Utilizarea calomnioasa a graţierii lui Adrian Năstase în campania lui Traian Băsescu

Afişe în care hienele parlamentare s-au înhăitat ca să-l scoată pe Adrian Năstase din închisoare sunt peste tot.  Crin Antonescu a dezminţit zvonurile privind graţierea fostului prim ministru. De altfel, nici el însuşi nu a exprimat vreo intenţie de a solicita graţierea. Dar ce contează? Calomniază, calomniază,  rămâne întotdeauna ceva.

Iată că în ziua de 25 iulie, Adrian Năstase face un nou gest pentru a spulbera orice îndoială în aceasxtă privinţă. La o lună după încarcerare, potrivit agenţiilor de presă,  fostul premier Adrian Năstase s-a  prezentat la Curtea de Apel, pentru a fi audiat. Instanța  urma să judece recursul la contestația formulată de avocații săi, împotriva  deciziei Tribunalului București, cu privire la executarea pedepsei, însă Năstase  și-a retras solicitarea.

Aşadar, românii trebuie să ştie că demiterea lui Traian Băsescu nu are nicio legătură cu condamnarea lui Adrian Năstase.

53 Responses to “Utilizarea calomnioasa a graţierii lui Adrian Năstase în campania lui Traian Băsescu”

 1. tudor spune:

  @VV

  Astazi se desfasoara mitingul usl in Bucuresti, … la Romexpo.

  Ieri am “rasfoit” presa: in afara de … Adevarul, nici un cuvintel.
  N am auzit nici un lider usl chemind populatia sa participe.
  De altfel, locul pare special ales pentru o participare inchisa.

  De ce nu s a ales o piata publica?
  De ce nu este invitata populatia sa participe?

  Exact ca bancul cu tiganul:
  Un toman face pomana. Vecinul lui, tiganul, spera sa l cheme si pe el. Stind pe marginea santului privea cu tristete cum vin si pleaca oamenii, dar pe el tot nu l chema.
  Pe seara, cind a devenit evident ca toate sperantele au fost in van, s a consolat:
  “Nu vine ea toamna,
  nu moare ea mama,
  de nu fac o pomana …
  si nu chem pe nimeni!!!”

  Mda.

 2. Marius Bacau spune:

  @Varujan
  Evident totul a fost o diversiune basista menita sa intoxice opinia publica. S-a dorit inducerea ideii ca USL favorizeaza infractorii. Basescu si PD-L au tras cu gloante oarbe.
  Domnule senator,cu siguranta Basescu va fi demis pe 29 iulie. Abia dupa data de 29 iulie incepe marea provocare pentru USL. Guvernarea,legiferarea si respectarea promisiunilor vor trebui sa fie prioritatile USL. Atentie totusi la numirile in diverse functii. Crin si Victor pun accentul pe depolitizarea institutiilor publice,in teritoriu se intampla altceva. Au ajuns unii pe la Bucuresti cu sustinere din teritoriu fara sa aiba expertiza in domeniul respectiv. Ar fi trist sa ne conducem dupa principiul ….dati-va voi deoparte ca sa venim noi.

 3. tudor spune:

  @VV

  bs&co a folosit tot timpul justitia ca arma politica; cu mare succes, in ciuda faptului ca el este mai puscariabil decat majoritatea adversarilor sai politici.
  castigarea primariei capitalei in 2004 si a curselor prezidentiale in 2004 si 2009 isi au explicatia si in folosirea justitiei ca tema centrala a demersului politic basescian.
  mai mult, a reusit sa convinga institutii europene importante ca el este garantul progresului justitiei.

  intrebarea este ce a facut opozitia pentru a contracara aceasta ofensiva mincinoasa.

  raspuns: nimic.

  dar criticile le lasam pentru dupa 29.

  vom castiga referensumul, v am spus?

 4. Marius Bacau spune:

  @tudor
  Castigam sigur,sunt absolut convins. Asa cum am spus,dupa aceea incepe greul pentru noi.

 5. Marius Bacau spune:

  @aurel
  Las-o balta cu documente din Evenimentul Silei. Am vazut cum este finantata aceasta publicatie,pe banii cui,etc. Nu dau doi bani pe mizeriile scrise la comanda de deontologii de la EVZ. Nu tine,sunt doar intoxicari basiste.

 6. Marius Bacau spune:

  @aurel
  Si in general las-o balta cu sustinerea unor aberatii care nu sunt altceva decat produsul unor minti bolnave. Nu mai crede nimeni ce spuneti,ati picat in derizoriu. Mai sunt cateva zile si scapam de tatuka natiunii,de presedintele-manelist,de tatal evaziunii fiscale,si de marinarul profesionist care da foc la nave prin porturi. Apoi,poate va raspunde la cateva zeci de intrebari!Cum si-a facut averea,unde e flota,etc.

 7. Marius Bacau spune:

  @aurel
  Nu-mi doresc in mod deosebit sa polemizez cu tine.Nu sunt consilier USL,sunt liberal,dar nu traiesc de pe urma acestui lucru. Stiu ca hartia suporta orice,dar anumite idei pe care le sustii,putine si fixe,sunt de-a dreptul aberante. Ai niste teme care iti bantuie mintea. Milogii,foloase imediate,etc. Afirmatiile tale seamana izbitot cu ale domnului Lazaroiu care isi permite sa-i jigneasca pe toti cei care vor merge la vot. Dupa declaratiile brand-ului de doi lei Baconschi-multime inepta,urmeaza alt mare ganditor basist,tot de doi lei care spune ca cei care merg la vot se vor incolona ca niste zoombie. Asta e limbajul pe care il folositi voi. Apoi va mirati ca va injura toti! Ce ati vrea sa va aplaude?

 8. Marius Bacau spune:

  @aurel
  Nu ne mai tulbura meandrele concretului!

 9. Filip G spune:

  Domnule senator,
  Azi am iesit cu baietii la un pahar de vorba.
  Nemultumire mare;
  Pensionari care pana in 2010 numarul de puncte realizate a fost impartit la 2
  Pensionari care dupa 2010 numarul de puncte a fost impartit la 3.
  Daca se poate face ceva in acest sens.
  Mobilizarea pentru vot e la capitolul tetalii minore.
  Cum ajung la sectia de votare?
  Voluntariatul rezolva acest mic detaliu.

 10. cris spune:

  @ VV

  Vad ca ati gasit si scrisoarea catre Reuters in asteptare. Am primit si confirmarea de primire de la Reuters. Dupa cum stiti citesc cam tot ce e in presa internationala despre Romania, majoritatea articolelor se bazeaza pe ce ce spune reuters, citeaza reuters, data fiind reputatia acesteia. Mi se pare cumplit ca imaginea unei tari sa fie formata dupa ce spune un domn Marinas care vad ca e apropiat al evezeului si e cine stie cum incetivat sa scrie in acest mod, probabil in acelasi mod ca evezeul.

  @ all

  scrisoarea, in engleza apare la articolul precedent. Daca sunteti de acord cu textul din partea aveti liber sa o trimiteti si voi la Reuters sau, daca nu, oricum sa stiti ca puteti sa trimiteti chiar voi gindurile voastre exprimate in alt fel – https://reuters.zendesk.com/anonymous_requests/new. Nu stiu daca o singura sesizare le va atrage atentia. Mai multe in mod cert. Sesizarea e anonima nu puteti fi contactati decit de reuters si veti primi pe email confirmarea, cu numar de inregistrare, ca mesajul vostru a ajuns la locul potrivit – pentru mine deja faptul ca exista un numar de inregistrare este o dovada de seriozitate.

  Nu este de tolerat faptul ca un ziarist cu acces la una dintre cele mai importante agentii de stiri gaseste de cuviinta sa faca raporturi atit de unilaterale care in fond lovesc imaginea unei tari, fara sa existe macar o singura voce sa spuna altfel. Iar domnul Marinas minte siret, prin omisiune. In ultimul sau articol de pilda jumatate de articol este citind pe cei care nu se duc la vot, dar nu exista macar un singur rind despre proportia covirsitoare a celor care au spus ca se duc – creaza impresia ca romanilor in genere li se pare un referendum aiuristic, pornit de un parlament la fel de aiuristic si complet despartit de dorintele celor pe care ii reprezinta.

 11. Marius Bacau spune:

  @aurel
  Tu te bagi in seama fara sa-ti ceara nimeni asta.Vinovati pentru existenta ta sunt parintii tai,iar pentru devenirea ta sunt vinovat fesenistii aia notorii,ulterior deveniti democrati,iar apoi pedelisti. Bolsevici sunteti voi,postacii pdl.

 12. cris spune:

  @ Marius

  Stai ca ajunge la tonuri fasciste “Esti vinovat doar ca existi si gindesti. Datorita bolsevicilor ca voi suferim toti”. Sunt citeva milioane bune, cam doua treimi din tara, vinovati ca exista si gindesc, probabil de aici si politicile de exterminare pe care le-a tot dus basescu de citiva ani. Sa nu avem nicio indoiala ca basescu si ai lor, daca ar putea, ar pune si mitraliera pe noi.

  Si ia te uita unde era doctorul in gramatica, cotzofana agramata care striga la noi ca vom fi fiind agramati. Hai siktir.

 13. patrascu spune:

  @ VV

  La multi ani!

  @ Marius Bacau

  Inca o mizerie aruncata pe piata de base.Si,inca un raspuns complet cretin(al catelea oare?) al lui Ponta.

 14. Dorin spune:

  @ Marius:

  Diversiuni securistice portocalii, nu le lua in seama. Incearca sa-si repare imaginea sifonata de vila Dante.

  E un protocol de colaborare in campanie alaturat unei alte hartii care n-are nici o legatura cu ea. Ca si cum as pune eu un client sa semneze un contract si pe urma alatur fraudulos contractului respectiv o pagina pe care semnatarul n-a vazut-o, n-a semnat-o, si incerc sa-l oblig pe semnatar sa respecte aberatiile pe care le-am bagat eu acolo. Un fel de alba-neagra juridica.

  Daca au ajuns sa recurga la asemenea porcarele e clar ca sunt disperati. Vezi si declaratia lazaroiului apropo de filmul horror de duminica in care coloane de zombie vor merge la vot.

  Eu sper sa le putem arata horror-ul in toata splendoarea lui, dar nu in sensul asta, ci in cu totul altul!

 15. Filip G spune:

  Intrebare:
  1Unde inoata domnul Basescu in fiecare dimineata conform afirmatiei din betigasul buclucas?
  2 Cine era beneficiarul halatelor si a bazinului cu apa din vila DANTE pazita de SPP?
  Astept un raspuns plauzibil pana atunci merg pe mana lu’PONTA.

 16. cris spune:

  In primul rind pe documentul in sine nu vad decit semnatura si stampila asociatiilor. In al doilea rind fragmentul cu, ce sa zic desfiintarea Ani etc e scos din context: paragraful incepe clar cu eliminarea amestecului executivului in justitie si legslativ,( adica ponta semneaza si ca el prim ministrul nu se amesteca in justitie, daca e sa o luam asa – sau asa ceva trebuie omis de gindul si de evezeu?) si se termina cu faptul ca aceste structuri exista deja in cadrul statului si ca aceste structuri, intelegerea mea, nu se desfiinteaza ci revin intr-un scoc normal. In al treilea rind documentul in sine este lung si are foarte multe prevederi din cele mai diverse. Nu m-as mira ca o minte imbirligata sa spuna eventual si ca daca asociatia pacientilor nu vrea inchiderea de spitale de exemplu, pacientii sunt niste retrograzi ca refuza sa fie tratati in elicopterele cele citeva ( ca paturile de spital ale lui basescu, unu la mia de locuitori), nu ca vor o ingrijire medicala normala.

  Deci care e marea problema, ca n-am priceput? Ca exista asemenea scatofagi carora totul le pute numai pentru ca propria lor gura miroase a ceea ce mesteca?

 17. Marius Bacau spune:

  @patrascu
  Ai dreptate,Ponta e neinspirat total in asemenea situatii.

 18. cris spune:

  Cred ca toti incearca sa-l prinda pe Ponta pe picior gresit, sa dea un raspuns repejor, repejor, fara sa se uite macar atent la hirtiile despre care e vorba. Mda, calul troian al urgentei de care tot vorbea Goebels, fluturatul de hirtii albe prin fatza nasului a lui basescu, sa te ameteasca, vorba lui Badea smenari sa-ti intoarca portofelul.

  In locul lui nu as nega asa ceva: repet, in acelasi paragraf se spune foarte clar ca se cere ne-amestecul executivului in legislativ si justitie, iar ca sensul “desfiintarii” acestor structuri este de fapt reintegrarea lor in structura normala a statului. Daca spui ca tu executiv nu te amesteci nu ai cum sa spui si ca desfiintezi tot tu executivul, e o timpenie: asemenea lucruri, desfiintari si comasari sau cum s-or numi, inseamna ca se fac in cadrul justitiei, nu ca executivul asa a poruncit, asta e sensul in momentul in care citesti intregul paragraf. (Lucru cu care sunt personal de acord, dar e ceva sa se aranjeze de catre ea justitia. Dublarea aceasta a structurilor justitiei a ajuns sa faca din justitie o hidra cu nu stiu cite capete, o limba despicata. In loc de o eleganta si impartiala doamna justitie, justitia lui basescu si macovei ar trebui sa aiba o altfel de statuie, o Meduza cu multi serpi pe cap si saptezeci de mii de minutze ca Shiva)

 19. Barosanul spune:

  @ Cris

  Felicitari pentru scrisoare. Excelent!

  Hei! Nu-ti face grija ‘iti trebuie doar o bata la un car de oale’, fi sigura ca sesizarea/plangerea ta o sa fie luata in consideratie.

  Mai tii minte cand noi am sesizat FMI si finalul se stie, Jeffrey Franks a disparut. Si nu am fost decit 2-3 care am facut-o.
  In lumea civilizata Minciuna si Bunul simpt sunt valori de mare pret.

 20. adam mares spune:

  Colonelul Dogaru reprezinta societatea civila???!!!

 21. Barosanul spune:

  @ Cris

  Nu e cazul sa cazi in plasa documentelor falsificate de evz/basescu.

  In 2007 intr-o vizita de lucru in Romania, un oficilal care era instaful de campanie al lui basescu la alegrile de la capitala mi-a spus cum l-a facut Basecu pe Chirita sa piarda Primaria Capitalei.

  A fluturat niste hartii, care in fapt earu albe si lumea acrezut ca il are la mana cu documente asa ca l-au votat pe basescu in loc de Chirita, lansandu-l pe orbita shmenurilor politice.

 22. cris spune:

  @ barosanul

  ce au falsificat cred ca sunt “declaratiile” colonelului si ale lui Ponta. Scoase din context adica. Daca au falsificat documentul in sine, sunt idioti, ar insemna ca isi dau cu stingul in dreptul, jumatatea cealalta de adevar este ca ministrii semnatari ar fi semnat ca ei nu se amesteca in justitie si legislativ – citeste documentul asa zis sau poate original. pe gindul – (deont)ologii de acolo il dau in copie dar din paragraful cu pricina subliniaza doar o fraza, cea pe care o vor ei – ei uite ca acum si-au schimbat tactica, nu mai flutura hirtii albe pe sub nas, iti dau cu textmarker-ul fluorescent peste ochi sa te orbeasca. Marker-ul are functia de ochelari de cal. Pardon, nu sunt cal sunt vierme. Au!

 23. adam mares spune:

  Cum sa falsifice declaratiile colonelului?, ca doar e viu, poate sa confirme/ infirme cele spuse.

 24. Barosanul spune:

  @ Cris

  Facatura marca OTV.
  PDL-PPDD aceiasi mizerie! Slugile pupin.uriste ale lui basecu.

 25. cris spune:

  Pe aceeasi tehnica a textmarker-ului, a ochelarilor de cal, adevarului editat, cioprtit la ce vrei tu sa fie, declaratii puse trunchiat ca sa nu faca nici un sens. Asa cum au facut si cu celelalte. Stilul anastase: ponta si-a dat arama pe fatza, vrea sa ne impuste, vai sufar. Stilul blaga: CCR a zis cu totul pe dos decit a zis. Una zici, alta iese si la tv si in scris, dupa cum e editat, am avut experienta asta. Si exact, e viu, are gura, poate sa spuna, sa explice ce are in minte si a vrut de fapt sa zica.

 26. adam mares spune:

  Ati aflat ca Base merge diseara la DDD? Nu e o surpriza, nu?

 27. cris spune:

  Stilul basescu: moral e ce e legal, si cine nu vine la vot de fapt ma sustine, stilul paiul din ochiul celuilalt sa nu vezi birna din ochiul meu, stilul te inconjoara chivutzele galagioase sa te ameteasca, ca sa-ti fure gainarul portofelul din buzunar si sa se dea disparut la urmatoarea statie de tramvai cu portofelul tau cu tot. Hai ca m-am saturat de ei si de smenareala asta fara sfirsit si de cotzcarul sef si curtea lui a miracolelor tip lazaroiul, blegul, bouleanul, etc.

 28. cris spune:

  DDD? Ce sa zic se stringe armata de gaini sa cotcodaceasca si sa dea virtos din aripioare sa-si apere cocosul, pardon “fiara”, “barbatul ales”. Caci cocosul cel viteaz tipa de mama focului si se ascunde sub poalele oricui, ca barbat ce se afla. E in pericol major, pe cocos il urmaresc “viermii”. Ajungi la dileme existentiale si alta nu uitindu-te la ei – nu stii daca sa plingi sau sa versi.

 29. cris spune:

  Na uite cotcodacesc gainile si pe rongleza. Ca in bancul de pe timpul lui ceasca: “I don’t know, maybe the students” punem pariu ca va fi si urmatorul articol al domnului Marinas via Reuters?

  http://english.hotnews.ro/stiri-top_news-12886458-deal-signed-leaders-romania-governing-coalition-speaks-dismantling-key-justice-anti-corruption-bodies-victor-ponta-calls-intoxication-another-signatory-confirms.htm

 30. Barosanul spune:

  @ALL

  Dezvăluire şocantă făcută la B1 tv

  B1 Tv a lansat o ipoteză la care nu s-ar fi aşteptat nimeni în aceste zile. Cu titlul de Breaking News au citat “USL, în spatele suspendării lui Băsescu”.

  http://www.dcnews.ro/2012/07/dezvaluire-socanta-facuta-la-b1-tv/

  wow! Si eu care credeam ca e mana lui Udrea si Vasile Blaga?

 31. Filip G spune:

  USL trebuie sa fie ferm.
  Eu cetateanul GOGU membru ori simpatizant PDL doresc sa particip liber fara a fi filmat cand intru in sectia de votare Cluj ori alta locatie.
  Cred ca PDL confunda SECTIA de VOTARE cu AULA PARLAMENTULUI cand PDL statea langa bolul cu bile desi era vot secret.
  USL sa asigure asistenta juridica celor lezati.

 32. Barosanul spune:

  @ All

  România Liberă Îndeamnă românii să vină la referendum???

  http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/boicotul-nu-salveaza-democratia-de-ce-trebuie-sa-mergem-la-vot-pe-29-iulie-271374.html

  Bravo lor!
  Imi plac, sunt consecventi anti USL dar inteleg ca : ”Oamenii trebuie să arate pe 29 iulie că ştiu şi vor să-şi exercite un drept fundamental şi democratic. Indiferent de interesele unui politician sau altul şi, chiar, indiferent de costuri.”

 33. Filip G spune:

  Cum e democratia PDL?
  Cer membrilor PDL sa filmeze cine merge la vot la intrarea in sectie,apel facut de PDL!
  A sta langa bolul cu bile la MOTIUNE am zis e democratic si se petrece in parlament.
  A supraveghea oamenii daca merg la vot e esenta democratiei la scara mare.
  Iar jucatorul zice:
  Voi stati acasa,eu merg fiindca sunt ALESUL!

 34. andrei spune:

  Nu-l mai bagati in seama pe Aurel Ian.
  Lasati-l sa vorbeasca la pereti.
  Poate asa o sa realizeze ca-si pierde vremea pe aici.

 35. tiberiu spune:

  @VV
  Tema boicotului basist a palit.Acesta este un corolar al basimului,doctrina totalitara si antidemocratica.Chemarea si organizarea boicotului electoral este un ACT DE SABOTARE A BAZELOR DEMOCRATIEI.Nu este vorba aici de un act de liberate individuala ci de un act de CONSTRANGERE COLECTIVA, de o organizatie criminala care are in vedere sabotarea votului liber prin diverse mijloace.
  Initial am auzit ca lise fac plangeri penale lui base si stabilor pedisti.Ce se intampla pe aceasta directie. De ce USL nu face tapaj international pe aceasta tema demascand fata profund antidemocratica si totalitara a basismului care trebuie conmdamnat ca nazismul si comunismul, iar PDL trebuie scos in afara legii ca o consecinta a acestei decizii.
  PD trebuie relamat la CCR ca miscare politica antidemocratica si scos in afara legii imediat.

 36. Kronstadt an der Graft spune:

  Domnule senator, fiţi cu mare băgare de seamă, căci constat că în jurul meu destul de mulţi oameni, pe care pot să-i calific a fi cu pretenţii, comentează că nu se vor duce la vot din varii motive, inclusiv cel privind defecţiunea cu doctoratul lui Ponta. Am ajuns să mă enervez când văd cât de derutaţi sunt de vuvuzelele băsiste.

 37. tiberiu spune:

  @VV
  “Meciul politic” se desfasoara in ritm extrem de alert,fiecare dintre jucatori punctand cu lovituri dure de imagine,Ponta ieri cu vila Dante(de unde base ne pregateste Infernul) astazi base cu documentul semnat de USL privind obiectivul desfiintarii CCR ,DNA. Vorbitorii USL au avut toata ziua reactii lamentabile(in opinia mea) la aceste acuze.Acest document ajuns la Bruxelles poate face mult rau.
  Faptul ca multi oameni ezita de care parte sa se situeze deriva din aceea ca oamenii nu sunt convinsi ca forta este de partea USL si nu a lui Base.Oamenii merg instinctiv cu cei puternici si smecheri,iar base a avut din plin aceasta imagine si base o mai are inca.Strategia boicotului este un mare autogol dar cu documentul de zi semnat de USL base arata ca nu e terminat si mai are “munitie”
  Am vazut aparitia pitoreasca,ca intotdeauna,a lui Becali care a pus “punctul pe i”, observand pe buna dreptate ca lui Crin si Ponta si tovarasilor sai le lipseste(inca) acea smecherie stradala
  ” street smart ” al descurcaretilor, spirit pe care base il are din plin,chiar in aceste momente f.grele pentru el.
  Sa ne reamintim ca vizita lui Geoana la SOV a fost o lovitura napraznica pentru sustinatorii lui.Chiar si eu insumi antibasist inrait am fost atat de socat de cat de prosteste s-a comportat Geoana incat cu greu am mai mers la vot.
  Sa nu desperam “meciul” se joaca pana in ultimul minut,pana la ultimul vot.Se vor desfasura poate si lupte stradale intre gasti pediste care vor cauta sa perturbeze votul,sa intimideze lumea etc
  Si aceste meciuri vor trebui castigate.Lupta va continua acerba,ci salbaticie chiar, pe toate planurile pana la validarea referendumului, dar toate aceste lupte legale sau nu trebuie castigate pentru a spera la victorie.
  Maine se anunta un interviu “bomba” cu Aleodor Manolea,care poate sa nimiceasca imaginea lui base.Sa vedem si daca base mai are vreun “as in maneca”.Pe scurt meciul se joaca la cea mai mare intensitate si avem sanse, dar ai nostrii trebuie sa fim mai isteti si mai puternici decat ai lor .Asta este cheia succesului.

 38. florin spune:

  …nu mai exista nicio indoiala k adevaratele hiene sunt politicienii din PDL;..au procedat in aceasta campanie precum comunistii in 1947 cand improscau cu noroi in dreapta si’n stanga, furau de stingeau si dadeau vina pe regalisti;..precum Antonescu si eu ma gandesc sa ma retrag daca se intoarce marinarul la Cotroceni, dar nu din politica ci din tara.!?..imi iau familia si emigrez: poate ptr fiul meu sa fie mai bine.!..am gresit in educatia lui si nu l-am educat sa traiasca intr-o Romanie plina de hiene, nu l-am invata sa fure, nu l-am invatat sa minta cu nerusinare in incercarea de a-si atinge obiectivele.!..l-am invatat sa spuna intotdeauna adevarul, sa nu fure, l-am invatat ce inseamna empatia;..in Romania anului 2012 acestea sunt defecte nu calitati;..sper sa fie mai bine ptr el in orice alta tara din Europa;..Basescule..!..sa traiesti tu bine cu familia ta ca pe mine cel putin m-ai afundat in noroi…

 39. tiberiu spune:

  @florine
  Curaj,victoria e aproape, solutia este sa-i afundam noi pe basisti in noroi,ca sa traiasca ei bine…la parnaie.
  E care pe care, asa ca sa planga mama lor.

 40. Barosanul spune:

  @ All

  Citeste si da-l mai departe

  http://romani.co.uk/newsletters/mergilavot_iulie2012/

 41. Barosanul spune:

  9+1 MOTIVE PENTRU A MERGE LA VOT

  1. Mai sunt încă romani care spun că nu au pe cine vota şi că orice am face tot cum vor ei, politicienii actuali, va ieşi. Este o păcăleală. Ei, politicienii de azi, vor să ne facă să credem aceasta şi fac eforturi uriaşe în acest sens. A nu vota cu nimeni, înseamnă de fapt a-i lăsa pe ei, politicienii, să aleagă în locul tău. Înseamnă a le spune: vă dau voie să îmi încălcaţi demnitatea şi drepturile de om, sunt de acord sa nu am ce vota … niciodata!
  Haideţi să mergem cu toţii la vot, mai ales că avem de ce vota: Vot Uninominal pentru schimbarea intregii clase politice si europarlamentarii, care ne vor reprezenta in fata intregii Europe !
  Mergeti la vot si votati asa cum va indeamna constiintele INDIFERENT de optiuni. Cel mai important este sa votati.
  Nu votezi, nu existi !
  2. Pana acum ai murmurat ca nu esti de acord cu rezultatele scrutinurilor anterioare, nu ai fost de acord cu ceea ce a ales majoritatea. Dar stii de ce au castigat ei, politicienii ? Pentru ca au votat ! Ia-ti prietenii, colegii, dusmanii, oaspetii , familia si mergi la vot ! Mergem la vot si votam asa cum ne indeamna constiintele INDIFERENT de optiuni. Cel mai important este sa votatam ! Nu votezi, nu existi !
  3. Adevărul triumfă întotdeauna ! În Ucraina oamenii au reuşit să se unească şi să obţină anularea alegerilor fraudate. Nu este nevoie să ajungem la mişcări de masă ca în Ucraina, e suficient să ne mişcăm toţi spre un singur obiectiv în ziua alegerilor: să mergem sa ne exercitam dreptul inscris in Constitutie !
  Cel mai important este sa votam ! Nu votezi, nu existi !
  4. Ai încredere să dai bani cu împrumut Parlamentului sau Guvernului ? Dacă nu, atunci mergi si voteaza ! A nu te prezenta la vot înseamnă a le permite să te ia drept fraier şi să-si râdă în barbă că te-au redus la tăcere.
  Cel mai important este sa votam ! Nu votezi, nu existi ! Si de banii tai beneficiaza altii !
  5. Ziua Naţională a României este sărbătorită prin fasole cu ciolan. Cât de săraci şi de uşor de prostit trebuie să fim dacă ne bucurăm la o farfurie cu mâncare ? Ce altă ţară mai procedează aşa pentru a sarbatori un eveniment de asemenea importanţă ? Am ajuns de râsul lumii, ne mulţumim dacă avem un loc unde să dormim şi avem ceva de mâncare pe masă, de restul nu mai avem nici timp şi nici chef să ne preocupăm, îi lăsăm pe alţii să decidă în locul nostru. Este un altfel de a spune despre noi : noi nu contam ! Dar asa vrei sa fie ?
  Cel mai important este sa votam ! Nu votezi, nu existi !
  6. Neprezentându-te la vot ai lăsat locul liber celor care au votat de 2-3 ori şi celor 1.000.000 de morţi care au votat în locul tău. Astfel ai ajutat fără sa ştii Statul la fraudarea alegerilor.
  Ca sa stii cu cine votezi, trebuie sa cunosti, cat de cat, persoana, nu ? Vot uninominal asta înseamna ! Ori daca nu faci efortul sa te interesezi de ce stie sa faca, poate, si mai ales ESTE acea persoana, …degeaba ! Trebuie deci un efort de a-l cunoaste !
  Asa ca mobilizati-va în a-i cunoaste, interesati-va, intrebati si intrebati-va !
  Cel mai important este sa votam ! Nu votezi, nu existi !
  7. Românii mor încet dar sigur din cauza unor boli foarte grave : indiferenţa, lehamitea, frica şi neputinţa. Există un singur mod de a ne vindeca şi a le demonstra că lucrurile nu sunt întotdeauna aşa cum au prevăzut ei, politicienii; cu câtă neruşinare şi aroganţă se simt atât de siguri de controlul complet asupra vieţii noastre ! În realitate, ei, politicienii depind de noi. De noi depinde să alegem ce fel de sistem de vot vrem, cum sa fie Constitutia NOASTRA, ce politician este parlamentar sau europarlamentar.
  Cel mai important este sa votam ! Nu votezi, nu existi !
  8. Au trecut 17 ani de când tot aceiasi politicieni ne conduc şi ne jefuiesc. Au avut destul timp să demonstreze ca le „pasa” de Romania şi de romani. Nu au facut-o, au demonstrat că nu le pasa decât de buzunarele şi de orgoliile lor. E vremea sa se puna punct, iar ei nu au nici un interes sa o faca pentru ca nu numai ca isi vor pierde scaunele, dar toate faptele lor vor ieşi la iveala şi vor trebui sa raspunda pentru ele.
  Cel mai important este sa votam ! Votam pentru noi si pentru viata noastra ! Nu votezi, nu existi !
  9. Vreţi să vă puteţi exprima liber ? Mergeţi atunci la vot, mai avem o şansa !
  Nu votezi, nu existi !
  10. Stiti ce gandesc politicienii ? “Pentru a dezbina şi a caştiga opinia publica, trebuie să o buimacim raspandind, din diferite parţi şi vreme îndelungata, atâtea păreri care se bat cap în cap, încât se vor pierde în labirintul acesta şi vor sfârşi prin a considera că este mult mai bine să nu ai nici o părere în politică si ca nu merita sa votezi”. Chiar vrei sa fii marioneta lor ? Doar fiind perfect conştienţi de puterea şi de drepturile noastre şi DOAR exercitându-le vom reuşi.

  Cel mai important este sa votam ! Nu votezi, nu existi !

 42. Sorin Muncaciu spune:

  Domnule Vosganian , am solicitat domnului Nigel Farage sa ia atitudine in privinta dictatului domnului Barosso . Nu a existat nici un vot in CE care, sa dea mina libera acestui birocrat maoist sa dicteze guvernului si Parlamentului Romaniei. Am convingerea ca, o sa iasa o harmalaie mare cind, domnul Farage il va lua din scurt pe Barosso, nu de alta dar, nu scapa nici o ocazie sa dea de pamint cu alde Barosso si Rumpoy. Este deadreptul jenanta atitudinea lui Barosso, sub influenta lui Basescu, seamana mai mult cu o escrocherie in doi, de tip portuar : ” lasa ma ca il fac eu pe Ponta asta care te-a suspendat, ca de, eu sint bulibasa aicilea !”… Este , chiar posibil, si madama Merkel sa incaseze vreo doua, pe aceasta tema, de la Farage….

 43. tiberiu spune:

  http://www.ziare.com/stiri/justitie/judecatoarea-ccr-aspazia-cojocaru-amenintata-de-doi-politisti-si-un-detinut-1180978

  Trebuie aflat urgent si difuzat din ordinul cui si in interesul cui au actionat infractorii.Nu cumva in interesul celui care vorbeste de justitia indeopendenta folosindu-se de ea ca o “dama de companie” ?

 44. adrian spune:

  @Sorin Muncaciu: :)) Si pe mine tare m-a tentat sa-i scriu lui Nigel Farage. Felicitari penttru initiativa!

 45. adrian spune:

  @VV inseamna ca si dvs ati observat reticentele unora care s-ar spune ca au cate ceva in cap. Unii sunt incredibil de manipulabili dar altii au motive ce pot sta in picioare. Va rog sa ma credeti ca si eu am mari indoieli in privinta evolutiei USL dupa ce o sa castige. Asta nu inseamna ca nu il vreau jos pe Basescu si nu numai atat. Il vreau in puscarie pentru ce a facut pentru ca una este sa faci rau din nepricepere si alta e sa faci rau umilind lumea. Cred ca d’aia nici pe Nastase nu-l prea plange nimeni caci prea a fost arogant regimul in timpul lui de putere.

 46. cris spune:

  @ all

  un articol din USA today, cam ca celelalte, poate jumatate de micron mai spre echilibru. Dar nu articolul ci comentariile sunt interesante…..

  http://www.usatoday.com/news/world/story/2012-07-26/romania-authoritarian-referendum/56515630/1

 47. Kronstadt an der Graft spune:

  @Sorin Muncaciu
  Chiar dacă vom învinge la referendum, vom avea de furcă mult şi bine cu băseşcii, care bineînţeles că vor face un scandal internaţional de nedescris. Singura soluţie va fi deci o răţoire a celor doi şefi la toţi cei care ne dau lecţii.
  Care mai de care se dă la noi. “Acu şi Barosso”.