Astăzi, în România, e la modă să fii dreapta.

 Cu excepția PSD, toate partidele parlamentare zic că sunt de dreapta. Ca să fii de dreapta, nu e destul să-ți închipui că ești de dreapta, dreapta nu e un tărâm al închipuiților. O atitudine de dreapta presupune, întâi de toate, un anumit nivel de educație și o anumită conduită. Ca să nu mai vorbim că gândirea de dreapta este un summum al convingerilor despre lume și viață și nu o garderobă cu veșminte la modă.

One Response to “Astăzi, în România, e la modă să fii dreapta.”

  1. sorin gyorgyfalvi spune:

    @ VV

    ieri m-a lovit curiozitatea sa vad ce date detine statul asta despre anii mei de munca, si am gasit site-ul cnpp.ro, dupa ce m-am intrebuintat serios sa caut serviciul online care furnizeaza informatii l-am gasit intr-un final, e necesar sa faci un cont prin completarea unui formular si dupa ce am completat toate cele 17 cimpuri si am dat click ce credeti ca-mi apare: un alt formular pdf cu datele pe care tocmai le-am introdus, cica sa-l semnez si sa-l trimit prin posta! :D :D :D

    Mda, asta e romania pe care ati lasat-o in urma, generatiei dinozaurilor care nu inteleg nimic din nimic si se invirt mereu in aceiasi bucla in care va invirtiti dvs.: cine-i de dreapta si cine-i de stinga… Who the fucking cares???