Duminica, 29 Iulie, este Ziua imnului național. Unii vor cânta ” Boicoteaza, romane!”. Sa fim increzatori ca cei care vor urma imnul cel adevărat, “Desteapta-te, romane!”, vor fi indeajuns de multi

129 Responses to “Duminica, 29 Iulie, este Ziua imnului național. Unii vor cânta ” Boicoteaza, romane!”. Sa fim increzatori ca cei care vor urma imnul cel adevărat, “Desteapta-te, romane!”, vor fi indeajuns de multi”

 1. Sara spune:

  @Tiberiu, nu ma mira reactia ta, pentruca, sigur, atunci cand n-ai replica, n-ai argumente, atunci e mai simplu sa dai, sa lovesti, sa jignesti. E mai simplu pentru mintea ta, nu trebuie sa mai gandesti. Iti place sa canti in cor, pe aceeasi voce cu ceilalti, pentruca nu se aude cand falsezi. Eu nu pot sa-ti spun ca esti prost sau ticalos pentruca nu te cunosc suficient dar iti pot spune cu certitudine ca esti necioplit.

 2. tiberiu spune:

  @Sara
  Genul tau de intrebare este de “20 de puncte” adica o intrebare al carei raspuns este de domeniul evidentei. Asemena intrebari naive\pseudonaive pun sau retardatii(nu te suspectez) sau smecherii ca sa faca bascalie.Cand cineva incearca sa ma ia peste picior nu se poate astepta la un tratament deferent.Sunt convins ca ma aprobi.

 3. @ aurel ian

  Nu mai acoperi realitatea cu tot felul de generalizari, stim bine cine a inceput si cine a intretinut cearta.