Declarația lui Băsescu cum că nu vrea să colaboreze cu PSD și ALDE îmi amintește de bancul cu Ceaușescu semi-ilegalist: el se ascundea, dar nu îl căuta nimeni

baseusescu

26 Responses to “Declarația lui Băsescu cum că nu vrea să colaboreze cu PSD și ALDE îmi amintește de bancul cu Ceaușescu semi-ilegalist: el se ascundea, dar nu îl căuta nimeni”

 1. Alzara Sibiu spune:

  PÎMP ( şi UDMR) – adevărate capcane pentru posibilele viitoare majorităţi guvernamentale : PÎMP o adevărată componentă toxică pentru cei cu memorie ; UDMR în poziţia de a şantaja din nouvo parte sau alta .Cu toată antipatia mea istorică pentru PSD o mare coaliţie curată şi bine strunită ( cum ştie şi poate preşedintele ) ar fi o soluţie .

 2. redguy73 spune:

  Pai daca PMP-ul nu intra in Parlament la asta nu s-a gandit T.Basescu?

  Eh,parca PMP-ul colaboreaza cu PSD-ul in cateva judete asa ca…

 3. sorin gyorgyfalvi spune:

  @VV

  https://www.youtube.com/watch?v=Y1nsxJbTydQ

  si nu doar atit, omul ca sa nu cumva sa mai existe vreun dubiu ca e tradator mai face si o plingere penala prin care o acuza pe o fosta subordonata la ministerul agriculturii ca ar fi incercat sa diminueze prejudiciul . Citez:

  “În iulie 2012, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii de la acea vreme, anunţa că a făcut plângere penală pe numele directoarei Direcţiei Juridice, Rela Ştefănescu, care ar fi trimis la Tribunalul Bucureşti, ca probă în dosarul lui Dan Voiculescu, privind privatizarea Institutului de cercetări Alimentare (ICA), o opinie formulată de un expert contabil, menită să reducă prejudiciul creat.

  Mai exact, aşa cum au prezentat situaţia la acea vreme premierul Victor Ponta şi ministrul Constantin, opinia depusă de Ştefănescu fusese elaborată de un contabil independent, fără acordul Ministerului Agriculturii, şi aceasta influenţa prejudiciul cercetat în dosarul ICA, în sensul diminuării sau anulării acestuia. ”

  … in comentul urmator dau linkul ca sa nu intre la moderare

 4. Adam Mares spune:

  Miting regional PNL sâmbătă la Iaşi; sunt asteptaţi peste 12.000 de membri şi simpatizanţi din şapte judeţe ale Moldovei.

 5. sorin gyorgyfalvi spune:

  Eu stiu ce se pregateste miine pentru PSD si ALDE: e exact acelasi tip de manipulare pe care l-am vazut intre turul 1 si turul 2 la prezidentiale, se incearca sa se creeze o isterie la adresa acestor doua partide, ca sa vedem iarasi tot felul de manifelstatii in toata tara impotriva comunistilor, acuma n-or sa mai zica slogane cu ne vrem tara inapoi ci probabil afara, afara, coruptii din tara! sau ceva despre comunisti!

  Asteptati-va la lupte de strada!

   • sorin gyorgyfalvi spune:

    Acum e linistea de dinaintea furtunii! :D

    • Chiar asa? In ultima saptamana? N-o sa para suspect?

     • sorin gyorgyfalvi spune:

      Pai nu va amintiti ce s-a intimplat intre turul 1 si turul 2 la preezidentiale? A parut ceva suspect atunci? Erau tinerii frumosi si liberi… (iar cei ce erau in spatele lor atunci, toate ong-urile despre care azi vedem ca defapt i-au adus pe niste unii ce si-au zis USR)

      Unii au inghitit usor galusca aia, mai ales ca pe ponta il improscasera cu dosarele alea si sustinatorii lui au fost oarecum inmuiati. Eu n-am fost sustinator al lui ponta, se stie, dar nici orb nu sunt, am vazut ce i s-a facut.

      Ei bine, eu zic ca daca atunci n-a parut suspect, azi se vrea acelasi lucru. Eu sper sa para suspect, si lumea sa nu mai fie iar prostita, dar … o sa vedem.

     • A fost ceva in neregula atunci, dar cred ca e greu sa se repete chestia aia. Poate altceva :(

     • sorin gyorgyfalvi spune:

      Apropos, intre turul 1 si turul 2 eram la cluj! Miscarile de tineri frumosi si liberi au fost absolut socante pentru mine, lucrurile pe care le scandau, numarul lor, faptul ca au aparut din neant deodata asa de bine organizati (chipurile se vroiau spontani), dar si vehementa cu care se manifestau…

      Bucurestiul fiind in mare parte anti-basist imi imaginez ca n-a avut parte de miscari atit de importante, deci pot sa zic ca intre turul 1 si turul 2 ponta a pierdut alegerile in provincie. Au fost si alte orase unde au fost astfel de manifestatii. Deci, cred ca a fost o lectie pentru politicieni, o fi Bucurestiul mare, dar nici restul tarii nu e de ignorat! In plus, acum bucurestiul a votat masiv pentru usr la locale, deci va lua si de data asta scor bun in bucuresti, daca obtine jumate din performanta asta in restul tarii pe baza manipularilor care se vor face saptamina asta… atunci va insemna ca daca pina acum aveati o oarecare banuiala in legatura cu cine conduce defapt tara asta… dupa evenimente veti avea o certitudine!

     • sorin gyorgyfalvi spune:

      Dupa parerea mea azi lucrurile murdare se fac chiar pe fata, ex Iohan si modul cum a dat invitatiile pt parada…

      Sunt enorm de multe lucruri care nu ca par suspecte, dar sunt evidente! Si??? Si ce daca?

      Mie mi s-au parut suspecte o tona de lucruri in ultimii 5 ani, si??? La ce mi-a folosit?

      Dupa evenimente o sa va zic eventual: wellcome to the club!

     • Asa e , multe lucruri au ramas nelamurite.

 6. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  stiti ce mi se pare interesant? Niciun partid nu promite modificari ale legilor aberante, care sunt enoooooorm de multe. Cred ca pur si simplu cind cineva abordeaza un parlamentar pentru subiectul asta le ingheata matele in ei! Fiecare din motive diferite: unora pur si simplu le convine, se gindesc ca vor veni la putere si vor fi ei cei care vor beneficia de ele, altii sunt morti de frica sa abordeze subiectul pentru ca ar putea fi luati in vizorul dna, unde vedeti si dumneavoastra ca parlamentarii care au indraznit in trecut sa voteze ceva de pe lista neagra sunt trecuti ca pericol la statul de drept. (va dati seama ca sursa siteului cu pricina nu poate fi altcineva decit dna-ul care probabil ca are baze de date detaliate despre ce si cind au votat parlamentarii).

  PSD-ul a promis ca revine la dreptate pina la capat! Sper doar ca asta sa includa tot ce presupune. Dar nici ei n-au zis nimic despre legi.

  De dumneavoastra imi amintesc ca ziceati ca 2015 va fi un an postbelic, si-mi vine sa rid si acum :D Stiam ca si am si zis ca niiiiiici vorba de asa ceva, razboiul de-abia incepe ziceam eu atunci. Poate ca uitindu-va in urma acum imi dati dreptate, cel putin macar atit sa va fi dat seama. Si cum am zis atunci, zic si acum, s-a ajuns la scadenta! Cineva trebuie sa plateasca! Si cred ca daca nu simtiti la fel atunci ar fi chiar mai bine sa nu fiti in politica anii care urmeaza! Nu pentru mine, ci pentru dvs personal. Confruntarile vor fi foarte dure, si cred ca depinde doar de modul in care cei ce vor cistiga alegerile vor sti sa detensioneze situatia, lucru care se poate face intr-un singur mod: reparind aberatiile legislative cu orice pret, si creind conditile sa fie trasi la raspundere toti cei care distrus tara in ultimii 8 ani. Altfel, cind parlamentul tace… vorbeste strada!