Archive for iulie, 2021

Nu există nicio corelație între procentul persoanelor vaccinate și numărul de contagiuni.

duminică, iulie 18th, 2021
Este concluzia la care am ajuns, nefiind medic, ci doar economist și matematician, după compararea situației din 50 de țări de pe toate continentele. Dacă un medic are altă opinie, îl rog să argumenteze.

(more…)

Domnule președinte, ați lansat deunăzi proiectul „România educată”. Potrivit Dicționarului explicativ al limbii române educat înseamnă „care a primit educație, manierat, civilizat, politicos”. Și atunci vă întreb, domnule președinte, cum poți educa o Românie condusă de atâția oameni needucați?

joi, iulie 15th, 2021

Vize pentru America – până când?

marți, iulie 13th, 2021
Treceam astăzi pe lângă Ambasada Statelor Unite ale Americii și am văzut, în plin soare, câteva zeci de persoane așteptând pentru viză. O imagine umilitoare pentru noi românii, mândri, altminteri, de parteneriatul strategic cu Statele Unite.

(more…)

Privind rezultatul alegerilor din Republica Moldova, un ochi râde și un ochi plânge. Mă bucur că cetățenii Republicii Moldova sunt pro-europeni, mă întristez că ei sunt pro-europeni înainte de a fi pro-români. Faptul că parcursul european al Moldovei nu trece prin România este una dintre tragediile poporului nostru.

luni, iulie 12th, 2021

Oare de ce despre virusul corona se dau numai vești care să ne sporească spaima? A ajuns , în secolul al XXI-lea, (parafrazând pe nu spun cine) ca spaima să fie opiumul popoarelor?

sâmbătă, iulie 10th, 2021

 

De pildă, de ce nu se dă și vestea încurajatoare că, în ultima perioadă, mortalitatea cauzată de COVID 19, a scăzut în Uniunea Europeană la doar cca 100 de decese/zi la o populație de 450 de milioane?