Ce ați făcut pentru județul Iași, domnule Vosganian? Una pe zi. Episodul 10.

În toamna anului 2008, cotidianul național Evenimentul zilei îmi dedica un lung articol prin care mă acuza că, în virtutea atribuțiilor mele de ministru al economiei și finanțelor, am favorizat judeul Iași. Cum de atunci încoace ieșenii continuă să pună aceeași obsedantă întrebare parlamentarilor lor: “Ce ați făcut pentru județul Iași?”, socotesc că fiecare dintre noi, cei care am reprezentat acest județ în Parlament, trebuie să dăm propriul răspuns. Astfel încât voi continua să prezint, una câte una, inițiativele locale la realizarea cărora am contribuit, mulțumind și celor cu care am colaborat.

10. Teatrul Național “Vasile Alecsandri” din Iași

}n perioada mandatului meu de ministru al finanțelor, , Teatrului Național din Iași i-au fost alocate, pentru realizarea lucrărilor de reparații diverse, suma de 2 500 000 RON.

One Response to “Ce ați făcut pentru județul Iași, domnule Vosganian? Una pe zi. Episodul 10.”

  1. Mihail spune:

    La teatru fiecare banut a contat. Cei doua milioane si jumatate de lei au fost doar o mica parte din suma pe care a inghitit-o renovarea teatrului.
    A costat enorm si datorita prezentei unei panze freatice foarte puternice ce trece pe sub aceasta.
    Insa, subliniez, orice banut sosit a prins extraordinar de bine. Reparatia Teatrului, dar si a Palatului Culturii au demarat la inceputul anilor ’90.
    De multe ori lucrarile au fost incetinite din cauza lipsei banilor.