2018

Urez poporului român ca în anul ce tocmai începe să aibă puterea de a ieși din captivitatea monitorizărilor de tot felul și fiecăruia dintre voi vă doresc, vorba lui Arghezi, să gândiți bine la ce gândiți!

Fie ca în anul 2018 apele tulburi ale lui 2017 să se limpezească, astfel încât, în sfârșit, să putem vedea stelele cerului oglindite în adâncuri…

adam si eva

9 Responses to “2018”

 1. Mihail spune:

  @edi,

  Cam stiu cum arata, pana sa fug din țara, veneam destul de des la Constanta. Si iarna si vara. Am un amic care este directorul spitalului din Port. Stiu exact denumirea stabilimentului dar hai sa fim putin discreti.
  Omul(am m-ai spus-o) fost in voiaje cu ambii frati.
  Da-mi voie sa ma îndoiesc de dosarele făcute de aia. Sunt convins ca Mazăre a băgat des’tul in borcanul dd miere, dar este prea destept ca sa se lase dovedit. Sau nu e destept ?

 2. edi spune:

  Mazãre, ca si celãlalt marinar ajuns mare gae, e tipul rebelului care nu prea acceptã subordonarea fatzã de ORGANIZATIE, deci nu cred c-a fãcut vreun compromis, poate chiar nici cu organizatia-de-partid :D fiindcã preferã sã-si poatã lua oricând gradele de libertate necesare.
  Poate cel mult si-a premeditat si, mai degrabã, camuflat destept urmele astfel ca “trasabilitatea” si istoricul faptelor sã devinã calvar pentru cine ar încerca sã-i dea de urmã […cå si asa grupul lor fusese luat cu japca în PSD de Miron “manivelã” Mitrea…

  …si ca sã vezi cã “aspiratiile” ‘mnealor sunt chiar pe bune, uite aici, un monument din Constanta, probabil nu întâmplãtor ornat cu mesajul baudelaire-ian om-liber-tu-vei-iubi-întotdeauna-marea… http://www.panoramio.com/photo/4015665

 3. Mihail spune:

  De fiecare data când Polonia spune “Pardon” celor din UE, imi amintesc cu mândrie ca, poate, vreo 2-3 globule rosii, sau albe, din sîngele meu, sunt poloneze. Ma umflu de mândrie. Deci se poate.
  Însă, nu cred ca un armean(moldo-oltean) poate grăi in acelasi palier. De ce ?
  Păi, hai sa ne uitam la armenii din țarisoara lor, cum stau ei aplecati catre ursul rusesc. Cum aproba ei tot timpul tot ce zice Moscova.
  Nu-i asa ca este o diferenta intre polonezi si semeni ?
  In acest caz, nu pot sa cred decât ca toți armenii umbla aplecați din șale si tot isi dau cu efecte bisericesti pe corp, citind asiduu din Biblie.
  Peste granițe chestia asta(cu aplecatul, iesmenii) se poate numi, “a fi conservator”.
  Ce gaselnița.

  • Nu pot decât să fiu îngăduitor cu rătăcirile tale. Încep să cred că o faci dinadins, ca să mă enervezi. Dar eu, ca reprezentant al unui popor înțelept, nu pot decât să te compătimesc. Poate că, nefiind obinșnuit, nordul cețos în care trăiești acum ți-a tulburat mințile. :)

 4. Emi spune:

  Omule, nu privi in urma, nu esti responsabil pentru altii, tu trebuie sa te desavarsesti in primul rand pe tine, sustinand doar pe cei care iti accepta/cer ajutorul! Tu deja oferi prin simpla ta prezenta, o dimensiune a sperantei, cine vrea sa se conecteze este liber sa o faca! Hai sa ne eliberam impreuna de FRICA!!!

 5. Shadow spune:

  La multi ani si un an nou mai bun plin de sanatate si bucurie va urez tuturor. Mai multa minte “aussi” :-)

 6. multumim pentru urari si gandurile bune. asemenea si dvs