Ce ați făcut pentru judeul Iași, domnule Vosganian? Episodul 35

35. Finanțarea investiției privind Grădinița cu orar prelungit din Dancu, comuna Holboca

Pentru această investiție au fost alocate 9,3 milioane RON. În alocarea acestor sume am colaborat, așa cum s-a întâmplat în numeroase alte investiții școlare, cu ministrul educației de atunci, Cristian Adomniței.

7 Responses to “Ce ați făcut pentru judeul Iași, domnule Vosganian? Episodul 35”

 1. Mihail spune:

  Copreşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, au solicitat miercuri dimineaţă CNSAS, în numele PNL, verificarea lui Marian Munteanu. O a doua solicitare în acest sens a venit de la Alina Mungiu-Pippidi, preşedintele Societăţii Academice din România.

  “Avem două solicitări de verificare a domnului Marian Munteanu, una de la PNL și una de la doamna Alina Mungiu Pippidi. Solicitarea e dată în lucru, dar această operațiune poate dura și luni de zile, pentru că noi încă avem în lucru solicitări pentru miniștri. Domnul Munteanu e pentru prima oară verificat de noi, pentru că până acum nu a mai deținut o funcție publică”, a declarat Florian Bichir, membru al colegiului CNSAS.

 2. Mihail spune:

  Este foarte bine ca s-a putut finanta o gradinita, mai ales atunci cand ea este la tara.
  Copii de acolo nu prea stiu de “gradinitza”, mai mult sprijina gardurile si stau cu animalele pe dealuri.

 3. tudor spune:

  Ati finantat constructia unei gradinite?
  Foarte frumos!

  Cat v a costat?
  Donatia aceasta ati trecut o in declaratia de avere?

  • tudor spune:

   LAUDATIO VOSGANIANUS GENEROSUS!

  • Termina cu tampeniile. Invata sa respecti munca altuia. Un demnitar foloseste instrumentele pe care i le da functia ca sa serveasca interesul public. Glumele astea proaste spune-le alor tai :)

  • Shadow spune:

   @tudorica tata
   matale cu ce te poti lauda? Ai facut ceva UTIL in viata dtale sau singirul aport este cel “critic”? Nu e rau sa “critici” devine insa o “boala” cand nu pui si “mana la treaba”.

 4. Imi place ca am mai descoperit inca un site bun.