Jurnal de front

Cand scriu aceste randuri, tocmai s-a anuntat rezultatul votului din Senat si ne pregatim, membrii Cabinetului, sa mergem la Palatul Cotroceni, pentru procedura depunerii juramantului. Mai multi colegi de-ai nostri isi anuntasera dorinta de a participa la procedura depunerii juramantului. De la Palatul Cotroceni ni s-a transmis ca nu este permis accesul nimanui, cu exceptia ministrilor si a presedintilor celor doua Camere. In plus, ministrii vor trebui sa se deplaseze la Cotroceni cu microbuzele, ca scolarii.

Intre timp, de la ultima postare, lucruile s-au mai schimbat. Ministerul pe care il conduc se va numi Ministerul Economiei si va avea o arie de cuprindere cu totul neobisnuita, cu doi ministri delegati, fiind, de fapt, trei ministere intr-unul singur. De la IMM-uri si Turism, pana la energie, resurse, industrie, investitii straine si fonduri europene, vom avea prilejul sa dezbatem mai toate temele importante ale economiei romanesti. Dar si ceea ce cred eu ca este cel mai important si anume emanciparea mentalitatilor si dimensiunea culturala a tranzitiei. Gata, trebuie sa ma opresc, ne cheama la microbuz. Sper ca prin curtea Cotrocenilor nu va trebui sa mergem de mana, doi cate doi.

223 Responses to “Jurnal de front”

 1. liberalism spune:

  Crestinilor, va doresc Craciun fericit! Sa aveti sarbatori frumoase alaturi de cei dragi.

 2. cris spune:

  @ liberalism

  Si tie un Craciun fericit. Aaaaaa, e bine cum imi petrec Craciunul. Ce poate fi mai frumos decit sa alini pe altul care e in nevoie?, te face sa uiti de tot greul si tot necazul tau personal si sa zimbesti, de dragul lor.

 3. tudor spune:

  @cris

  La Multi Ani!

 4. cris spune:

  @ tudor

  Multi ani sa fie!