Archive for iunie, 2019

Uite, mie nu mi-a venit ideea să-mi dau o medialie de aur din partea Uniunii Armenilor din România :)

duminică, iunie 30th, 2019

 

Klaus Iohannis va primi Insigna de Aur, ca semn de apreciere din partea comunității germane din România. Iohannis a fost președinte al Forumului Democrat al Germanilor timp de 11 ani.

https://www.capital.ro/iohannis-a-dat-lovitura-timp-de-11-ani-le-a-a-reprezentat-interesele-acum-este-premiat.html?fbclid=IwAR0JwuLxknve00DrPnub-VT9awXLWbd8UaNlQ_PqzDwiEKHBw-pfkBO-Or8

E ciudat că românii au votat USR – PLUS cu argumentul că e bine să mai fie și alții

sâmbătă, iunie 29th, 2019

E ciudat, pentru că acei alții au mai fost. Iată câțiva dintre „foști”: Dacian Cioloș, fost prim-ministru, Dragoș Tudorache, fost ministru de interne, Dragoș Pâslaru, fost ministru al muncii, Vlad Voiculescu, fost ministru al sănătății, Vlad Alexandrescu, fost ministru al culturii, Cristian Ghinea, fost ministru al fondurilor europene, Dan Barna, secretar de stat în același minister etc. Cu toții au făcut parte din guvernul împotriva căruia alegătorii au votat masiv împotrivă în anul 2016. Liberalii, dacă vă amintiți, care au defilat în campania pentru alegerile parlamentare din 2016 cu portretul lui Dacian Cioloș, au recunoscut după aceea că au făcut o imensă greșeală. Probabil că alegătorii au avut iluzia că sunt nume noi pentru că nu le știau numele nici când erau miniștri…

guvernul_dacian-ciolos-e1447785253458-400x230

Dreptate până la capăt pentru Cristian David!!!

miercuri, iunie 26th, 2019

După cinci ani de hărțuire, trei luni de închisoare, distrugerea întregii sale cariere, Cristian David a fost achitat. Principalul martor al acuzării și-a retras depoziția, spunând că a fost silit de procurori, prin amenințări și șantaj, să mintă că i-ar fi dat lui Cristian David o geantă cu bani.

Atunci când furi banii cuiva se numește că ești hoț și fapta e pedepsită de Codul penal. Când furi ani din viața unui om, cum se cheamă fapta asta? Și cine trebuie să fie pedepsit?

https://www.luju.ro/magistrati/instante/crima-lui-tulus-inalta-curte-l-a-achitat-definitiv-pe-fostul-ministru-cristian-david-in-dosarul-fabricat-cu-complicitatea-sri-in-care-procurorul-dna-doru-tulus-l-a-trimis-in-judecata-pentru-un-pretins-trafic-de-influenta-in-baza-unui-denunt-facut-din-pusc?fbclid=IwAR1HF0YsiavlTqLEr_NSd8GPY1T4s3mCSFeIYVQRv2IcFV2kDgwUOTQXHo4

Semnarea Actului Politic Național a fost de un ridicol desăvârșit.

joi, iunie 13th, 2019

 Iohannis laolaltă cu Ponta, cu Băsescu, cu Orban și Barna, un amestec ciudat de nesecuriști dar și securiști acoperiți ori descoperiți, de adăpostiți (și ei) după imunități de tot felul, de bine hrăniți din banii statului, de acerbi rivali subit dar temporar reîmperecheați, de instigatori cu idei puține dar fixe, de oameni care vor să ne facă să credem că abia azi au intrat în politică, după o viață lipsită de păcat. Oare asta să fi fost voința românilor, exprimată în 26 mai?

 acord politic naționalGazele stăpânului miros a parfum :)

miercuri, iunie 12th, 2019

Uniunea Salvați România a țipat ca din gură de șarpe, cerând demisia Guvernului PSD, pe motiv că la mitingul din 10 august 2018 jandarmii au ripostat la violențele protestatarilor, utilizând gaze lacrimogene. Aceeași Uniune salvatoare a României se ploconește acum, la Bruxelles, în fața partidului lui Emmanuel Macron, al cărui Guvern, folosind „en marche” nu doar jandarmeria, ci și armata, a utilizat copios gaze lacrimogene dar și gloanțe de cauciuc, pe durata a 30 de săptămâni, împotriva protestatarilor din numeroase orașe ale Franței.

Liderii USR protestează (vezi foto) împotriva gazelor din România, care „au gazat” poporul român. Gazele din Franța, în schimb, îi îmbată cu arome.

usr gaze

„Omul de dreapta este cel care a votat „Da” la referendumul privind familia și „Nu” la referendumul lui Iohannis” spune doctorul Vasile Astărăstoae, unul dintre fondatorii Uniunii Forțelor de Dreapta. Mă regăsesc în această definiție.

luni, iunie 10th, 2019Foto: Semnul electoral al Uniunii Forțelor de Dreapta.

ufd

Asta e chiar nostim!

miercuri, iunie 5th, 2019

 Abia după ce consultările de la Cotroceni s-au terminat (cele cu ALDE au durat cam 15 min), am aflat de ce ne-a chemat președintele: să semnăm un Acord Politic Național. Deși spune că a invitat partidele să semneze un pact politic. În timpul discuțiilor cu noi nu a suflat o vorbă despre asta. Firește, se pune întrebarea simplă: atunci la ce ne-a mai chemat?

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/klaus-iohannis-face-declaratii-de-presa-la-ora-16-00-dupa-consultarile-cu-partidele-1142910?fbclid=IwAR1xAkeF0mEnRodI_Sz4Z1P3_5BlvyUIok6FpfsFPIRslXtYWTwcR3nV0oE

Una dintre odraslele lui Savonarola: Florin Cîțu de la PNL. Sau, cum s-ar zice: „Asmuțiți, asmuțiți, asmuțiți, rămâne, întotdeauna ceva…

duminică, iunie 2nd, 2019

În Florența sfârșitului de secol XV, călugărul Girolamo Savonarola asmuțea cetele fanatizate împotriva păcătoșilor reali sau inventați, terorizând întregul oraș. Una dintre odraslele duhului lui Savonarola pare a fi Florin Cîțu, ajuns – nu din vina sa – senator PNL. Dânsul vrea ca în șase luni după ce PNL preia guvernarea să nu mai existe imunitatea parlamentarilor pentru fapte penale.

Trebuie să te cufunzi tot mai adânc în noaptea minții ca să crezi că în România, în condițiile în care, de curând, însuși președintele Camerei Deputaților a fost condamnat la închisoare, parlamentarii au imunitate pentru fapte penale. În ultimii ani parlamentari precum Victor Ponta, prim-ministru în funcție la acea dată, Călin Tăriceanu, președinte al Senatului, Vasile Blaga și Ludovic Orban, conmilitoni ai domniei sale, au fost cercetați pentru fapte penale și trimiși în judecată. Ceea ce arată, fără putință de tăgadă, că parlamentarii nu au imunitate pentru fapte penale. Dar probabil că pe atunci domnul Cîțu nu era pe această lume așa cum se pare că nici acum nu prea este. (more…)

Umor negru la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)

sâmbătă, iunie 1st, 2019

Procurorul Bogdan Pîrlog și-a depus candidatura la șefia SIIJ, prima sa măsură în calitate de șef urmând a fi aceea de a o desființa !!! Asta îmi amintește de maiorul Tănase, șeful companiei noastre TR din Caracal, care la ora stingerii băga capul în dormitor și răcnea: „Dă televizorul mai tare și stinge-l!” ! Mai rămâne ca un ordonator de credite bugetare să preia conducerea conducerii Curții de Conturi, un plătitor la fisc să preia conducerea ANAF și un șofer să preia conducerea Poliției Rutiere, în scopul declarat de a le desființa  :)   :)   :)