Interviu acordat CNN de catre Ministrul Economiei, Varujan Vosganian

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a acordat un interviu postului de televiziune CNN International cu ocazia reprezentarii Romaniei la Reuniunea Anuală pentru Investiţii – „Anual Investment Meeting – AIM 2013”, care se desfăsoara în perioada 29 aprilie – 2 mai a.c, în Dubai/Emiratele Arabe Unite.

 Interviul poate fi urmarit aici:  Interviu acordat CNN- Varujan Vosganian 30.04.13

425 Responses to “Interviu acordat CNN de catre Ministrul Economiei, Varujan Vosganian”

 1. tiberiu spune:

  @barosanul
  Regret baiatule ca te-am dezamagit, dar e problema ta.
  “Oala” la care te referi este mare intradevar,dar nu-i cuprinde pe toti(asa cum gresit afirmi).Iti place sau nu ,regimul basist este rezultatul unor mari greseli colective.

 2. un liberal optimist spune:

  @Adam Mares,
  Ce-ti ziceam ca esti baiat destept dar cam incremenit in lecturile comunistoido-evreiesti? Chiar mi-au scapat informatiile cu replica Maestrului. Voi va plangeti ca Maestrul nu va raspunde cand el se lupta cu toti smecherii din sistem sa mai recupereze cativa dolari in plus la bugetul Tarii. Ponta, daca ar fi destept, dar, din pacate nu este, ar trebui sa-l numeasca PVPM. Pai se compara Chitoiu, Izmenarul si Dragnea cu Maestrul?Pai Ponta ar trebui sa-l pupe si in fund si sa stea si capra!

 3. Adam Mares spune:

  @un liberal optimist
  Lasa ca-l pupi tu destul! :-) O sa-l albesti cu atatea umede encomioane!

 4. tiberiu spune:

  @All
  Atentie la derapajele din limbaj !

 5. un liberal optimist spune:

  @Tiberiu,
  N-are rost sa te certi cu @Barosanul. E un tip valabil, dar este ca si tine o personalitate accentuata. Nu vezi ca de cand suntem la Putere am cam luat-o razna cu totii? Ce mishto era pe timpul cand eram in Opozitie!

 6. Adam Mares spune:

  Eu mi-am luat portia de ras, fiindca mi l-am si imaginat pe Maestrul in capot de matase, ca Tartarin, pupat cu foc de @un liberal optimist.
  Gata, nu mai zic nimic.

 7. un liberal optimist spune:

  @Tiberiu,
  Nu-ti fa griji; daca Adam merge la tataie sa-l mangaie pe frunte si-i da o mancare buna se linisteste!

 8. tiberiu spune:

  @all
  Deci ce ziceti de ideea Crin la externe ?

 9. Adam Mares spune:

  @tiberiu
  Nu e rea, dar:
  - crezi ca el vrea?
  - si Poanta lui vrea?

 10. un liberal optimist spune:

  @Tiberiu,
  Ce spui tu e de domeniul SF:bietul Roman nu-si mai gaseste fundul nici cu ambele maini, saracul, de cate stimulente erectile ia, iar Antonescu trebuie musai sa ajunga Presedintele Tarii. N-o sti el limbi straine, dar nici sa te faci de ras ca MRU, basescu si Ponta sa te chinui sa vorbesti intr-o limba pentru care nu te-a pregatit nimeniPoate scoala sa te invete sa citesti, sa scrii , nu sa asculti si sa vorbesti.

 11. tiberiu spune:

  @adam mares
  Nu stiu daca s-a gandit cineva la solutia asta.La prima vedere pare o solutie riscanta,tinand sema de imaginea pe care Basecu i-a fabricat-o lui Crin afara,dar este poate singura solutie pentru a schimba aceasta imagine si de a se pregati pentru cursa de la Cotroceni.
  BaSecu s-ar catara cred pe pereti de oftica.Poate ca ar fi in stare sa provoace o noua criza refuzand sa-l numeasca sii asta ar fi un excelent motiv de suspendare.E cu dus si intors

 12. Adam Mares spune:

  @un liberal optimist
  Stii cum a murit presedintele Felix Faure? :-)

 13. Adam Mares spune:

  @barosanul
  Incredibil! :-)

 14. Marius Bacau spune:

  @all
  Poate ma lamureste cineva cum e cu USL de fapt. In Vrancea cam asa e. Vrancenii au votat USL fara sa stie ca de fapt voteaza PSD si PP-DD.

  http://www.ziaruldevrancea.ro/utimele-stiri/92519-psd-are-viceprimar-la-adjud-claudiu-cristea.html

 15. un liberal optimist spune:

  @adam.
  Asa cum ne dorim cu totii! Sa nu ne auda doamnele.

 16. Adam Mares spune:

  De fapt, stii de ce am ras foarte tare la viziunea aceea cu Maestrul in capot de matase? Pt ca termenul capot desemneaza halatul de femeie. :-) Nu stiu daca si-a dat seama ca a produs o imagine hazlie. :-)

 17. Adam Mares spune:

  Vivat Monarhia!

 18. Buddha spune:

  A revenit Maestrul!!! :)

 19. Adam Mares spune:

  buddha

  Ţopăi sau doar exclami? :-)