Editura austriacă Zsolnay anunță apariția în februarie 2018 a volumului Als die Welt ganz war/ Cînd lumea era întreagă, de Varujan Vosganian, în traducerea lui Ernest Wichner


. Volumul cuprinde cinci dintre povestirile din volumul Jocul celor o sută de frunze și alte povestiri, apărut la Polirom, în anul 2013 (ediție cartonată, disponibilă și în format digital).

http://www.polirom.ro/-/volumul-jocul-celor-o-suta-de-frunz…

Varujan_tradus in germana

5 Responses to “Editura austriacă Zsolnay anunță apariția în februarie 2018 a volumului Als die Welt ganz war/ Cînd lumea era întreagă, de Varujan Vosganian, în traducerea lui Ernest Wichner”

 1. tudor spune:

  VV
  stiind ca sunteti un mare specialist in ale dreptului un amic de pe fb va intreaba, apropos de modificarile la CPPn:
  ” Dacă probele video nu mai pot fi folosite în justiție, mai are rost să plătim când plecăm din benzinărie?”

  • E o idioțenie asta, ca și chestia cu impozitarea cotețelor. E o dezinformare grosolană. In modificări e vorba de probele de urmărire fără mandat, nu de cele din camerele de luat vederi. Asa că scutește-ne de prostiile astea.

 2. livia spune:

  Help! Closet Cacarau are nevoie de ajutor de specialitate!
  Selfita (selfitis) este o problemă psihică, iar persoanele care simt nevoia să publice mereu fotografii cu propria persoană în media de socializare ar putea avea nevoie de ajutor, au atenţionat psihologi din Marea Britanie şi India în urma unor noi cercetări, relatează vineri The Telegraph.
  Oamenii de ştiinţă au descoperit că persoanele care suferă de selfită au nevoie de atenţie şi de multe ori manifestă o lipsă de încredere în sine. De asemenea, acestea speră ca prin publicarea imaginilor cu ei înşişi să îşi îmbunătăţească statul social şi să fie integrate într-un grup.
  ”În mod tipic, cei care au această condiţie suferă de o lipsă de încredere în sine, caută să se ‘integreze’ în rândul celor din jurul lor şi pot manifesta simptome similare cu alte comportamente de predispoziţie la adicţie”, a declarat dr. Janarthanan Balakrishnan cercetător asociat la Departamentul de Psihologie de la Nottingham Trent.
  ”Acum, existenţa acestei tulburări pare să fi fost confirmată şi există speranţa că vor fi efectuate cercetări viitoare pentru a înţelege mai multe cu privire la modul şi motivul pentru care oamenii dezvoltă acest comportament potenţial obsesiv şi ce poate fi făcut pentru a-i ajuta pe cei mai afectaţi”, a adăugat acesta.

  • elenick spune:

   Ti-am mai spus odata, cu regret sa constat asta pe un blog mai “rasarit”, ca esti proasta rau! nu trebuie sa confirmi la fiecare postare…