Azi, 29 noiembrie 2016, orele 20,30 – 22,00, ne vedem la DG 24, la Jurnalul de seară al lui Cosmin Prelipceanu, cu Cătălin Predoiu, Eugen Tomac și Cătălin Ivan.

cosmin-prelipceanu

22 Responses to “Azi, 29 noiembrie 2016, orele 20,30 – 22,00, ne vedem la DG 24, la Jurnalul de seară al lui Cosmin Prelipceanu, cu Cătălin Predoiu, Eugen Tomac și Cătălin Ivan.”

 1. Adam Mares spune:

  Succes! Să aveți o emisiune bună!

 2. elenick spune:

  In fine, va vad la o emisiune in care, raspunzand intrebarilor interlocutorului – un jurnalist bunicel si informat, sa aveti posibilitatea sa puneti in valoare cunostintele dvs, inteligenta, cultura, etc.

  Asta in antiteza totala cu emisunile de la RTV la care participati unde, sub tirul intrebarilor unor isterice submediocre profesional, sunteti pus in umbra de ”academicieni” ai urlatului la stele si batut campii – gen Gelu Visan! :)

  PS : uneori, vazand cine va sunt colegii de platou, nu puteti declina invitatia? impresia total negativa a privitorului va poate afecta si pe dvs, chiar daca va straduiti…

  • Adam Mares spune:

   Păi și cine să participe de la ALDE? :P

  • E adevarat ca e diferenta intre Romania Tv si DIGI 24.

   • elenick spune:

    V-am urmarit putin, erati oricum cu un cap deasupra celorlalti din platou. Ce nu mi-a placut e ca ati tabarat si dvs. pe bietul candidat al liberalilor, un baiat decent dar cam neexperimentat, si faceati o echipa ciudata cu cele 2 hahalere – Ivan de la PSD si Tolomac de la PMP. L-ati cam ”tavalit” pe bietul om, impreuna cu cele 2 hiene… :)

   • elenick spune:

    Pai la Digi apucati sa spuneti ceva, pe o tema data. La RomaniaTV, tema e ”cum comentai ce a zis Udrea despre johannis” sau ponta despre amandoi? Oricum, pe la jumatea frazei de raspuns intervin tzarancile de moderatoare (Cretuleasca, sau alte 2 urate) care va taie fraza, si spun ele cum e mai bine….

    Tiganie curata, de fiecare data! Nus ce cautati dvs. la asemenea emisiuni unde ”Maestru” e Gelu Visan, cum va ziceam, va bate cu o mana legata la spate! :)

    • Adam Mares spune:

     Mă prăpădesc de râs când îl aud pe Vișan vorbind. Folosește perfectul simplu oltenesc, dar rareori corect. :-) Iar impetuozitatea lui verbală nu știu cât e oltenească sau e de sorginte indiană. :P :P :P

     • elenick spune:

      Un papagal, semioligofren (inteleg ca era administrator de camin de nefamilisti pe la Craiova) si l-a scos din mizerie Radu Berceanu, aducandu-l in PDL… Numai jigodii in partidul ala! De fapt nu era partid ci HAITA, am zis asta de mai multe ori.â
      Ei, pe cine musca javra asta mai tare acum vreo cativa ani? pe adu Berceanu, vezi bine, ca el trecuse sub fusta de protejati ai Udrei

     • Adam Mares spune:

      Blogul ăsta e cu o oră înainte. :P

    • Le-am si spus ca daca mai vine cuplul de comici vestiti ai ecranului Visan – Dolha, eu nu mai vreau. In rest, ce sa fac, ma roaga cei de la ALDE presa, daca ar fi dupa ei, aș sta toata ziua la Tv. Si televiziunile ma invita, zic ca fac rating :)

 3. Adam Mares spune:

  VV vorbea de eliminarea politicienilor High Profile de către parchete. Dar, zău, uitați-vă și voi pe listele astea, că eu văd, cu câteva excepții, doar anonimi, oameni cunoscuți, cel mult, în localitățile în care au candidat. De unde naiba Hight Profile?!
  http://initiativaromania.ro/demisia/