Pe TvR 1 Lamia Beligan si Constantin Florescu vorbesc despre nuvela si filmul Legatura de leustean

27 Responses to “Pe TvR 1 Lamia Beligan si Constantin Florescu vorbesc despre nuvela si filmul Legatura de leustean”

  1. Adam Mares spune:

    @VV
    Dar ore nu dați?

  2. Mihail spune:

    @Filip G.

    lasa-l pe deputatul ala, atata il duce mintea, atata debiteaza.
    Acum trebuie sa stii ca daca vroiau, cei de la PNL, puteau prin neprezenta lor, ca sa nu se voteze legea, neexistand forum. Insa, sursele spun ca s-au inteles toti intre ei.
    Trebuie sa intelegi ca fiecare dintre ei vrea un banut in plus. :D
    In al doilea rand, toti parlamentarii din Europa, au astfel de pensii, dar nu la valoarea asta, ci cu mult mai mari.

  3. Mihail spune:

    @ Adame,

    eu presupun ca emisiunea se va transmite non-stop…sau o fi “la secret”.

  4. Mihail spune:

    @ Adame,

    eu presupun ca emisiunea se va transmite non-stop…sau o fi “la secret”.

  5. Mihail spune:

    @ Adame,

    eu presupun ca emisiunea se va transmite non-stop…sau o fi “la secret”.

  6. Mihail spune:

    @ emi,

    ti-am spus de atatea ori, scriu de pe telefon. La un ecran de 5 inc. este greu ca sa nimeresc toate literele asa cum trebuie. Apoi, eu mai amproblema cu scrierea intuitiva. La Cortana am cam renuntat, prea o face de oaie.
    In plus, uneori am fie mainile murdare, fie ude, ori ma bate soarele in cap.

    Daca nu debitai tampeniile alea, poate nu era necesar ca sa scriu ceva.
    Acum ai luat-o de la capat cu gainile alea. Chiar nu poti merge la un medic care sa te caute ?

    • mihail spune:

      @ Livia,

      iti multumesc pentru link.
      Am vrut initial ca sa postez, ieri, articolul, insa detectand vocabularul si exprimarea super eleganta a “domnului” tudorel, m-am răzgândit.
      Am aplicat ideea filozofului de a nu risipi mărgăritare in calea porcilor. Mă rog.
      ….Acum daca tu ai facit-o sa-l vezi cum o sa se ia si de tine.

  7. Mihail spune:

    Jurnalistul Ion Cristoiu a făcut, miercuri, ironii usturătoare la adresa prim-ministrului Victor Ponta, comparându-l cu un personaj al istoriei recente.

    Cristoiu a declarat, la B1 TV, că Ponta a fugit în Turcia (unde va sta până cel puțin pe 30 iunie, când se încheie activitatea parlamentară), iar DNA nu mai are cum să-l atace.

    „Dacă Ponta era în România, am fi aflat ce are, ar fi fost un comunicat oficial. Dar așa, la o clinică apropiată de familia lui Erdogan, care este supravegheată, nu putem afla nimic. În România dacă se opera, erau scurgeri de informații. Dacă spitalul mințea, venea Parchetul. Putem afla în ultimul moment că stă până la 30 iunlie. Atunci se încheie activitatea Parlamentului și orice tentativă a DNA-ului de a-i arde încă un dosar este mult mai complicată”, a punctat ziaristul.

    În opinia lui Ion Cristoiu, la fel ca generalul Victor Atanasie Stănculescu la Revoluţia din 1989, Victor Ponta „și-a pus piciorul în ghips”, pentru a găsi un pretext să scape din problemele pe care le are.

  8. Kronstadt an der Graft spune:

    Se pare că Ponta apelează la schema lui Nicușor Constantinescu pentru a scăpa de justiție. Tupeu de borfaș. L-a contaminat rău de tot Băsescu.

    • Filip G spune:

      Eu am un alt unghi din care privesc:
      Daca Ponta a fost ”ofiter acoperit” nu trebuie sa ceara voie sa demisioneze?
      Anturajul Putin via Turcia ”loc de relaxare si odihna”in asteptarea unor noi ordine…

  9. Lordul John spune:

    @VV

    Maestre, văzusem Sayat Nova și am crezut că e maximum, dar ce-am văzut în casa lui Paradjanov a întrecut orice așteptare!

  10. Lordul John spune:

    @cris

    Uite, preferatul tău nu a dispărut :

    “Studiile şi eseurile, reunite de Mircea Platon în Cine ne scrie istoria? şi Conştiinţa naţională şi statul reprezentativ (Editura Timpul, 2007 şi 2011), amintesc, prin vervă şi conţinut, de publicistica lui Eminescu. Există o certă corespondenţă între criticismul conservator al junimiştilor, în special al lui Eminescu şi Maiorescu, dar şi al lui Missir (redescoperit de Platon), şi acela apărut mai ales după aderarea României la Uniunea Europeană. Entuziasmul paşoptiştilor a fost drastic ponderat de Junimea, – şi tot astfel pare a se-ntâmpla şi astăzi, prin intermediul intelectualilor mai tineri, unul dintre cei mai valoroşi fiind Mircea Platon. Este adevărat, mişcarea intelectuală conservatoare de astăzi a fost anexată în bloc ideologiei neoliberale; astfel, nu se poate vorbi despre un curent conservator criticist. Platon este unul dintre puţinii care au refuzat anexarea, cu riscul de-a fi marginalizat. Într-o epocă marcată de „ingineria socială“ capitalistă, cărţile lui continuă adevăratul spirit junimist. ”

    http://revistacultura.ro/nou/2015/06/mircea-platon-si-dulcea-romanie/?fb_action_ids=10153517668711614&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={“10153517668711614″%3A1138292692854135}&action_type_map={“10153517668711614″%3A”og.likes”}&action_ref_map=[]

  11. emi spune:

    Editura ePublishers a construit impreuna cu domnul Claudiu Neacsu o retea online de vanzare de carte. Aseara am primit instructiunile sa ne construim site-urile personale pentru reclama, astazi incerc sa il fac si eu. Mi-ar placea enorm sa pot trece si cartile dumneavoastra in micuta mea librarie virtuala! :)

  12. emi spune:

    Pot trece si cartile dumneavoastra?