Archive for aprilie, 2018

Vosganian: Ponderea ALDE în sondaje trebuie văzut ca un mod de a întări și nu de a slăbi alianța de guvernare

duminică, aprilie 22nd, 2018

Deputatul Varujan Vosganian, liderul filialei ALDE Iaşi, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că ponderea ALDE în sondaje trebuie să fie văzută ca un mod de a întări alianţa cu PSD în percepţia publică.

“Am sentimentul că evoluţia ALDE în sondaje este privită mai degrabă ca un atac la unitatea coaliţiei şi că evoluţia ALDE stârneşte un sentiment de nelinişte în rândul aliaţilor noştri. Noi sperăm că nu este aşa. Mai mult decât atât, cred că ponderea ALDE în sondaje trebuie să fie văzută ca un mod de a întări alianţa în percepţia publică”, a declarat deputatul Varujan Vosganian, preşedintele filialei ieşene a formaţiunii politice.
(more…)

Patru membri ALDE în clasamentul celor mai influenți ieșeni !

miercuri, aprilie 18th, 2018

Site-ul stirideiași.ro a realizat o listă a celor mai influenți 40 de ieșeni din mediul politic, economic, academic, artistic, religios și civic. În acest clasament se regăsesc și patru membri ALDE la care se mai adaugă cel de-al cincilea, membru în comisia de sănătate ALDE. Iată cine sunt cei cinci ieșeni (în ordine alfabetică), potrivit evaluării știrideiași.ro:iași (more…)

Discurs la „Ora prim-ministrului”, 2 aprilie 2018: ALDE se implică responsabil, cu discernământ în actul de guvernare. Evaluarea realității trebuie să se bazeze pe cifre validate de instituțiile de specialitate naționale și europene.

marți, aprilie 10th, 2018

Fiecare clipă pe care o trăim e un prilej de Înviere..

sâmbătă, aprilie 7th, 2018

invierea2

NEGAREA NEGAȚIEI

sâmbătă, aprilie 7th, 2018

A venit timpul să declanșăm Lupta anticorupție împotriva Luptei anticorupție.

Foto (știm noi de ce): Georg Wilhelm Friedrich Hegel

hegel

ALDE și-a dublat susținerea electorală

joi, aprilie 5th, 2018

Intenția de vot față de Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) s-a dublat față de momentul alegerilor parlamentare, confirmând astfel trendul pozitiv pe care partidul s-a aflat de-a lungul ultimului an în ceea ce privește încrederea românilor.
Comparativ cu scorul obținut la alegerile parlamentare din luna decembrie 2016, intenția de vot față de ALDE se află potrivit CURS la 12%, comparativ cu scorul de 6% obținut în decembrie 2016. ALDE devine treptat principalul partid de centru-dreapta din România, în vreme ce PNL scade în mod constant.
Sociologul Marius Pieleanu a declarat la emisiunea „Punctul de întâlnire” de la Antena 3 că ALDE, conform datelor Avangarde, se află undeva în jurul cifrei de 15%, putând să treacă de acest procent în funcție de organizarea pe care o va avea.
http://alde.ro/sondaj-curs-s-a-dublat-intentia-de-vot-fata…/

sondaj

 

Poziția lui Nicolae Manolescu, președinte al Uniunii Scriitorilor din România, privind campania de dezinformări și calomnii lansată de candidatul Dan Lungu

luni, aprilie 2nd, 2018

Cum, pe parcursul campaniei pentru alegerile din Uniunea Scriitorilor, lucrurile au depășit, din partea candidatului Dan Lungu, o anumită limită în ce privește dezinformările și calomniile îndreptate împotriva conducerii USR, președintele în exercițiu, Nicolae Manolescu a socotit, pe bună dreptate, să ia atitudine. Iată, în cele ce urmează, textul semnat de Nicolae Manolescu și publicat pe site-ul Uniunii Scriitorilor:

manolescu (more…)

Agerpres: Vosganian – Lucrurile sunt mult mai grave decât par în protocolul încheiat de SRI cu PÎCCJ

luni, aprilie 2nd, 2018

Deputatul ALDE Varujan Vosganian, preşedintele filialei ieşene a ALDE, a declarat vineri, la Iaşi, că protocolul de colaborare care a fost încheiat între SRI şi PÎCCJ “arată foarte limpede o intruziune, o agresiune la adresa clasei politice”.

Protocol-SRI-DNA (more…)