Archive for martie, 2019

Istoria este, uneori, nu doar tragică, ci și grotescă: Direcția Națională Anticorupție și procurorul general Augustin Lazăr preiau stindardul și idealurile Revoluției Române de la … Regele Mihai și Corneliu Coposu

miercuri, martie 27th, 2019

Societatea Timișoara, ai cărei membri fondatori sunt participanți la Revoluția Română și care are ca obiective apărarea drepturilor omului și promovarea democrației, decernează anual un premiu numit Speranța acelor personalități sau instituții care poartă idealurile Revoluției din Decembrie 1989. În anii ’90, printre laureați s-au numărat Regele Mihai și Corneliu Coposu. Între timp vremurile și, se pare, idealurile s-au mai schimbat: agresiunile la adresa drepturilor omului nu mai sunt pedepsite, ci elogiate. În anul 2017 premiul Speranța al Societății Timișoara a fost decernat Direcției Naționale Anticorupție, iar pentru anul 2018 premiul va fi acordat procurorului general Augustin Lazăr. 

Foto: Regele Mihai împreună cu unii membri ai Societății Timișoara (2010).

grup_regele și timisoara

Campanie fără oprire!

vineri, martie 22nd, 2019

PHOTO-2019-03-19-18-12-42

De ce n-are ursul coadă…

miercuri, martie 20th, 2019

On revient toujours :(

marți, martie 19th, 2019

Uniunea Salvați România dorește să contruiască în fiecare județ câte un Muzeu al luptei anti-corupție pe care fiecare elev să-l viziteze obligatoriu de două ori pe an. În plus, copiii vor învăța la școală materia anti-corupție. Firește, toate acestea vor fi însoțite de băgarea la pușcărie a javrelor penale. Trec peste ura și fanatismul acestor declarații demne de un Girolamo Savonarola (foto). Mă întreb, însă, ce vor avea de învățat copiii de școală din stenogramele pline de paradeli, înjurături și categorisiri reciproce ale vajnicilor luptători anti-corupție drept șobolani și alte alea. savo (more…)

Exact ca în povestea cu lupul, iepurele și șapca: când se termină celelalte argumente, suntem acuzați că suntem oamenii rușilor, fără să existe nici un argument legat de asta.

duminică, martie 17th, 2019

lupul și iepurele

Cei care acuză coaliția ALDE – PSD că încearcă să subordoneze Justiția pornesc de la ipoteza neverosimilă că înainte de 2017 Justiția era independentă. Sau, dimpotrivă, de la ipoteza că ei știu cum se face?

miercuri, martie 13th, 2019

basescu macovei

Stiripesurse.ro: Declarații privind moțiunea simplă pe Justiție, lipsa de onestitate a inițiativei, poziția ALDE, atitudinea față de Tudorel Toader și calea de urmat

miercuri, martie 6th, 2019


Vicepreședintele ALDE, Varujan Vosganian, a declarat miercuri, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, referitor la criticile aduse din PSD ministrului Justiției, că Tudorel Toader a dat dovadă de „tenacitate” și „profesionalism” în activitatea sa ministerială și a inițiat o reformă în justiție. Vosganian a adăugat că este nevoie de stabilirea în coaliția de guvernare PSD-ALDE a unui „calendar riguros” pentru reforma în justiție pentru a se observa „cine bate pasul înapoi”.
tăry vosghi (more…)

Din folclorul bolșevic: Cioloș și poporul PLUS / Comunismul ne-or adus!

marți, martie 5th, 2019

Pe scurt, Oana-Maria Bogdan, membră în conducerea centrală a PLUS și despre care Dacian Cioloș susține că este ”roata motrice” din spatele partidului, este promotoarea unor idei precum desființarea proprietății private și renunțarea la viața de cuplu în favoarea traiului în grup  :)

https://www.g4media.ro/oana-bogdan-membra-in-conducerea-plus-numita-de-ciolos-roata-motrice-din-spatele-partidului-cred-ca-un-pas-important-al-omenirii-va-fi-cel-al-renuntarii-la-proprietate-am-fi-mai.html

O nouă primăvară pe vechile dureri…

vineri, martie 1st, 2019

martisor-465x390