Anul 2012 ne oferă şansa de a accede într-o nouă dimensiune. Vă doresc să aveţi puterea de a face acest salt!

57 Responses to “Anul 2012 ne oferă şansa de a accede într-o nouă dimensiune. Vă doresc să aveţi puterea de a face acest salt!”

  1. radu spune:

    La Multi Ani, credinta si inspiratie!
    Predictii off topic pt. 2012. Am sa ies, pentru o clipa, din logica de campanie pentru o analiza rece, care nu-mi convine.
    Marii castigatori ai alegerilor comasate din 2012 vor fi Dan Diaconescu la parlamentare (daca nu va intra in UNPR, ceea ce ar fi fatal pt. el) si Sorin Oprescu la locale.
    PP-DD va lua locul lui Vadim din 2000 si va hotara daca va face o “majoritate responsabila” pt. Basescu sau “iresponsabila” cu USL. Ramane de vazut daca PD plus PP plus UDMR plus (eventual) UNPR si altii vor avea impreuna peste 50 %, pentru ca PP sa asigure din Parlament, cu cei 15-18%, o majoritate pt. un guvern minoritar pro-Basescu.
    Oprescu va deveni challenger-ul plasat in pole position pt. 2014.
    Repet, nu-mi convine scenariul, dar e previzibil in conditiile in care populatia e nemultumita si de PD si USL si vrea “altceva”. Normal ca PP e tot Basescu, dar daca oamenii sunt dresati de cine trebuie ca sa creada ca PP e antisistem, se va repeta logica pro-Vadim din 2000.
    Ar fi o victorie a la Pyrrus pentru Basescu si ultima pentru PDL.
    N-ar fi prea placut nici pt. USL sa guverneze sustinuta de PP-DD.
    Dle Vosganian, Opozitia unita ar trebui sa-si pregateasca de pe acum aliati pt. dupa alegeri. Daca poate. Si tot daca poate, ar trebui sa-si creeze de pe acum propriile formatiuni antisistem, sau, nu stiu, niste strategii care sa contracareze principala arma a lui Basescu in 2012: PP-DanDiaconescu. .
    La Multi Ani cu sanatate si cu succes alectoral in 2012. Sa dea Dumnezeu sa nu se implineasca ce am spus acum.

  2. un liberal optimist spune:

    @VV,
    Da , @radu are cumva dreptate. Faceti ce v-am spus in posturile anterioare si luati 80%( cum? 80?, o noua dictatura liberala?) Da, o noua dictatura cu supermaketurile pline si drumurile nationale blocate. Ador acele vremuri din 2008(desi eram suparat pe infrastructura de atunci), desi acum cand conduc ,(evident doar pe DN si DJ) ma plictisesc! Inca o data La Multi Ani!

  3. cristi spune:

    Voi il subestimati prea tare pe D.Diaconescu.Uitati faptul ca electoratul lui DD e unul foarte confuz si foarte usor de influentat.Si va fi influentat de alte partide cu ajutorul cadourilor electorale.Eu nici nu cred ca Diaconescu va depasi pragul electoral.Cea mai mare parte a votantilor sai se vor duce la pedelisti si uneperisti.
    Cat despre USL,eu sunt sigur ca va scoate peste 50%,poate chiar 60% la urmatoarele alegeri.USL are un bazin electoral solid ce numara in jur de 5 milioane de persoane.Acestia vor vota cu USL in orice conditii.Iar la acestea se mai pot adauga alte 1-2 milioane de persoane care vor vota cu USL din scarba profunda fata de pedelisti.

  4. tiberiu spune:

    @VV
    @Radu are dreptate trebuie contracarata strategia partidelor satelit PD(UNPR si PP-DD).De aceea am propus sprijinirea unei grupari in jurul lui P.Roman care sa atraga pedistii necontaminati de coruptie.
    Va urez inca odata toate bune pentru noul an si sa va ancorati permanent in spiritul interviului TVRinfo: concentrat,montat,relaxat,ofensiv,abil.
    Daca va fi asa nu cred va voi mai avea motive de crtica.
    Sa dea dumnezeu !

  5. un liberal optimist spune:

    @VV,
    Citind si eu niste bloguri ,aflu ca Iliescu isi incurajeaza partidul si electoratul sa fie optimisti pentru 2012. La fel Iliescu pentru poporul sau(cat o mai fi). Unde-i mesajul PNL?

  6. colateral spune:

    @un liberal optimist

    Mesajul liberal e in vacanta.

  7. colateral spune:

    @VV
    @all

    Dragilor,
    Va doresc sa aveti un An Nou fericit!
    Ganditi va la voi cel putin la fel de mult cat la interesul public.
    Sa ne aduca 2012 ce dorim toti de aici!

    PS:
    In 1990 strigam “Iliescu de Carciun este porcul cel mai bun”.
    :)
    O, tempora!

  8. un liberal optimist spune:

    @VV,
    Garantat 80%. Mergeti pe mana noastra!

  9. Mihai ANDREI spune:

    La Mulţi Ani, dragii mei ! Un an mai bun nu ne-ar prisosi. Un an fără băsescu, aşijderea. Postările pletorice nu ne vor ajuta întru îndeplinirea acestui scop, nici cele entuziaste peste măsură.

  10. alexis spune:

    Sa ne dea Dumnezeu la toti putere si mai ales minte si demnitate. Nu ma refer la cei care posteaza pe acest site, ci la cei care sunt obisnuiti cu pomenile de toate felurile. La Multi Ani inca o data!!!

  11. cristi spune:

    La multi ani domnule Vosganian si tuturor celor ce urmaresc acest blog.La anul pe noi,sustinatorii USL ne asteapta o munca grea dar sunt sigur ca victoria va fi a noastra.Trebuie doar ca noi sa credem in aceasta.

  12. tiberiu spune:

    @VV
    “Pasiuni” am facut numai pentru fete,dar cine stie.

  13. cristi spune:

    Mesajul de Anul Nou al Presedintelui PNL, Crin Antonescu

    31
    DEC
    La sfârșit de an gândurile noastre se îndreaptă spre viitor. Este unul dintre puținele momente în care putem să ne desprindem de trecut, să ne eliberăm de griji și probleme și să privim înainte cu mai multă speranță. Fie ca 2012 să însemne revenirea României la normalitate, redescoperirea valorilor și recâștigarea încrederii în noi înșine ca națiune și în viitorul nostru. Am convingerea că 2012 va fi anul unui nou început. Vă doresc tuturor un an nou fericit!

    La mulți ani!
    Crin Antonescu
    Președintele PNL

  14. PAPASTRATOS spune:

    TOTUL ESTE POSIBIL, IMPREUNA !

    LA MULTI ANI TUTROR CELOR CARE SUNT FANII ACESTUI BLOG !
    LA MULTI ANI V.V.!

  15. Sorin Muncaciu spune:

    Domnule Vosganian, va doresc dumneavoastra , familiei dumneavoastra si tuturor participantilor pe acest blog :
    L MULTI ANI SI UN AN NOU CA UN NOU INCEPUT PENTRU ROMANIA !!!
    Asa sa ne ajute Dumnezeu !!

  16. gabryela spune:

    LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE IN 2012!

  17. Filip G spune:

    Cum spunea, Diaconescu are un mare handicap. Nu are primari si candidatii lui vor fi de toata jalea.
    80 % din bunicute la tara se uita la OTV.
    Nu e bine sa subestimam puterea de convingere a lu’ DD
    DD e fata mare,nu a fost la guvernare.

    La multi ani!
    Astept o felicitare din partea dumneavoastra dupa alegeri!
    La multi ani!

  18. un liberal optimist spune:

    @VV,
    Vedeti ce vi se intampla daca va imprieteniti cu toti pesimistii? Luati d’aci de la @optimisti:garatat 80%, cu poverile ulterioare guvernarii. S’apoi, care-i farmecul guvernarii? Sa te impuste careva pe strada, sa impusti pe unul si altul, sa te trezesti intr-un razboi fatal, intrun mare dezastru natural etc.? Cine nu-si asuma aceste responsabilitati, mai are vreun sens sa guverneze?
    Ia luati aminte de la Brancoveanu, Cantemir, Vlad Tepes(nu-i chiar in ordine cronologica!), A.I.Cuza, familia Bratianu, Ion Mihalache, Iuliu Maniu, Regele Mihai.. Ca veni vorba, ati observat ca Regele Mihai este peste Crin si conduce detasat? Inca o data Sarbatori fericite. Ultimele ,sau penultimele; depinde de performantele electorale ale USL-cu cavaleria grea a PNL!

  19. cris spune:

    La Multi Ani tuturor! Sa fie un an mai bun cu noi, si noi sa fim mai buni si sinceri cu noi insine si cu ceilalti. Sa avem curajul sa schimbam ceea ce putem schimba, seninatatea sa acceptam ceea ce nu putem schimba si chiar daca nu vom fi avind un noroc din stele, sa avem intelepciunea de a folosi sansele si a trece peste obstacole. Sa fim impreuna, pentru ca noi, impreuna, si daca nu vom fi schimbind un destin al lumii celei mari, putem schimba si dimensiunea in care gindim si cea in care traim, in lumea care suntem noi.

  20. lorduljohn spune:

    @all

    La multi, sanatosi si rodnici ani!
    Va multumesc pentru ce ati avut de oferit in anul ce a trecut!

  21. un liberal optimist spune:

    @VV,
    Un nou an optimist!
    Nici gand!
    Totusi e un fenomen social interesant, nu credeti?
    Mai spuneam eu:liderul trebuie sa fie mai sobru, sa vorbeasca mai putin, pentru a-si pastra aura de invingator. Ceilati din jur trebuie sa lanseze atacuri zi de zi, tinand treaza atentia populatiei si arestand agenda publica. E ca la vanatoare:haitasii mana vanatul in bataia pustii vanatorului (care este organizatorul vanatorii).

  22. un liberal optimist spune:

    @VV,
    Ce credeti ca va face USL daca base refuza sa organizeze alegeri anul asta?

  23. @VV

    La multi ani! inca o data la inceput de an. ,,Noua dimensiune” de care pomeniti este interpretata exclusiv politic. Cred totusi ca ati privit ceva mai departe… :-)

  24. antimarinari spune:

    “La sfârșit de an gândurile noastre se îndreaptă spre viitor. Este unul dintre puținele momente în care putem să ne desprindem de trecut, să ne eliberăm de griji și probleme și să privim înainte cu mai multă speranță. Fie ca 2012 să însemne revenirea României la normalitate, redescoperirea valorilor și recâștigarea încrederii în noi înșine ca națiune și în viitorul nostru. Am convingerea că 2012 va fi anul unui nou început. Vă doresc tuturor un an nou fericit!”
    CRIN ANTONESCU

  25. tiberiu spune:

    @ un liberal optimist
    TB va lua in calcul Amanarea alegerilor numai daca va fi sigur ca le pierde. s-o faca .Un lucru este sigur-nu va preda niciodata de buna voie puterea USL-lui. Ar echivala cu propria condamnare.

  26. antimarinari spune:

    LA MULTI ANI ! Anul acesta sa speram ca vom reusi sa taiem si noi ceva …
    vom taia mainile ,fiscalizate sau nu, din buzunarele noastre…
    vom taia labele ce manuiesc in dauna noastra butoanele interlope …
    vom taia mintile si gandurile lor insalubre ce ne-au otravit speranta si ne-au dat inapoi cu 20 de ani , daca nu si mai bine daca stam si ne gandim la datoriile externe …
    vom taia o data pentru totdeauna VESNICA GENERATIE DE SACRIFICIU , caci Romania de dupa al doilea razboi mondial , este o vesnica generatie de sacrificiu …

  27. un liberal optimist spune:

    @VV,
    Vorbiti ca Tutea:”Ce dobitoc am putut sa fiu sa fac 13 ani de puscarie pentru un popor de idioti”. Am citat din memorie.De altfel nici n-a scris asa ceva, ci i-au fost consemnate niste vorbe.Asa ca merge.

  28. atreides spune:

    Un an nou fericit!

  29. A trecut prima zi a acestui an. Numaratoarea inversa a inceput. USL nu trebuie sa piarda nici macar o singura zi. Deocamdata ne ascutim sabiile si ungem tevile tunurilor. Curand, insa, va trebui sa coboram in transee. Multi dintre ofiterii nostri, domnule Vosganian, nu prea au chef de lupta. Va trebui sa-i convingem sa stea si ei in bataia pustilor, nu?

  30. lordul john spune:

    @daniel malaelea

    Daca ofiterii nu au chef de lupta, inseamna ca ne trebuie un corp nou de ofiteri. Soldatii sunt demult in transee!

  31. lordul john spune:

    @VV

    Aha, inseamna ca ne lipseste Scoala Militara de Ofiteri de Infanterie ‘Principele Carol’ sau Academia Mlitara Regala de la Sandhurst sau Academia Militara West-Point.