Crăciun fericit! Nu ştiu dacă lumea s-a sfârşit la 21 decembrie, dar bine ar fi ca o nouă lume să înceapă…

Iată că ziua de 21 decembrie a trecut fără să fi venit şi sfârşitul lumii. Unele opinii mai rafinate vorbeau nu atât de distrugerea Pământului, cât de schimbarea vibraţiilor sale, a spectrului său magnetic, supravieţuirea fiind legată de un proces iniţiatic. Nu ştim încă dacă aşa ceva s-a întâmplat. Ştin doar atât, că în 21 decembrie am păstrat un moment de reculegere pentru morţii cei mai frumoşi ai neamului nostru şi că a fost investit un nou Guvern. În ce măsură noul Guvern, născut în acest fel, va însemna onorarea memoriei morţilor celor noi şi va însemna sfârşitul unei lumi şi începutul alteia, rămâne să vedem.

Tonul comentariilor noastre se va schimba. Acum suntem în miezul lucrurilor. Nu mai avem pe cine da vina pentru cele nefăcute şi ne putem lăuda în voie pentru cele temeinic făcute. Până una, alta, să ne bucurăm de sărbătoarea Naşterii Domnului, care arată că lumea, a oricare frontieră s-ar afla, are puterea de a ajuta binele şi lumina să învingă răul şi întunericul.

91 Responses to “Crăciun fericit! Nu ştiu dacă lumea s-a sfârşit la 21 decembrie, dar bine ar fi ca o nouă lume să înceapă…”

 1. Tiberiu spune:

  @Crenguta Manea
  frunoase vorbele tale.
  Traiul in minciuna este cea mai marea pedeapsa ,este chiar iadul pe pamant,este frica permanenta ca vom fi descoperiti si ca vom fi pedepsiti.
  Pretul opririi minciunii este chiar spunerea si facerea Adevarului,adica Mantuirea Sufletului,adica fericirea sufleteasca.
  Sarbatori fericite !

 2. lordul john spune:

  @cris

  Cântec de leagăn

  Descâlceşte vântul
  Şi se sting copacii;
  Limpezeşte cerul,
  Tăinui-vor apele.
  Nalbă e zăpada stelelor sărace,
  În genunchi stă noaptea:
  Poţi dormi în pace.

  Caută prin frunze
  Şi afla-vei drumul
  Viselor mulcome
  De pe la chindie;
  Scufundată-i luna
  De-o strună de ciutură
  Până la a bolţii, murgă, temelie.

  Hoinăreşte frigul
  Prin arcade nouă,
  Gândurile se-ngână’n
  Crinul rugăciunii,
  Norii, în ferestre,
  De parfum se scutură,
  Deapănă, în sobă, vechi poveşti, tăciunii.

  Descâlceşte vântul
  Şi se sting copacii;
  Limpezeşte cerul,
  Tăinui-vor apele.
  În genunchi stau noaptea stelele sărace,
  ‘Naltă e zăpada,
  Poți dormi în pace.

  (Iaşi, 1999)

  http://focuriinnoapte.blogspot.ca/2012/12/cantec-de-leagan.html

  Cam asa suna răspunsul către lumea de plastic!

 3. Pacala spune:

  @all,
  Treaba fiecaruia. Pot fi acuzat ca sunt patimas. Sau ateu. Sau ce vrea maestrul. Oamenii de la noi nu vor avea rabdare.nu mai au de unde. Nici ce manca. Nici sa se craciuneasca sau ce considera maestrul normal. Da, sunt zile libere legale. Cand va intelege maestrul ce a preluat ca minister, va fi tarziu. Prea tarziu. Oamenii sunt concediati cu zrcile de mii pe luna, a incepur acest fenomen de vreo 2-3 luni. Oameni care tin dintr-o leafa o familie in spate. Urati-va intre voi liniste sufleteasca, pace, credinta, poate ii convingeti si pe acei napastuiti de ce nimeni nu ii ajuta, unii isi pierd si casele, nu mai au bani de rate la banca, dar ce sa- i faci, sa ne regasim linistea interioara si pacea, credinta, sa serbam, usl. guverneaza. Sunt zile libere la calindar, bugetare, ce puteam face daca lucram? Nimic. Trei luni. Va fiapocalipsa usl. Cum a avut-o si pdl pe a lui.

 4. Mihail spune:

  Buna dimineata,

  1. Personal nu am mari asteptari de la noul guvern. Ciudat este ca nici altii. Multi au votat pentru ca marinarul sa dispara, insa noi guvernanti s-au dus la Leu ca sa fumeze pipa pacii. Le era frica ca vor rata numirea.

  2. Domnul Varujan are foarte multe imponderabile aici. Deobicei nu spune nimic, asta legat de viata si activitatea politica a dumnealui.
  Probabil ca asta este secretul ca sa fii placut de toata lumea. Sa nu faci valuri.

  3. Pacala are mare dreptate. Este trist. :(
  In plus, la masa de Craciun, paradoxal si extrem de ciudat, la un moment dat s-a vorbit despre “tanti Olga” . Toti cei de la masa(mai putin eu) o stiau bine, vorbisera cu ea.
  Oare mai traieste ?
  Aceste sunta “avantajele” Iasului si faptului de a fi senator de Raducaneni.
  Partea buna este ca, tot cei de la masa, au vorbit laudativ despre “noua” biserica Armeneasca. Mie-mi place restaurarea, dar ce pacat ca nu s-a gandit si o amenajare peisagera. Ceva-ceva, a prins sotia in lucrarea de masterat.
  Concluzie subtire: in Iasi, Vosganian = Biserica Armeneasca + Tanti Olga.

  4. Probabil ca voi abandona alergarea pe acest blog. Nu ma pot impaca cu ideea ca trebuie sa laud, sa perii scame imaginare si sa propun, zi de zi, acelasi ministru pentru Premiul Nobel. Sant prea batran ca sa incep sa ma prostituiez.
  ….Mai rau, unii cretini m-au acuzat ca as fi in mare amor cu marinerul.

  …Vedem !

  • @ Mihail

   Dragul meu, nu poti spune ca vorbesc putin despre mine, cata vreme am pe acest blog peste cinci sute de postari. Dar daca vrei sa ma cunosti, nu poti sa-=ti dau de-a gata, trebuie sa stii sa cauti.

 5. cris spune:

  @ LordulJohn

  Multumesc milord, e descintec pentru cosmarurile de Craciun incintate si incilcite intre mayasul sintetic si bocitoarele cu cip – precocitatea acestora in a cinta prohoduri apocaliptice si a face prejudecati de apoi, din care desigur dumnealor se extrag smechereste si se spala pe miini ca pilat, tine de sorici probabil, ca sa fie in ton cu sarbatorile. Nu este deloc la moda sa spui La Multi Ani ori Craciun fericit, la moda e basescu zimbitor pe snowmobil, caci are alai de slugi imbrobodite si incenusate sa inghita porcul in locul lui.

 6. Adam Mares spune:

  Cine este tanti Olga?

 7. un liberal optimist spune:

  @VV,
  Maestre,
  Stiti bine principiile mele. Dar trebuia cineva sa atentioneze USL. Ar fi tragico-comic, sa mai vedem voturi la CP cu un deget! Un sef de camera trebuie sa fie un om de dialog, inclusiv cu Opozitia. Si am dat si doua exemple memorabile.
  Cat priveste Economia, tratati-o cu tandrete!

 8. Tiberiu spune:

  @Pacala
  crezi ca daca te agiti se va rezolva ceva ?
  Zilele de sarbatoare nu se lucreaza si chiar daca tu ai vrea nu ai cu cine.Un guvern nu este o echipa de fachiri si iluzionisti care hocus-pocus sa rezolve printer-o simpla scamatorie problemele sociale si economice nerezolvate de decenii,ba Mai rau chestiuni pe care basebocul le-au subminat sistematic ani de zile.
  Calm domnule.Toti avem mari sperante de la noul Guvern dar cred ca exagerezi.
  Oamenii,chiar cei cu venituri modeste se pregatesc de Revelion,cumpara cadouri celor dragi etc.Asta este randuiala lumii.
  Nu intra in presiune ca nu rezolvi nimic,dimpotriva.
  hai noroc si la multi ani.

 9. lordul john spune:

  @cris

  Mehmed Mesa Selimovic, Dervișul și moartea

  http://atdoru.wordpress.com/2012/12/26/tabaltocul-ideativ/

 10. lordul john spune:

  @

  “L-a sfătuit să nu plece de acasă, pămîntul va cădea în paragină, iar oraşele sînt strimte, locu-i puţin şi guri multe, posibilităţi puţine, iar dorinţi multe, vom începe să ne nimicim unii pe alţii pentru o bucată mai mare de pîine. Fratele nu i-a dat ascultare. Atunci tata i-a spus: ţine minte, nenorocirea e că la noi fiecare crede că nu este la locul potrivit, şi fiecare este potrivnicul fiecăruia ; oamenii îi dispreţuiesc pe cei ce nu răzbesc, şi-i urăsc pe cei ce ajung mai sus decît ei; deprinde-te cu dispreţul dacă doreşti linişte, sau cu ura dacă primeşti lupta. Dar nu te avînta în luptă dacă nu eşti sigur că-ţi vei doborî potrivnicul. Nu arăta cu degetul necinstea altuia dacă nu eşti de ajuns de tare ca să nu trebuiască s-o dovedeşti.”

 11. Tiberiu spune:

  @Mihail
  Spre deosebire de tine eu chiar cred in capacitatea guvernului de a manageria mult Mai bine si Mai corect administratia tarii.Mai mult eu chiar sunt convins ca noel guvern are resursele intelectuale de a readuce prosperitate economica si investitii straine cu a fost guvernul Tariceanu in care @VV a avut fraiele finantelor.Indiferent ce ar face noel guvern in viitoarele luni semenele redresarii nu vor apare inainte de jumatatea anului.
  Ai tot dreptul sa fii sceptic dar ce Dumnezeu sunt zile de sarbatoare si nimeni nu lucreaza sau sunt cu gandul la pregatirile de Revelion.
  hai noroc si la multi ani.

 12. liberalism spune:

  “Poate Dumnezeu este acela care m-a ajutat toata viata si eu nu mi-am dat seama.”
  Testament-Eugen Ionesco

  “Am fost ajutat de Dumnezeu atunci cand, refugiat la Paris, pentru ca nu voiam sa ma alatur comunistilor de la Bucuresti, am plecat intr-o zi la piata, fara un ban in buzunar, si am gasit pe jos 3000 de franci (din 1940!). Atatea intamplari mi-au venit in ajutor! Poate Dumnezeu este acela care m-a ajutat toata viata, care mi-a sprijinit toate eforturile si eu nu mi-am dat seama. Am fost ajutat, apoi, de proprietarul meu din strada Claude Terrasse, d-l Colombel, Dumnezeu sa-l binecuvanteze, care nu a cutezat sa arunce in strada un biet refugiat, care nu-si platea chiria, dar era poate trimis de Domnul.
  In ciuda eforturilor mele, in ciuda preotilor, n-am reusit niciodata sa ma las in voie, in bratele Domnului.”

  http://www.formula-as.ro/2011/984/spiritualitate-39/testamentul-lui-eugen-ionescu-14155

  @Pacala
  Nu te-am acuzat ca ai fi ateu, tu ai spus”poate sunt ateu sau budist”
  Inca o data iti spun ca poti fi ce doresti si ce simti. Bucuria noastra, a crestinilor (chiar si a celor foarte sarmani) nu ne-o poate lua nimeni , cu atat mai putin in ziua Nasterii Domnului. Cat cu rabdarea te contrazic. Romanii sunt foarte rabdatori. Stim ca nu poate curge lapte si miere din primele zile de guvernare. Cred ca acest Guvern merita o perioada de ragaz. Graba strica treaba si n-ar iesi nimic bun daca deciziile ar fi pripite.

 13. Adam Mares spune:

  Eu am avut un Craciun cu o trauma puternica, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca n-a fost mai rau.
  Eugen Ionescu l-a cautat toata viata pe Dumnezeu, vezi si ultima lui carte-jurnal – Cautarea intermitenta. Cred insa ca a fost, pana la urma, un sceptic mantuit.

 14. Adam Mares spune:

  Ii era foarte frica de moarte, inca din tinerete. Angoasa asta apare si in cartea lui de debut, NU.

 15. Adam Mares spune:

  @MIHAIL
  Nu trebuie sa lauzi, poti sa critici, sa faci observatii. Mie imi place critica atunci cand e constructiva.
  Premiul Nobel era pt Literatura. :-) Pe ministru zic sa-l tarnuiesti cat vrei, daca nu face treaba.

 16. Adam Mares spune:

  Exista tari cu mai multe sarbatori legale decat noi. Nu asta este problema. Esential ar fi sa se munceasca si sa se munceasca eficient in zilele lucratoare.

 17. Pacala spune:

  @liberalism,
  Tocmai, nu vrem sa intelegem, nu am preluat ieri guvernarea, o avem de 7-8 luni, timpul inseamna bani, bani nu sunt, se guverneaza dupa o calamitate. Serbam spiritul craciunului facand bine oamenilor, muncind, pregatind o guvernare eficienta. Romanii au obiceiul de a nu mai munci ca vine craciunul, vine pastele, vine vacanta. Azi a anuntat Dusa ca a reusit sa termine cu dezapezirea prin moldova. Oamenii aia nu au venituri, nu au avut acces sa cumpete painee, nu au avut acces la medicamente. Nu as dori nimanui sa fie unul din acei oameni. Dar putem sarbatori spiritul craciunului, lumea guvernantii in vacanta, eu delirez pe blog. Scuze, poate oamenii au fost la vot, poate nu. Dat sa fim cu liniste interioara si cu burtile goale nu merge. Ati fost careva da vedeti cum se traieste la valcea,

 18. Pacala spune:

  Continuare
  Oamenii sa vrea, nu au unde lucra. Dar sa fim zen, merge. Nu, eu nu am de gand da tac, si va spun ca stiu, usl daca nu produce rapid, va fi inmate criza in trei luni. Cand se va termina iarna

 19. Corneliu spune:

  Fara alte comentarii:

  MIERCURI, 26 DECEMBRIE 2012

  Intrarea in normalitate – trezirea la realitate

  „Libertatea este facultatea de-a dispune după inspiraţiunea propriei noastre judecăţi de puterile noastre mecanice şi intelectuale. Marginea libertăţii e paguba ce i-o putem aduce altuia.”

  Sarbatoarea s-a terminat. Chiar daca urmeaza de sarbatorit un sfant si, apoi, trecerea intr-un nou an, cu tot ceea ce inseamna el, normalitatea isi spune, din plin, cuvantul.

  Aminteam intr-o postare anterioara de promisiuni neonorate, de neampliniri, de sperante desarte si de multe alte “iluzii pierdute”. Cel putin pentru mine, se pare ca voi ramane doar cu acestea, deoarece a fost usor sa se promita. Pentru a se si realiza este nevoie de “o minune” care este foarte greu sa se intample, in actuala conjunctura politica, economica si sociala.

  De ce ? Explicatiile pot fi din cele mai variate si nu vreau sa le disec acum si aici.

  Pentru ca am intrat in normalitatea cea reala, insensibila, inumana si cruda, singura explicatie pe care pot sa o gasesc “nerealizarilor” viitoare provine dintr-un banc pe care il redau, copiat de pe un site, in continuare:

  - Camarade! daca ai avea doua case, ai da una revolutiei ?
  - Da! vine raspunsul tovarasului.
  - Camarade! daca ai avea doua masini de lux, ai da una revolutiei ?
  - Da! raspunde tovarasul.
  - Dar, camarade! daca ai avea un milion de euro la banca, ai dona jumatate
  revolutiei ?
  - Da! raspunde mandru tovarasul.
  - Camarade! dar daca ai avea doua gaini, ai dona una revolutiei ?

  - NU! raspunde tovarasul.

  - Dar de ce donai o casa desi aveai doua, donai o masina desi aveai doua, donai o jumatate din bani si nu donezi o gaina, desi ai doua ??!!

  - Pentru ca GAINILE LE AM !!

  MORALA :

  Este foarte usor sa fii socialist cu proprietatea, munca si banii altora !

 20. Barosanul spune:

  Domnule Vosganian,

  Acum ca s-au terminat sarbatorile de Craciun si incepeti munca va pun si eu o intrebare care m-a macinat de la investirea Guvernului Ponta 2.
  Cume e cu chestia asta : Economia care face Rispipa pt a crea Economie?

  Imi aduce aminte de un prieten, care, Inainte de Revolutie, impreuna cun un alt prieten al sau dadeau video clandestin. Ei percepeau o taxa de 100 lei pe om, avand cam 10-20 de vizionari pe noapte, Sambata, cand dadeau video. Asta intr-o perioada in care un Inginer castiga cam 3800 lei / luna, iar un muncitor categoria a-IV-a cam 2400 lei/luna.
  La un moment data mama lui ii se plange lui taicasau ca a venit Lumina foarte mult, asta normal, de la consumul de electricitate in plus Sambata. Asa ca Taicasau a facut economie. A aruncat casetele video la gunoi si le-a interzis sa mai dea video. Facaind o exceptionala ‘pierdere’ prin economie, in loc a fi pragmatic si a percepe o taxa de 10-20% de folosirea lociuntei ;)

  Asa si cu Guvernul Ponta 2.

  A restructurat ministerele, ceea ce inseamna ca toate hartiile cu antet, matrite, logouri, drept de proprietate (fie ea si a frunzei) se vor pierde in vederea creeri unor potentiale economii. Sunt curios cine v-a castia urmatoarele Contracte de proiectat antete, produs scrisori cu antet si cat v-a costa toate schimbarile necesare pt implementarea acestor schimbari.

  Aaaa sau cumva se creaza Locuri de munca pt anumiti clienti de ‘AFISE Electorale’ care astfel se reprofileaza pe antete ministeriale etc!!!!

  Iar la randul lor acestea vor crea locuri de munca angajind personal, cumparind hartie din padurile defrisate de Gheorghe Flutur, Istvan Toke, Kelemen Atila, Verestoy& co, asa ca practic intra si o fractiune a PDL si tot UDMR-ul la guvernare, creend o guvernare de UNIUNE NATIONALA!!!

  Sper sa nu fie asa si ca Dumneavoastra ve-ti fi atent la toate aceste pt ca eu unul voi fi si voi striga pe blog cand voi observa anomalii :)

 21. Pacala spune:

  @Barosanul,
  usurel cu graba. Dupa Craciun se recupereaza lumea, guvernul adica, vine anul nou si 3 zile stam iar… Spor la econmomie…

 22. Mihail spune:

  Buna dimineata,

  Un articol luat de pe http://www.ziare.com:

  Tradare sa fie!

  Greu de imaginat mostre mai edificatoare pentru imoralitatea clasei politice romanesti decat doua dezvaluirii post electorale, una din Opozitie, una de la Putere.

  Avem pe de-o parte, acordul secret UDMR-USL, prin care Uniunea le promitea maghiarilor sa guverneze impreuna dupa 9 decembrie. Asadar, Victor Ponta nu a vorbit de capul lui in seara alegerilor cand a anuntat inceperea negocierilor cu UDMR. Mai tarziu, insa, maghiarii au fost aruncati fara scrupule din barca de liberali si de o parte dintre baronii PSD. Nu mai era nevoie de ei pentru majoritatea de aur, de doua treimi, si atunci de ce sa le mai dea o felie, cat de mica de cascaval?

  Crin Antonescu si Victor Ponta nu au reusit sa explice de ce nu a fost respectat acordul. El a fost semnat dupa referendum, deci non combatul de atunci al maghiarilor nu mai putea constitui o incalcare. Maghiarii nu au deranjat cu nimic Guvernul Ponta.

  Liderul liberal le reproseaza ca au cerut ministere. Si ce ar fi trebuit sa ceara, ce a cerut fiecare partid din actuala Putere? Chiftele, posturi de femei de serviciu? Practic, USL si-a batut joc ce maghiari. S-a asigurat de sprijinul de lor pe vremea cand nu era sigur de victorie si i-a evacuat atunci cand s-a convins ca nu mai are nevoie de ei.

  Principalul argument invocat de reprezentantii USL pentru respingerea maghiarilor a fost unul moral nevoie mare: nu ne putem alia cu cei care au guvernat alaturi de Traian Basescu (de parca UNPR n-ar fi facut parte din guvernele PDL) si cu cei care au sabotat referendumul. Dar, in toamna, cand liderii USL au semnat acordul cu UDMR si le-au promis sa guverneze impreuna, nu era vorba despre maghiarii lui Basescu, sabotorii de referendum?

  Si apoi, de ce era nevoie ca acest acord din toamna sa fi fost secret, nu numai fata de presa, ci si fata de poporul USL, ca sa zic asa? Adica una vorbim in campanie si alta fumam in intalniri informale si secrete. Una erau discursul nationalist al lui Crin Antonescu si promisiunile lui Victor Ponta ca picior de UDMR nu va calca in Palatul Victoria, si alta era semnatura de pe acordul de guvernare cu UDMR. Poporul poate fi mintit fara scrupule, numai votul sa iasa! Iar dupa aceea nu ne tinem de cuvant nu de rusine, caci nu cunoastem notiunea, ci pentru ca aglomeratia la masa bogatilor sa nu fie prea mare. Mari boieri, mari caractere!

  Dar nici cu Vasile Blaga nu mi-e rusine. Cristian Preda a dezvaluit ca i-a propus presedintelui PDL trei variante pentru batalii crancene in colegiile principalilor lideri USL. Trei europalamentari cu imagine buna erau dispusi sa renunte la mandatele lor banoase de la Bruxelles pentru a se arunca in batalia politica interna si de a transforma campania aceasta intr-una autentica.

  Cristian Preda s-a oferit sa candideze impotriva lui Crin Antonescu, Teodor Stolojan impotriva lui Calin Popescu Tariceanu, iar Monica Macovei impotriva lui Dan Voiculescu. Nu stiu daca ar fi castigat. Dar aveau o sansa reala si ar fi provocat rani grele in tabara adversa.

  Vasile Blaga a refuzat. De ce? Pentru ca liderii USL sa galopeze nestingheriti spre o victorie linistita la scoruri strivitoare? Si faptul ca redistribuirea l-a adus in mod miraculos in Parlamant impotriva tuturor calculelor a fost cumva rasplata pentru noncombatul PDL in aceasta campanie? Mi-e foarte greu sa gasescu un contraargument la aceasta ipoteza.

  Tradare pe linie a fost in aceasta iarna, doar ca noi n-am aflat-o decat dupa ce am aruncat votul in urna. Si daca am fi stiut-o inainte am fi avut resorturile morale pentru a o sanctiona? Ma tem de raspunsul la aceasta intrebare.

 23. Mihail spune:

  @Tiberiu & @Adam Mares,

  Eu nu pot uita “laudele” din perioda lui ala impuscat prematur in decembrie. De aceea ridic din sprinceana atunci cand aud laude.
  Okay, stau cu ochii cat sarmaua pe domnul ministru, iar cand vad ceva dubios, reglez katiusele. Evident, nu o sa-l critic in avans.
  Sant sceptic datorita unor mai multi factori: “contractul” cu marineru, “contractul” cu udemereul, galceava de la formarea guvernului, amputarea unor ministere, faptul ca nu-l mai zboara pe cotrocenist etc.
  Sant sceptic deoarece mi-am amintit brusc de CDR.

  @Varujan, cred ca ati incurcat putinpersonajele, o fi de la “tulburel”.
  “Tanti Olga” era la mine. Mi-e jena sa va reamintesc, poate nici nu este adevarat. Eu am fost surprins de subiect si de acea alaturare, poate bizara.
  In schimb cu biserica s-a facut o treaba buna. In acest moment se renoveaza si cea de alaturi, Sft. Sava. Deja i-au pus cateva lampi Philips. Amandoua vor da arata extraordinar, una langa alta.

 24. Tiberiu spune:

  @Mihail
  1)acordul cu UDMR nu a fost respectat exclusiv din cauza valului de proteste publice.
  2)Nu mai suntem demult in “epoca de aur”, dar la orice meci (fie el politic)fanii isi incurajeaza favoritii ,mai ales inaintea inceperii
  ” meciului”.Daca jocul nu decurge conform asteptarilor incep si huiduielile.Sa incepi insa cu huiduieli inainte de prima ” atingere de minge “, inainte ca noul guvern sa inceapa sa lucreze, nu e corect.

 25. Costel spune:

  Mănăstirea Putna la un pas de a-și pierde pământul
  dăruit de Ștefan cel Mare

  De mai bine de un an de zile Mănăstirea Putna este supusă unei presiuni insistente și continue din partea reprezentanților Direcției Generale a Finanțelor Publice Suceava, precum mulți dintre români au aflat.

  http://www.putna.ro/

  domnule ministru, chiar nu se poate face nimic sa inceteze abuzurile celor de la Finantele Publice Suceava?

 26. tiberiu spune:

  @All
  Senzational ,Traznet,Spectacol mediatic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  http://www.ziare.com/varujan-vosganian/ministrul-finantelor/prima-masura-a-ministrului-vosganian-a-reparat-ceasul-din-turla-ministerului-1209348

  @VV anunta “Ziua portilor deschise la Ministerul Economiei” cu un recital la pian(pianina) de Bach si Chopin in interpretarea d-Lui Vosganian si in plus promite ca va vorbi despre soarta Oltchim, despre revitalizarea industriei de aparare etc

  intre timp o postare a lui @ Neutron pe tema multdiscutatei achizitii de avioane de lupta care sunt vital necesare Romaniei
  “Revitalizarea industriei de aparare are o sansa unica
  Suedezii de la Gripen promit investitii de 1,1 euro pt fiecare euro pe care Romania l-ar cheltui cu aparate multirol Gripen. Pt F!6 la mana doua ramanem doar cu cheltuiala. Argumentul cu incercarea in lupta a lui F!^ nu poate tine 100 de ani”

  @VV vrea nu numai sa revitalizeze economia dar, foarte important,sa faca din activitatea economica show mediatic.
  Felicitari pentru aceasta viziune originala si moderna.Numai asa poate fi neutralizata activitatea de sabotaj coordonata de la Cotroceni
  O punere in scena ca la o gala de de box pentru titlul mondial
  De abia astept sa vad la TV un asemenea spectacol in premiera mondiala
  Tine-o tot asa @VV pana la victoria finala !!!!!!!!

 27. @ Katrina

  In politica sunt si putin nebun. Ceea ce nu e putin, dat fiind ca regi si regine nu avem.