Archive for iunie, 2014

Două precizari de natură personală privind Congresul PNL

duminică, iunie 29th, 2014

Ca să nu răspund fiecăruia, iată două precizări pe care le fac, după Congresul PNL, pentru toţi bloggerii noştri: (more…)

Se contramandeaza prezenta mea la Realitatea in aceasta seara, din motive tematice

joi, iunie 26th, 2014

Am primit subiectele zilei pentru emisiunea de deseara, de la Realitatea Tv. Iarasi parchete, iarasi arestati, parca Romania ar fi un spatiu concentrationar, precum gravurile despre temnite ale lui Giovanni Battista Piranesi. Asa ca, dupa trei astfel de emisiuni saptamana asta, m-am gandit ca e destul. Mai bine o plimbare la aer curat.

Incheiem periplul saptamanal cu Realitatea Tv (joi, 26 iunie 2014, orele 21,00)

joi, iunie 26th, 2014

O ora de comentarii si declaratii politice la adevarul.ro

miercuri, iunie 25th, 2014

http://adevarul.ro/news/politica/varujan-vosganian-vicepresedinte-pnl-despre-congresul-pnl-despre-demisia-traian-basescu–8_53aac0a60d133766a8e3685e/index.html

Iar astazi, 25 iunie 2014, orele 17,00, combatem impreuna cu RTv si Cristina Sincai. Interlocutori: Dan Sova, Sergiu Andon si Mircea Toader

miercuri, iunie 25th, 2014

Marti, 24 iunie, orele 17,00 ghici cine va fi la Antena 3 impreuna cu Alessandra Stoicescu…

marți, iunie 24th, 2014

Continuăm astăzi, 23 iunie 2014, orele 18,50, dialogul televizat, de data aceasta la Romania Tv, impreună cu Cătălin Striblea

luni, iunie 23rd, 2014

Asta în cazul în care votul la Moţiunea simplă privind fondurile europene se încheie până atunci în Senat.

Grătariada

luni, iunie 23rd, 2014

Asttăzi (dumninică, 22 iunie 2014) a avut loc, în Parcul Copiilor din Bucureşti, Grătariada, a doua ediţie. Dacă nu ştiţi ce este, atunci să ştiţi că e chiar ce îi arată numele. Adică un concurs de măiestrie culinară, în care locul central îl ocupă grătarul.

Participanţi ai fost reprezentanţi ai minorităţilor naţionale: armeni, greci, ruteni, ruşi lipoveni, polonezi, romi, turci, tătari, croaţi. Fiecare cu obiceiurile, cu muzica şi costumele lor populare. Anul trecut Masrele premiu a fost obţinut de Partida Romilor. Anul acesta de Uniunea Armenilor din Romania.  O zi frumoasă, fără politică, sau cu un altfel de politică. Se poate trăi şi fără sudalme, fără înregistrări şi fără arestări preventive.

Între 1 şi 3 august va avea loc Festivalul “Strada Armenească” chiar pe … strada Armenească din Bucureşti. Sunteţi cu toţii invitaţi. O să vă placă.

Cade pecetea a şaptea

vineri, iunie 20th, 2014

In ceea ce îl priveşte pe Mircea Băsescu nu mă pronunţ. Nu vreau răul nimănui şi nu mă bucur atunci când cineva ajunge la necaz. Dat fiind, însă, că şi mulţi dintre voi aveţi fraţi, am să vă spun că ceea ce, cu siguranţă, nu-mi place este lepădarea de frate. Preşedintele a făcut-o şi nu e deloc frumos. Ca să nu mai vorbim că l-a şi mustrat pe fratele său mai mic că s-a înconjurat de un anturaj nepotrivit. Uitând că, la rândul lui, a beneficiat mai mult decât se cuvine de acelaşi anturaj. Anturaj care a împodobit-o pe doamna Maria Băsescu, silită să participe la sarabandele prezidenţiale, cu un lanţ de aur, gros cât degetul. De unde provenea aurul nu a întrebat domnul preşedinte. Mai mult îl interesa de unde proveneau voturile.

Iar astăzi, miercuri, 18 iunie, dacă vă era dor de mine, ne revedem la orele 20,00, la B1 Tv

miercuri, iunie 18th, 2014

Să nu vă impacientaţi dacă o să întârzii puţin la emisiune. La orele 19,00, la Ateneu, are lor concertul dedicat aniversării Senatului. Se cântă Oda bucuriei, a noua de Beethoven.