Situarea în adevăr

In legatură cu informaţiile privind faptul că salariul net al directorului general al Cuprumin este de 45 000 lei si indemnizaţia membrilor Consiliului de Administraţie este echivalentul a 1000 euro, doresc sa fac următoarele precizări:

Câştigul salarial net al directorului general al Cuprumin este de 4651 lei. Indemnizaţia membrilor Consiliului de Administraţie este e 47 lei pe şedinţă. Pentru a obţine 1000 de euro într-o lună, membrii CA ar trebui să aibă şedinţe de trei ori pe zi, dimineaţa la prânz şi seara, inclusiv în zilele de odihnă.

10 Responses to “Situarea în adevăr”

 1. un liberal optimist spune:

  @VV,
  Asa ma enerveaza subiectul asta comunistoid.. Pai daca seful institutiei, salariatii lui, membri CA aduc la bugetul statului un miliard profit, din banii anii sa se indestuleze toata lumea. Daca e pe pierdere sa dea banii inapoi toata lumea. E ca in orice PFA, SRL, SA:ai profit castigi, ai pierderi platesti!

 2. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  iar il contraziceti pe marele expert economic ponta? Va cam jucati cu focul… N-ati auzit dvs care trebuia sa fie scorul pentru presa, caci nu prea mergeti pe la sedinte….

  In rest USL-ul merge perfect :D

 3. tiberiu spune:

  @VV
  In locul dv nu raspundeam presei ci ii comunicam lui Ponta erorile ,pentru ca el sa le comunice public.
  NU cadeti in capacana presei basiste care cauta orice pretext sa bage permanent zazanie in USL>

 4. tiberiu spune:

  @VV
  In locul dv nu raspundeam presei ci ii comunicam lui Ponta erorile ,pentru ca el sa le comunice public.
  NU cadeti in capacana presei basiste care cauta orice pretext sa bage zazanie in USL>

 5. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ tiberiu

  adica tu crezi ca ponta nu stia cifrele reale? A zis clar: Varujan a cam lipsit de la ultimele sedintel de guvern, ca altfel ar fi fost mai informat (si ar fi stiut ce trebuie sa minta public)

 6. tiberiu spune:

  @sorin gyorgyfalvi
  Eu cred ca este o neintelegere care trebuia sa fie lamurita in interiorul guvernului care nu trebuie sa vorbeasca pe mai multe voci si sa dea prilejul unor frictiuni inutile pe o tema de rahat.

 7. Marius C. spune:

  Domnule, dumneata vorbesti serios? Marele director castiga acolo o mie si ceva de euro? Pai atunci nu trebuie sa ma revolt ca salariul minim pe economie este sub 200 de euro.
  Este dezastru pe piata muncii, nici ca salahor nu-ti mai gasesti loc de munca.

 8. lordul john spune:

  @VV

  Maaare răbdare și mult caaaalllmm aveți!