Exact ca în povestea cu lupul, iepurele și șapca: când se termină celelalte argumente, suntem acuzați că suntem oamenii rușilor, fără să existe nici un argument legat de asta.

lupul și iepurele

13 Responses to “Exact ca în povestea cu lupul, iepurele și șapca: când se termină celelalte argumente, suntem acuzați că suntem oamenii rușilor, fără să existe nici un argument legat de asta.”

 1. Marga Maggie Gigi spune:

  Vai dar cum, cine si-a permis ?!? Rusii nu platesc analfabeti, penali, miruitori , traseisti, ramoliti, etc, toata lumea stie …

 2. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  asta le tot zic si eu oamenilor, sa nu se ia dupa lozinci, slogane, clisee, sau titluri de articole fara continut (cum e si cel de fata), ci sa se uite la fapte! In cazul ALDE e chiar simplu, puteti sa le ziceti alegatorilor sa va voteze ca dvs conservatori fiind nu vreti sa deranjati pe nimeni, si ca nu faceti nimic la nimen!

 3. Adam Mareș spune:

  Vă laudă Sputnik. :D :D :D

 4. niko spune:

  Sa spui ca apa e uda n-are nevoie de argumente ca stie toata planeta :Asa si cu psd-alde.Nimeni nu trebuie sa argumenteze ceea ce e de la sine inteles….alde si psd =pcr = slugoii intereselor rusesti

  • Klimowicz Gabriel spune:

   Apanajul proștilor sunt lozincile idioate pe care le repetă de suficient de multe ori până ajung să creadă în ele. Nu au nevoie de argumente. De altfel, cu proștii și idioții nu poți discuta cu argumente logice. Neplăcut este însă că și ăștia votează. Câțiva dintre ei.

 5. elenick spune:

  S-a imbolnavit ”Nasul”! Cand sa zicem si noi ”Doamne, ajuta-ne!, poate ne scapi…”, aflam si motivul ”imbolnavirii” subite: frica de instanta de judecata :)

  https://www.comisarul.ro/articol/informatie-dragnea-s-a-internat-pentru-a-amana-aud_989917.html

 6. Alzara1918 -Sibiu spune:

  1 . Rușii nu sunt atât de proști încât sa mizeze pe Dragnea …
  2.Exceptand prietenii “ pe față “ ( sârbi , bulgari , greci ) își caută oameni unde nu gândești , nu pun Clopoței pisicii …
  3. Acuzațiile de prorusism și favorizare a Roexit sunt stupide și demonstrează doar nivelul scăzut / jalnic al disputei politice : unii zic “ va dăm bani “ , ceilalți “ sunteți anti UE “!