Archive for august, 2018

Domnilor Iohannis, Tismăneanu, Liiceanu, Orban, Barna & comp, puteți fi mândri de roadele încurajărilor la „atitudine civică” pe care le-ați lansat în ultima vreme!

luni, august 27th, 2018

Am avut parte, în această „nouă revoluție”, de tropăieli, huiduieli și gesturi obscene în Parlament, de aruncări cu pietre, de cocktailuri Molotov, de torțe aprinse aruncate spre oamenii de ordine, de blocări de piețe publice și de străzi, de agresări ale unor vârstnici, de cutii de vopsea aruncate în vitrinele unor partide, de afurisenii, înjurături și obscenități de tot felul, de amenințări nemaiîntâlnite până acum la violență și chiar la vărsare de sânge. E drept că uneori, din păcate, riposta a fost pe măsură sau chiar cu asupra de măsură.

Iată, în acest video, un alt „mesaj-cod” de „sublim rafinament”: urinatul pe gardurile partidelor. Domnilor Iohannis, Tismăneanu, Liiceanu, Orban, Barna & comp, spuneți-ne, evaluându-vă arsenalul de elogii la adresa acestor expresii ale libertății cetățenești, ce ne mai așteaptă?

Ipostaze ale mișto-ului în politica românească

sâmbătă, august 25th, 2018

Reporter: Vroiam să vă întreb dacă aţi primit vreo informare din partea SRI înainte de data de 10 august referitor la eventuale exacerbări ale violenţelor la miting…

Klaus Iohannis: Nu, nu am avut astfel de informări înainte.

Așadar, din două una: ori cineva a făcut mișto de Iohannis, ori Iohannis face mișto de noi.

https://a1.ro/video/antena-3/editie-speciala/ce-declaratii-a-facut-presedintele-klaus-iohannis-id795157.html

Bine v-am regăsit!

vineri, august 24th, 2018

Spuneam într-o postare de joi că încep să înțeleg de ce nimeni nu-și asumă mitingul de vineri. Acum am înțeles de-a binelea. Rog să-mi spuneți, din fotografia de mai jos, din ce țări vin acești români participanți la Mitingul Diasporei.

sâmbătă, august 11th, 2018

diaspora?

Chiar așa, Klaus Iohannis???

sâmbătă, august 11th, 2018

Cum ziceai: „Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei. Încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă.” Pe bune??? Nu vrei să privești, până înțelegi, imaginile astea?

 

jandarmi agresați

domnișoara jandarm

 

Mă întreb dacă (și ce) scrie SRI președintelui României și ministrului de interne despre asemenea amenințări fasciste, aflate sub egida #rezist și #muiepsd

joi, august 9th, 2018

Ce ziceți, domnilor Liiceanu și Tismăneanu, despre „simplitatea desăvârșită”, „stimulul miraculos” și „superbul rafinament” al acestor versuri „înălțătoare”: „Mi-e dor de nea Kalașnikov/ Mi-e dor de-un cocktail Molotov/ (…) Mi-e dor, mânca-ți-aș gura ta/ De niște tancuri, de niște mitraliere și aruncătoare de flăcări/ P..a mea, să curățăm toate gunoaiele astea/Care s-au cățărat unde nu le e locul” ?

Încep să înțeleg de ce nimeni nu-și asumă organizarea mitingului din 10 august, din Piața Victoriei.

https://www.youtube.com/watch?v=AgpizoKUWes

Felaționiști din toate țările, uniți-vă!

miercuri, august 8th, 2018

Pentru dl. Gabriel Liiceanu, expresia „Muie, PSD!” are puterea revelatoare a lui „Sesam, deschide-te!” din peștera cu comori. Acest îndemn la terapie sexuală generică este o adevărată revelație, un „mesaj-cod” de o „simplitate desăvârșită”, „o trezire din somn”, „un stimul miraculos”, o revoluție care ar trebui să se întindă pe toate tricourile, pe pulpele fetelor, pe coridoarele școlilor și în amfiteatrele universităților, pe banderolele manifestanților și pe pulanele jandarmilor, pe punctul de a căpăta „un destin istoric” și „zburând peste lume ca o muzică, ca un dans”.

Asistăm, așadar, la un moment istoric. Spectrul ideologic românesc se diversifică prin apariția felației de dreapta. Gabriel Liiceanu este unul dintre ideologii ei. Probabil că, mai devreme sau mai târziu, ideologilor felației de dreapta îi vor riposta, așa cum este firesc, ideologii felației de stânga.

Vă întreb, totuși, domnule Gabriel Liiceanu, cine vor fi capii acestei revoluții felaționiste al cărei apostol vă declarați? Și cam ce fel de Românie ar urma biruinței unei revoluții cu un astfel de program politic?

https://www.stiripesurse.ro/gabriel-liiceanu-face-apologia-sexului-oral-in-politica-filosoful-vrea-o-revolutie-m-e-psd_1282085.html

PSnews: ALDE nu dă buzna la acuzarea lui Iohannis. Vosganian: “Dovezile de înaltă trădare trebuie să fie de netăgăduit”

luni, august 6th, 2018

Reclamat, la Parchet, de liderul PNL Ludovic Orban de înaltă trădare, Liviu Dragnea vrea să-i aplice acelaşi tratament preşedintelui Klaus Iohannis.

Liderul PSD a anunţat duminică seara că social-democraţii au pregătit un document în care şeful statului este acuzat de înaltă trădare. Conform afirmaţiilor făcute de Liviu Dragnea, Klaus Iohannis este pasibil de o astfel de acuzaţie în principal pentru atacarea permanentă a Guvernului PSD-ALDE.

Cum un astfel de demers are nevoie, obligatoriu, de acordul partenerilor din ALDE, PSnews l-a contactat pe vicepreşedintele Varujan Vosganian, care a recunoscut din start că ALDE nu are habar de documentul copt în PSD: “ALDE a luat la cunoştiinţă de această informaţie prin intermediul presei, dacă există vreun document care este gata noi nu-l cunoaştem, deci nu ne putem refereri la un document a cărui formă finală nu o cunoaştem şi nu am avut cu partenerii noştri de discuţie nici o discuţie pe acest document, modul în care el ar putea fi lansat într-o eventuală procedură”, a precizat Vosganian, din start.

(more…)

România este una dintre cele mai sigure locuri din Europa

joi, august 2nd, 2018