Archive for iulie, 2019

Propagandiștii comuniști erau mici copii pe lângă spălătorii de creiere ai propagandei #rezist.

miercuri, iulie 31st, 2019

Iată o mostră grăitoare, girată de Facultatea de Drept (cea care formează procurori) a Universității București. Spălarea pe creier începe chiar de la admitere. N-o să vă vină să credeți, dar în grila pentru examenul de admitere la proba de gramatică din 24 iulie 2019 se găsește următorul enunț (vezi foto de mai jos): „Miniștrilor ăstora nu le mai poți cere nimic, de vreme ce se schimbă atât de des din cauza incompetenței lor, dar și a permanentei vigilențe a oamenilor acelora care și-au făcut un scop în viață din apărarea drepturilor democratice alor voștri.”!!!
Domnule rector al Universității București și domnule decan al Facultății de drept, ne puteți spune cine este persoana cu atât har pedagogic încât să pună candidații să-și testeze cunoștințele de gramatică pe sloganuri useriste? Și poate ne spune persoana aceea și care sunt „oamenii aceia destoinici al căror scop în viață e să ne apere drepturile” ?!?

IMG_0678

Potrivit referendumului lui Klaus Iohannis, criminalul în serie de la Caracal ar putea spera la amnistie și grațiere…

sâmbătă, iulie 27th, 2019

Fără penali în funcții publice! Foarte bine!

marți, iulie 23rd, 2019


În consecință, toate persoanele care primesc condamnări privative de libertate, în urma unor fapte comise cu premeditare, să nu ocupe demnități în stat! Minunat!
Rămâne doar să ne spuneți cine sunt cei care, în România de azi, odată ieșiți din pușcărie, au devenit primari, parlamentari sau miniștri, ca să știm și noi împotriva cui luptăm…

fără penali

Așadar, Curtea Constituțională a socotit ÎN UNANIMITATE că interzicerea amnistiei și grațierii pentru fapte de corupție nu se poate face prin revizuirea Constituției, ci doar prin lege, așa cum se face, de altfel, întotdeauna de la Al Doilea Război Mondial încoace.

joi, iulie 18th, 2019

 Acțiunea de a manipula electoratul, de a frauda, în acest fel, din punct de vedere politic alegerile, de a îngreuna procesul electoral prin proceduri inutile și de a deturna dezbaterea publică de la temele reale ale alegerilor europarlamentare a fost sancționată inclusiv de judecătorii propuși de Iohannis și de PNL la Curtea Constituțională. Toți cei care au aruncat electoratul român în această aventură penibilă trebuie să răspundă moral și politic!

Când i-am demonstrat lui Iohannis, în așa-zisele consultări de la Cotroceni, că nu se poate legifera interzicerea amnistiei și grațierii pentru fapte de corupție, mi-a răspuns că nu mai vorbește cu mine.

joi, iulie 18th, 2019

Curtea Constituțională a respins inițiativele legislative ale PNL-USR și PSD de revizuire a Constituției. Judecătorii au decis acest lucru deoarece interzicerea amnistiei și grațierii faptelor de corupție, prevederi în inițiativele legislative depuse, depășește limitele de revizuire a Constituției.

Judecătorii Curții Constituționale au avut, joi, în dezbatere proiectele legislative de modificare a Constituției României și au stabilit că prevederile privind interzicerea amnistiei și grațierii persoanelor care au comis fapte de corupție încalcă limitele de revizuire a Legii fundamentale.

Tocmai am aflat, prin silogism, de la Klaus Iohannis că nu exist

miercuri, iulie 10th, 2019

Cumoașteți silogismul celebru: „Toți oamenii sunt muritori. Socrate este om. Deci Socrate e muritor.”

Iată și silogismul iohannesian: „Toată lumea a înțeles că Secția de Investigare a Infracțiunilor în Justiție (SIIJ) este o anomalie. Eu nu am înțeles așa ceva, dimpotrivă, consider această Secție necesară. Deci eu nu exist.”

https://www.realitatea.net/klaus-iohannis-face-declara-ii-la-cotroceni-ora-13-00_2205587.html?fbclid=IwAR3H9pogy0YrsihkBQfVumO_iG8l3QdwHik53RtpNm4kXo1EMgT7qKIeY5g

Dacă pe cei care mă insultă pe unde apucă, mă împușcă, mă spânzură, mă strivesc cu mașina, mă sterilizează ori mă trimit la pușcărie, treaba asta îi face să se simtă mai bine, am un sentiment de consolare. Înseamnă că faptul că exist și că fac politică le e de folos :)

sâmbătă, iulie 6th, 2019

Blestemul Mioriței: niciunul dintre cei trei detractori ai României – Martin Weber, Frans Timmermans, Guy Verhofstadt – nu și-a văzut, în noua legislatură europeană, visul cu ochii.

marți, iulie 2nd, 2019

oita mioara happy