Discursul Ministrului Economiei, Varujan Vosganian, din cadrul Forumului Economic regional Oltenia- 11 aprilie 2013

264 Responses to “Discursul Ministrului Economiei, Varujan Vosganian, din cadrul Forumului Economic regional Oltenia- 11 aprilie 2013”

 1. Buddha spune:

  Adam

  Cand am scris ca domnul Vosganian m-a dezamagit pt ca si-a luat amanta consiliera la minister, te-ai luat de mine. Eu am scris asta pt ca sunt chiar deceptionat, chiar daca am aceeasi stima dintotdeauna pt Maestru. Am spus atunci ca nu mi se pare onorabil sa se expuna in felul asta, mai ales ca dra in cauza nu este o mostra de inteligenta sau de bun gust. Te-ai luat de mine.
  Acum, tu faci acelasi lucru, legat de Tariceanu. Tariceanu n-are nicio obligatie, intre noi fie vorba, si nici n-a luat-0 pe dra sa consiliera sau ceva de genul asta.
  Eu n-am mai comentat subiectul cu amanta Maestrului de la minister, din respect pt Maestru. Asa ca, la fel ai putea sa faci si tu. Parerea mea.

 2. Adam Mares spune:

  buddha
  Eu l-am aparat pe Tariceanu!!! Te rog sa citesti ce-am scris.
  De fapt, chiar il admir pe Tariceanu dpv al vietii personale, indiferent ce cred toti fariseii pamantului.

 3. Adam Mares spune:

  buddha
  Si eu sunt, am spus-o o data. Dar de ce naiba repeti intruna lucrul asta pe sleau? Fii si tu mai aluziv. Chiar vrei sa afle toata lumea?

 4. Buddha spune:

  Si eu sunt suparat ca MAESTRUL nu ne mai baga in seama. Nu are nicio scuza. Nici una. Ce, noi suntem buni doar cand nu e ministru? :) Incep sa-mi pun intrebari despre caracter.
  Oricum, si pe mine cred ca e suparat, pt ca am zis ca si-a luat amanta consiliera la minister. Acum, sa ma ierte Dumnezeu, dar daca mi-a ajuns la ureche si mi-am exprimat dezamagirea, nu cred ca am omorat pe nimeni.

  Lasand astea la o parte, acest abandon al blogului nu o sa va priasca, Maestre. Erati singurul liberal care comunica. Noi aici tinem la dvs, dar si “iubirea” asta are limitele ei, iar cum dragoste cu de-a sila nu se poate, eu unul cred ca o sa scriu mai rar.

  P.S. Si vorba aia, nici macar o urare de Paste? Nu se aproba. :)