Varujan Vosganian, cel de douăzeci de ani, îmi face urări pentru noul an. Și eu, la rândul meu, vouă!

poza-20-de-ani

158 Responses to “Varujan Vosganian, cel de douăzeci de ani, îmi face urări pentru noul an. Și eu, la rândul meu, vouă!”

 1. tudor spune:

  VV

  Apropos de “fesenisme de ieri si de azi”:

  V ati fesenizat, este atat de evident incat doar dv nu observati :))) Fiindca stiu ca nu va vine a crede, va invit sa apelati la niste .. “referentiale”; de pilda:
  1. in ce pozitie potica va aflati fata de partidul lui iliescu: opozant sau aliat?
  2. care sunt mijloacele media ce va sunt apropiate dv si alde?

 2. Mihail spune:

  @Adam Mares,
  Ponta a demonstrat ca se poate, asta fara ca sa fiu un partizan al lui. Cat despre legatura dintre drobul de sare si poporul roman, ea se manifesta.
  Daca asi fi “poate mai inteligent” as astepta ca sa vad daca Dragnea face vreo brands ori ba.
  Nu ajungi nicaieri, daca te sui in avion si tu stiu ca el se va prabusi, va cadea in mare, sau v-a incasa in ampenaj, o racheta ruseasca sol-aer.
  Peste 2-3 luni vedem daca Dragnea o umblat cu cioara colorata. Eu, pana atunci, nu ma pronunţ. Pastries o atitudine…hai sa-I zicem rezervata.
  Insa cine nu risca, cine nu este, defapt, pragmatic, nu castiga.

  • tudor spune:

   Ai citit “programul de guvernare psd”, pe care l va aplica “la virgula?”

   De pilda, de la 1 ian 2018 un medic primar va primi 3660 euro, plus garzile, plus sporurile.
   Asta e un exemplu minor …

   Se bazeaza toata sandramaua pe incasari mai mari decat anul trecut cu 26 mrd lei, in ciuda reducerii taxelor.
   La 25 iulie deja vom sti cu exactitate verdictul, atunci vor aparea rezultatele financiare pe primul semestru.

   Si o sa fie de vina urmatorii: iohannis, dnau, sriu si agenturili.

 3. Adam Mares spune:

  https://www.youtube.com/watch?v=GkWBG0ZxX8Y
  :-)
  VV îl așteaptă pe Moș Crăciun.

 4. cris spune:

  VV, cum ramine cu programul pe sanatate, ati reusit sa impuneti cit de cit ceva din ideile liberale, sau se reduce tot programul la ideile psd-ului care sunt un soi de varza cu sclipici ? – si dumnealor vor de pilda screening gratuit, sa spun pentru cancer de sin, dar nu exista nicio vorba despre numar de aparate de mamografie la numar de femei sau mentiune despre cum vor asigura existentza a suficienta aparatura. Despre medicina centrata pe pacient, iar nu au habar despre ce vorbesc, ca si tehnocratii sa si domn Voiculescu, si Achimas, si Busoi de altfel.

  Ma uitam la noul ministru al sanatatii si nu prea cred ca va face multi purici in aceasta pozitie. Sa fiu blinda arata ca un contopist intr-un cv, in altul ca cineva care face medicina de strinsura – nu intru in detalii, suficient sa spun ca daca eu as intervieva asemenea personaj as intreba: si dumneata de fapt ce specialitate ai si ce anume drum ti-ai construit. ( se pare ca se pricepe la toate desi e chirurg de chirurgie plastica, de la ciclul Krebs, adica biochimie, la computere si pancreas a publicat o multime, mai putin pe chirurgie plastica….. :) ) In primul cv cel de contopist se lauda cu ce se numeste obisnuit job description, cu ce ar trebui sa faca in pozitia respectiva nu cu ce a facut in fapt. Bref, nu are un CV serios ci o conopida pestritza, experientza dinsului – hmm clinica dinsului are doar vreo 4 medici si 20 de paturi -, care arata mai degraba oportunism si contzopism.

  Domnul banicioiu a reusit sa faca ceva pe ici pe colo care sa aduca a sistem vestic si se vede ca a dat mina libera si a apreciat niste echipe sa stii sa dai mina libera unora care se pricep pe domeniul lor e important, Domnul Achimas a fost un dezastru fara dram de simt de organizare in situatii critice. Domnul Voiculescu, sa nu mai vorbim. Probabil la ora aceasta nici nu prea exista doritori sa ocupe aceasta pozitie de ministru al sanatatii, dar….

  Sper sa faca ceva macar cu salariile, inteleg ca isi propun intre 1200 euro pentru rezidenti si 3500 pentru medicul primar – dar nu, sustinerea unui program care sa faca medicii romani sa ramina in tara nu se limiteaza , nu se poate limita, la un salariu, asa cum necesitatile medicale ale unei tari nu se opresc la un campus universitar mamut si 8 spitale regionale, Ideea aceasta cu o ambulantza de comuna e buna, numai ca trebuie sa fie doua ambulantze nu una si subventionarea se face nu exclusiv de stat ci in parteneriat intre stat si administratia locala eventual – plus ca nu se spune nimic despre cum creezi personalul respectiv (adica macar tehnicieni-.iar ca sa asiguri acoperire fara sa arzi oameni iti trebuie cel putin 3 tehnicieni de ambulantza), De cum asiguri personalul necesar la spitalele dumnealor mamut iar nu se spune nimic – aveti de gind sa-i scoateti din palaria de magician ca pe iepuri?

  In fine, astept cu nerabdare si urmatorul flop in medicina romaneasca la nivel de minister, prevad ca dupa isteria tehnocrata se va ajunge la adormirea pesedista in care nimic nu se schimba… si sistemul este atit de subred acum incit a nu schimba lucrurile si serios, a nu avea un plan bine definit, sau a vinde iluzii e la fel de prost cu a pune barda pe acesta.

  • Ca să fiu sincer, cum programul ALDE a fost făcut, in principal, de Cepoi și Astărăstoae și eu nu au participat la negocierile intre PSD și ALDE, nimeni din partea ALDE nu a intervenit pe forma propusa de PSD.

 5. elenick spune:

  Nici nu s-au insurubat bine baietii la putere si golaniile PSD-iste au si explodat! Desi inainte de alegeri a fost dat acel avertisment – ca Dragnea se pregateste sa fie PM prin intermediul Avocatul Poporului care va ataca o lege din 2001 ca sa i se ”ofere” pe tava functia de PM lui Dragnea, opinia publica, intelectualii din tara, liderii de opinie NU AU SCOS O VORBA ca sa condamne aceasta tentativa odioasa!

  Legea care indeparta condamnatii penali de Guvern – NORMAL!- odata declarata neconstitutionala, se deschide laaarg usa tuturor penalilor spre functiile executive din Guvern, deci acolo unde se dirijeaza bugetul tarii! Mi se pare numai mie ca e un atac la drumul mare la banii nostri, ai fiecaruia?! Am innebunit cu totii?
  Bravos, natiune, halal sa-ti fie!

 6. Mihail spune:

  @tudor,

  Eu nu sunt specialist in economie si nici nu mi-am propus ca sa fiu.
  Eu sunt “un salahor” asa cum ai afirmat tu in urma cu 2-3 saptamani.
  ….as vrea sa stiu ca si salahorii sunt oameni si ei muncesc. Nu vad absolut degradant a fi salahor, in a munci pe branci.
  Tu ai o privire, asa….superioara.
  Atunci cand faci o gradina, mai si plantezi, mai sapi o groapa.
  Anul trecut, am proiectat si realizat doua Amenajari mari, 3.500 mp si 4.500 mp.
  Totul a fost plantat doar de manuţele mele, iar o buna parte din gauri a fost acute de mine.
  Eu dau garanţie la tot ce plantez(2 ani) asa ca nu risc lasandu-I pe alţii.
  Ramane ca sunt salahor, ma onoreaza.
  ….Totusi, am incredere in programul lor, ma bucur daca toti vor primi bani asa cum s-a promis.
  Pana una alta, nu ma apuc sa critic, doar ca sa ma aflu in treaba, ori pentru ca asa este ordinul pe unitate.
  PS: corect se spune nefucktil.

 7. Adam Mares spune:

  Mai țineți minte celebrul pact de coabitare? A luminat Ghiță povestea acum.

 8. Adam Mares spune:

  Shnorhavor Nor Dari iev Surp Dznunt! :-)
  https://youtu.be/6n0Vt86SETk