O nouă primăvară pe vechile dureri…

martisor-465x390

14 Responses to “O nouă primăvară pe vechile dureri…”

 1. Marga Maggie Gigi spune:

  Bine ca ti-ai adus aminte la ora 21:15 Varujan :D

 2. Adam Mareș spune:

  La mulți ani floricelelor de pe blog! :-)

 3. livia spune:

  România şi Uruguayul oferă nu doar preţuri scăzute la terenuri arabile ci şi un sol fertil şi o climă favorabilă, ceea ce le face pieţe atractive. În plus, nu există bariere pentru intrarea investitorilor. “În multe ţări, investitorilor nu li se permită să deţină un teren arabil în proporţie de 100%”, a spus Ruettgers.

  Daca o tinem tot asa, in curand nu vom mai vedea ghiocei ca nu vor mai avea unde creste. Se stie ce soarta au si padurile. Ne mai oprim vreodata din vanzare?

 4. elenick spune:

  VV,

  Va tot intreb ce stiti de problema cu Standard&Pool, de altfel e o situatie de mare gravitate pt orice guvernare! Stiu ca nu va place de Florin Citu de la liberali, dar macar el explica pe intelesul tuturor (inclusiv a bizonilor ascultatori/”orbeti” devotati ai A3) care este situatia actuala si ce perspective REALE avem :

  https://www.g4media.ro/florin-citu-dragnea-e-asa-de-disperat-sa-opreasca-decizia-standard-poorss-de-a-retrograda-ratingul-de-tara-pentru-ca-romania-nu-se-va-mai-putea-imprumuta-ca-sa-plateasca-pensiile-spe.html

 5. livia spune:

  Amânarea cu şase luni a aplicării unor reglementări din OUG 114/2018 va permite găsirea unor soluţii care să corespundă scopului Guvernului, fără a dăuna major mediului socio-economic, susţin reprezentanţii Alianţei Confederaţiilor Patronale din România (ACPR).

  Guvernul poate sa faca ceva ca lumea, fara sa retracteze, sa modifice, sa carpeasca? Asta se cheama amatorism. Pai parca erati profesionisti, sau ne-am inselat?

 6. elenick spune:

  Mai are cineva vreun dubiu in legatura cu ”facatura” de dosar care i s-a inscenat Codrutei Kovesi pentru a o impiedica sa obtina pozitia de Procuror sef european? Iata si argumentatia juridica, pe intelesul tuturor:

  https://adevarul.ro/news/politica/doua-problemute-dosarul-penal-laurei-codruta-kovesi-1_5c7dba98445219c57ee488c1/index.html?fbclid=IwAR2ersUk6gmskZLa1fp2WWhl8VYMIxYrHPZKdd47NvZqwhY6x-3tOrAWy0Y

  • livia spune:

   Ai uitat sa citezi din Ziare.com, digi24, g4emedia, din Liicheanu etc. Mai sunt site-uri/ziare instelate, dar nu le stiu nici eu pe toate.

   • Ieseanul spune:

    Wau, o propozitie compusa de livia! Sau e si asta copiata de la latrina 3?

    • elenick spune:

     :) Si pe mine ma amuza! de fapt nici asta nu e ”ideea” ei, ci VV imi reproseaza uneori ca dau citate din site-uri ce sunt anti PSD de obicei. De fapt dau informatii pertinente, cu suport in realitate. Dar (cu) ce sa inteleaga @livia… :)

     PS. Din experienta mea, cei care pronunta ”Liicheanu”, ”Caposu”, etc au o conditie intelectuala precara, ex – o ruda prin alianta mai indepartata, sculer matriter la baza :)

    • elenick spune:

     E ca Veorica, decat sa vorbeasca liber, de capul ei, si sa spuna prostii, mai bine da un citat/ de pe o hartiuta, ca sa para inteligenta! :)

 7. livia spune:

  https://www.capital.ro/un-om-de-afaceri-din-moldova-care-a-construit-un-metru-de-autostr.html??utm_source=EvzcatreCapital&utm_medium=cross_site_wg&utm_campaign=interior_articol

  • Tudor spune:

   se vede ca asta n a citit programul lui VV de dezvoltare a Moldovei!!!!
   ca de cand o “dezvolta” n a mai ramas picior de moldovean bun de munca…!