Ce ați făcut pentru județul Iași, domnule Vosganian? Episodul 39

39. Investiții pentru Spitalul Municipal Pașcani

Spitalului Municipal Pașcani i-au fost alocate 2,6 milioane RON.

24 Responses to “Ce ați făcut pentru județul Iași, domnule Vosganian? Episodul 39”

  • Kronstadt an der Graft spune:

   Asta arată în ce stare de multumire se află Biserica ortodoxă. În timp ce celelalte culte sunt extrem de active și “fură” enoriași ortodocși, membrii bisericii ortodoxe stau într-o stare de mulțumire liniștită, știind că încă sunt destui cei care le plătesc taxa anuală. S-au construit zeci de mânăstiri în care viețuiesc sute de călugări, în timp ce tineretul îngroașă rândurile ateilor și al celor răzvrătiți împotriva oricărei forme de spiritualitate.

  • Mihail spune:

   de unde tragem musai concluzia, ca trebuie sa facem nu o singura Catedrala a Neamului, ci 5…sau mai bine 10.
   Le numim pe toate Catedrala Neamurilor.

   • Mihail spune:

    …sa nu uit, Biserica ortodoxa trebuie sa-si faca si un aeroport, doar nu o sa vina, periodic, cu festila de la Ierusalim pe Otopeni. Este de cacao.
    Poate, eventual, sa ceara, Guvernului, Aeroportul Baneasa, de ce nu.

  • Asa este, cele mai multe sunt neoprotestante. E drept ca ei nu prea cer sprijinul statului.

 1. Kronstadt an der Graft spune:

  Urez un paște fericit și Cristos a înviat tuturor prietenilor de blog.

 2. Adam Mares spune:

  Eu v-am urat dincolo. Reiau: Paște fericite tuturor! ☺

 3. Adam Mares spune:

  Christos a Inviat!

 4. cris spune:

  Paste fericit si luminat tuturor. Hristos a inviat!

 5. Mihai Somanescu spune:

  Hristos a Inviat domnule Vosganian!

 6. Mihail spune:

  La mine a fost Pastele, insa traind printre multi-multi ortodocsi, sarbatoarea este mult diluata.
  Acum sunt in Moldova, unde descopar cum sarbatoresc fratii nostri Pastele.
  Diferente majore nu prea sunt, doar ca raman la biserica pana dimineata, iar cu “paharelul” distactia pare mai intensa. Si meniul de Paste este putin diferit, chiar curios.
  1 Mai nu prea exista.
  Pe internetul din Moldova s-a facut mare bascalie despre cum aprind aia, la Ierusalim, lumanaruile, ca este o mare tzeapa.
  Ma rog, eu ma jucam cu fosfor alb pe 12-14 ani. Il tinea taica-miu intr-o sticluta mare cu apa. Am dus cateva bucatele la scoala, de era sa dau foc liceului Racovita. Noroc ca dupa zeci de ani, a alocat armeanul o suma mare de bani pentru renovarea liceului.

 7. Mihail spune:

  ….De Florii trebuia sa fie un miting mare anti-guvern.
  Toate “rutierele”( masinile microbuze si autobuze care fac legatura dintre localitati/orase) au primit cate o mie de lei ca sa nu se miste din garaje, parcari.
  Si uite au stat.

 8. elenick spune:

  Sarbatori fericite tuturor prietenilor blogului, Hristos a inviat!

  Multa incredere in viitor si succese pe masura eforturilor pt toti, in special pt d-l Vosganian, in perioada urmatoare.

  Eu cred ca valoarea – cea adevarata – iese la suprafata si se diferentiaza, oricat de mare e marea de mediocritate in care traim cu totii, ”in contemporan”…

 9. Adam Mares spune:

  Mult vă mai petreceți, tovarăși! :P

 10. cris spune:

  @ Mihail

  Multumesc pentru sfaturi, am plantat si trandafirii, si am mai luat unul, galben piersiciu – Bronze Star. Sper sa le mearga bine unde i-am pus :) – mi-e cam teama din cauza zonelor in care fara sa stiu, daca ploua mai mult dedesupt in lut se acumuleaza apa, asa incit o sa fiu cu ochii pe ei. Am lucrat o multime in gradina weekendul acesta. Mai am ceva in minte, vreau sa plantez un smochin, am o zona mai ferita in care ar merge bine – discut cu gradinarul inainte sa sap, asta e mult dincolo de stiintza mea gradinareasca Oricum trebuie sa vorbesc cu el, am si o zona in care se aduna apa de la jgheaburile de ploaie si trebuie sa-mi modifice jgheaburile, drenaljul, sa-mi puna butoi sa adun apa de ploaie, nu stiu, dar trebuie rezolvat cumva ca n-am de gind sa fac helesteu acolo – e o parte in care nu a vrut de la inceput sa-mi duca drenajul, French drains, si am sa i-o scot pe nas acum :) :) :); mi-e amic bun lasa ca nu se supara.

 11. Kronstadt an der Graft spune:

  Apoi să ne fie de bine tovarăși, după cum spuse mai sus unul din noi dând tonul. A trecut și rândul doi de sărbători pascale, c-așa-i la creștini, sărbătoare în canon pe două voci, a ortodoxă și a catolică. Măcar noi nu ne batem ca șiiții cu suniții, de le fug neamurile prin curțile vecinilor.
  Întorcându-ne la curte noastră, se pare că musiu Cioloș e foarte sensibil la țâfnele partidelor și ale presei. Îl schimbă acum și pe ministrul culturii. Au ajuns grupurile de interese să se păruiască în public pe teren și arbitrii sunt schimbați pe bandă în timpul jocului. Rău am ajuns!
  Oare ce-am greșit de am ajuns asemenea zile de ocară? Faptul că n-am votat pe cine trebuie? Dar dacă votam altcumva era mai bine? Nu cred, pentru că și cei pe care nu i-am ales sunt parte din problemă astăzi și acum s-au aliniat iarăși la start pentru a-i alege. N-au nici o jenă! Nu contează că sunt anchetați, condamnați, înjurați, dovediți, ei merg înainte și ne sfidează. Garantat Vanghelie, ce mai…
  Vorba lui Băsescu, nu-i ilegal, un pic imoral și-atât. Legile pot fi modificate după vrem noi cei de la ciolan, iar moralitatea e un lux pe care puțini și-l mai permit. Nu-i problemă, sunt destui votanți care n-au repere d-astea nobiliare, iar învățăturile creștine gata, s-a dus timpul lor, au trecut odată cu sărbătorile. Cum era bancul: gata pauza, capul la fund.

  • cris spune:

   lasa ca de acum incolo vom avea guvern cu ponei roz cu zvastica pe fund, caci inteleg ca doamna Suteu e doamna cu poneii si ketamina de la NY. Minunat !!!!