Dragi membri ai clubului nostru de bloggeri,

Faptul că v-aţi manifestat regretul că nominalizarea mea ca membru al Guvernului mă va împiedica să continui dialogul pe blog este pentru mine un motiv de mulţumire, semnul cel mai bun al interesului vostru. Vom continua postările şi comentariile, tematica, însă, se va îmbogăţi cu o seamă de teme concrete, care sunt în atribuţiile viitorului Minister al Industriilor, Comerţului şi Competitivităţii. Vom avea prilejul să vorbim despre revigorarea industriei naţionale, despre administrarea resurselor ţării, despre redevenţe, despre aurul de la Roşia Montana, despre cuprul de la Cuprumin, despre gazele de şist, despre investiţiile străine, despre pieţele externe pe care ar trebui să le recâştige produsele româneşti, despre climatul de afaceri, despre performanţa economiei româneşti în concurenţa acerbă a globalizării, despre relaţia dintre stat şi întreprinzători, despre încredere, despre onoarea de a-ţi respecta promisiunile şi despre câte şi mai câte. Aşadar, nu numai eu, dar şi voi veţi avea, de acum înainte, mai multă treabă!

162 Responses to “Dragi membri ai clubului nostru de bloggeri,”

 1. lordul john spune:

  @all

  Pentru linistirea sufletului

  Colind de la Manastirea Sihastria

  http://www.youtube.com/watch?v=kaAwu_Mhg5s

 2. tiberiu spune:

  @all
  O mare prostie din partea lui Crin sa-l provoace inutil pe base, mai ales inainte de depunerea juramantului.base nu i-a ramas dator si pe loc a anuntat ca la depunerea juramantului sa nu participe invitati
  http://www.ziare.com/crin-antonescu/presedinte-pnl/antonescu-lui-ponta-daca-vreun-presedinte-pretinde-ca-va-e-sef-nu-l-bagati-in-seama-1208624

 3. Bibliotecaru spune:

  @ Katrina

  D’asta îmi vine şi mie să-mi trag un glonţ în cap… să văd lumea într-o altă aură…

 4. epolitikon spune:

  @biblio
  Stiti bine ca sunt nationalist dar privatizarea a devenit imperios necesara pentru ca statul roman nu mai exista. Exista doar gasti de interese care capuseaza tot ce ating, validati prin vot de populatie.
  La Posta Romana, de ex., si pe Zavoranca daca o pui CEO tot iti face profit, numai statul roman, nu. Dar banii dispar la diferiti furnizori si prestatori. Zeci-sute de milioane de euro.
  Si mai sunt si alte companii. Poate doar energia sa nu se privatizeze dar restul, in Financial Times cu ele. De vanzare. Ocazie unica. Prim proprietar. Fara km fenechiti :).

 5. Bibliotecaru spune:

  @ epolitikon

  Poate este timpul ca statul român să fie mai mult instituţie şi mai puţin o sursă de funcţii şi sinecuri.

  Problema este că privatizările ar trebui să producă profituri sociale şi nu pagube.

 6. tiberiu spune:

  @VV
  V-am vazut la ceremonia de la cotroceni.Felicitari si succes .
  Instructiva luarea cuvant a lui lui base .Dictonul clasic “Timeo danaos et dona ferentes” ar trebui tradus in cazul nostru
  ” temeti-va de base si atunci cand vorbeste frumos”

 7. un liberal optimist spune:

  @tiberiu,
  Daca baietii sunt destepti, nu mai vorbesc ca tzatzele la telefon, nu mai fac porcarii prin sedii de partid si restaurante, chiar n-ar avea ce li se intample. Oricum, baselu era aseara negru de frica(poate si galben de la ficat, dar nu s-a vazut bine la televizor, iar Maestrul nu poate sa ne spuna din motive bine intemeiate).

 8. un liberal optimist spune:

  @Mihai Andrei,
  Scuza-ma ca nu ti-am raspuns la timpul potrivit in legatura cu responsabilul cu energia. Si bine am facut pentru ca, iata, energia a revenit in responsabilitatea Maestrului.

 9. Sorin Muncaciu spune:

  Domnule Vosganian, felicitari , cred ca ati dobandit ” pohta ce ati pohtit” !! De acum inainte insa, din partea mea, veti primi o gramada de ” foc automat”, daca guvernul din care faceti parte va face “pactul cu diavolul ” !! Interesul national mai presus de orice !! Reprezentarea democratica inseamna apararea intereselor amaratilor care au votat USL , nu interesele imbuibatilor interni si externi care vor incerca vigilenta dumneavoastra !!
  In speranta ca veti inclina balanta in favoarea romanilor , va doresc Sarbatori Fericite si La multi ani !!

 10. Oprea spune:

  Ar fi excelent daca micii intreprinzatori ar fi scutiti de taxe la angajarea de personal in primii 3 ani de activitate