De ce n-are ursul coadă…

37 Responses to “De ce n-are ursul coadă…”

  1. elenick spune:

    Bine ca ati schimbat subiectul! V-au facut instructaj bun cei de la comunicare, de la PSD! ”Plimbati vorbele, cand nu stiti ce sa mai ziceti!”

    V-am pus niste intrebari ”pe meserie” la postul trecut. Se poate un raspuns calificat, cum ma astept de la dvs?!?!

  2. sorin gyorgyfalvi spune:

    @ VV

    intr-o localitate de 4000 de locuitori din Siberia, undeva la 200km departare de Batagai, dincolo de cercul polar s-a deplasat anul trecut o echipa de cercetatori. S-au intilnit cu ghidul local in centrul localitatii, care desi avea doar cocioabe avea in centru un rond unde era plasat chipul lui Stalin si o secera si ciocan din bronz. Mirat seful echipei de cercetatori il intreaba pe ghidul local:
    - Ce-i cu statuia asta aici?
    La care ghidul local zice:
    - Pai au venit demult si l-au adus, l-au plasat aici, dar dupa aia n-a mai venit nimeni dupa el, pe noi nu ne-a deranjat nici atunci, nu ne deranjeaza nici acuma!

    Asa si la noi in Romalia, populatia s-a adaptat si s-a obisnuit sa traiasca cum poate in ciuda existentei unei clase politice care face tot posibilul s-o nenoroceasca!

    • Lasă că vine noua clasă politică, călare pe internet :)

      • sorin gyorgyfalvi spune:

        Eu nu am nimic impotriva, sincer, decit in starea asta de noncombat… mai bine sa vina rezistacii sa darime ei, ca va garantez ca ei nu se vor impeidica de “rusinea lumiii”!

        Citeodata pentru a construi mai trainic e nevoie sa demolezi mai intai, precum acele spitale infestate de bacterii extrem de puternice care nu pot fi eradicate prin nimic!

        • Klimowicz Gabriel spune:

          Varujan Vosganian este unul dintre politicienii care nu ar trebui să fie dărâmați de rezistacii prostănaci, imbecili și incompetenți. Nu e singurul. Mai sunt mulți la fel de nedreptățiți. Clasa politică a fost demonizată sistematic de cei cărora democrația le stă în gât, iar oamenii nervoși, pasionali și agresivi, altfel perfect incompetenți în orice domeniu, au fost și sunt primii care pun botul. Mai bine o stare pasivă, decât o imbecilitate agresivă.

          • Ieseanul spune:

            Văd că s-au activat subit lingăii de serviciu, postaci spălați pe creier de vuvuzelele lui D. Voiculescu și Ghiță.

  3. sorin gyorgyfalvi spune:

    @ VV

    referitor la filmuletul cu iohan, eu am zis asta pe blog acum 2 ani de zile! Mi-e greu sa cred ca va intereseaza acuma, cind dupa ce iohan a ajuns la Tricoceni a trimis-o pe consiliera lui la Tariceanu si i-a zis: domnul presedinte nu doreste nicio modificare a constitutiei!, iar Tariceanu a zis: bine! Si a inchis oficial comisia pentru modificarea constitutiei!

    Deci… nu suntem chiar toti prosti!

  4. sorin gyorgyfalvi spune:

    martie 2015

    https://www.mediafax.ro/politic/analiza-comisia-de-revizuire-a-constitutiei-isi-reia-activitatea-la-un-an-dupa-respingerea-legii-la-curtea-constitutionala-13947715

    iohan era dupa perioada cu discursul de la CSM, in plan mediatic se zbatea pentru ca sa fie continuate demersurile de revizuire a constitutiei, in timp ce in spatele cortinei o trimitea pe consiliera lui sa-i zica lui Tariceanu ca nu mai doreste modificarea constitutiei, iar Tariceanu s-a conformat si a inchis comisia intr-o tacere totala, urmind ca sa tina secret acest lucru timp de 2 ani cind probabil i-a scapat porumbelul la Sinteza Zilei cu Mihai Gadea unu la unu, cind a zis textual: “mi-a comunicat ca presedintele nu doreste modificarea Constitutiei”. Nu gasesc pe net prin cautare dupa termeni, dar daca as relua toate emisiunile sinteza zilei cu Tariceanu, nu sunt atit de multe…

    • sorin gyorgyfalvi spune:

      @ VV

      iote c-am gasit pina la urma:

      https://www.news.ro/politic-intern/tariceanu-consilierul-prezidential-simina-tanasescu-2015-discutie-implicata-doamna-consilier-prezidential-parlamentarii-comisia-revizuire-constitutiei-1922405917002018061118172866

      “Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, comentând întâlnirea dintre judecătorul CCR Petre Lăzăroiu şi consilierul prezidenţial Simina Tănăsescu, că în 2015, Tănăsescu le-a transmis parlamentarilor care făceau parte la acea vreme din Comisia de revizurie a Constituţiei, că preşedintele nu doreşte acest lucru. Tăriceanu mai spune că un fost coleg din PNL l-a sunat şi i-a spus că atunci liberalii din comisie “au primit ordine clare” să boicoteze dezbaterile.”

      imi amintisem gresit despre cum aflase Tariceanu, dar ideea e tot aia: omu a tinut secret asta doi ani, pina acea sinistra consiliera prezindentiala Simina Tanasescu a recidivat incercind sa-l santajeze pe judecatorul CCR Petre Lazaroiu

      • Marga Maggie Gigi spune:

        Mai ia o pauza doftorasule, ai lins destul pe aici :D

      • Klimowicz Gabriel spune:

        Chiar din citatul pe care îl dați reiese că Tăriceanu nu a spus „Bine” la înmormântarea comisiei pentru revizuirea Constituției. Președintele a făcut presiuni printre liberalii din comisie, dar Tăriceanu nu spune că liberalii s-au conformat și nici că el ar fi fost de acord cu președintele. Deci nu a spus „bine”. Comisia a fost îngropată de Ponta nu de Tăriceanu.
        Deci afirmația că „nu suntem chiar toti prosti!” e falsă!

        • sorin gyorgyfalvi spune:

          @ Klimowicz Gabriel

          daca insistati sa faceti analize sintactico-morfologice pentru a va dumiri eu n-am nicio obiectie.

          Tariceanu a zis “bine” in emisiunea sinteza zilei pe care am vazut-o cu ochii mei, iar linkurile pe care le-am dat au fost ca niste surse alternative deoarece nu am gasit pe net emisiunile. Oricum, in afara de asta mai exista chiar aici pe blog reactia mea imediata (nu dupa 2 ani) la afirmatiile lui Tariceanu din acea emisiune, nici acele linkuri nu le gasesc deoarece intre timp blogul acesta a fost dezindexat din google pentru linkurile mai vechi de momentul cind VV era sa piarda blogul.

          Apoi, mai sus sustineti asa:”Varujan Vosganian este unul dintre politicienii care nu ar trebui să fie dărâmați de rezistacii prostănaci, imbecili și incompetenți. Nu e singurul. Mai sunt mulți la fel de nedreptățiți. Clasa politică a fost demonizată sistematic de cei cărora democrația le stă în gât, iar oamenii nervoși, pasionali și agresivi, altfel perfect incompetenți în orice domeniu, au fost și sunt primii care pun botul. Mai bine o stare pasivă, decât o imbecilitate agresivă.”

          Pai gresit! Rezistaticii n-ar reusi ei sa darime mare lucru daca acesti oameni de care ziceti nu s-ar darima ei singuri prin minciunile pe care le zic, si prn jocul dublu pe care il fac!

          Am tot spus, o singura categorie e mai periculoasa decit nazistii, si anume .. impostorii! E ca si cum ti-ai angaja un avocat sa te apere, si cind ajungi in instanta sa constati ca avocatul tau tace, deoarece in spatele cortinei a facut blat cu adversarul!

          Dar daca dumneavoastra insistati sa credeti in astfel de oameni n-aveti decit, eu tocmai de-aia am si zis: nu suntem chiar toti prosti!

  5. Marga Maggie Gigi spune:

    brava Varujan, ai si tu un postac cu care conversezi , in rest nici dracu’ nu citeste aberatiile ALDE…

  6. livia spune:

    COMENTARIU DEUTSCHE WELLE de Friedel Taube

    Ambasadorul SUA în Germania, Richard Grenell, provoacă adesea nemulțumirea gazdelor sale prin amestecul său frecvent în politica germană. Acum, vicele FDP Wolfgang Kubicki cere chiar expulzarea diplomatului american.

    Nu am putea lua exemplu de la Germania, tara care a facut o sluga, presedinte?

    • sorin gyorgyfalvi spune:

      @ livia

      cine? astia care se tem si de umbra lor? Ai omis continuarea povestii, presedintele sluga are si el slugile lui pe plan local, inclusiv pe cei care au prostit populatia ca ei vor face dreptate pina la capat!

      Eu unul abia astept sa vad cum “presedintele mediator” va defila prin tara in campanie electorala alaturi de pdl fara ca nimeni sa-i poata face ceva, ca nu-i asa… e rusinea lumii sa aplici Constitutia si sa suspenzi un presedinte care se sterge la fund cu ea!

    • BUnă asta cu expulzarea. La noi ambasadorul dă lecții de democrație și noi le ascultăm cu smerenie.

  7. Alzara1918 -Sibiu spune:

    Președinția ( mai ales cea franceză si parțial cea românească ) sunt vestigii in viată ale monarhiei medievale de drept divin ; parțial și Parlamentul bicameral . Evident , precum in management , contraza mai mult eficientă decât tradiția … Democrațiile vestice au menținut( unele /parțial ) o forma tradiționala cu un conținut democratic -eficient : monarhiile constituționale ( contradicție in termeni ) și republicile parlamentare . Noi – nici cal , nici măgar !
    In privința acuzatiei nedrepte de prorusism aduse PSD : TOATE partidele / alianțele / guvernele au avut ca efect slăbirea poziției României fata de vecini întrucât au făcut-o o țara de emigrare continua , nu un deziderat de Reunificare .
    Astăzi singura voce credibila ,dar anemică , prounuinista este George Simion cel ignorat de partide și media .

  8. elenick spune:

    VV,

    Daca jigodia de Slugarel va propune Ordonantele de urgenta pe justitie cum aud ca se pregateste – vreo 3 la numar, ca sa il absolve si pe Dragnea si pe restul infractorilor politici de TOATE dosarele,- primiti un sincer HUO de la cetateni! In plus, sper ca va dati seama ca NU veti mai putea iesi pe strada de teama flegmelor iar partidele europene va vor scuipa ca pe masele stricate! NIMENI si NIMIC nu va mai spala, veti fi paria mapamondului!

  9. Adam Mareș spune:

    @VV
    Vă faceți oltean? :D Știu că v-ați născut la Craiova, dar apoi ați devenit moldovean, la Focșani. :D Bine, vorba vine, că tot etnic armean rămâneți. :-) Dar la altceva mă gândeam, la cum ne reîntoarce destinul spre unele locuri din trecutul nostru, în cazul dvs., locul în care ați venit pe lume.
    http://www.jurnalulolteniei.ro/2019/03/22/despre-fake-news-si-deturnarea-sensului-alegerilor-europarlamentare-printr-un-referendum/

  10. elenick spune:

    Sorry, pt dublura. Comentariul meu a intrat la moderare – nu-i mai dati drumul! , asa incat il transcriu aici :

    VV,

    Daca jigodia de Slugarel va propune Ordonantele de urgenta pe justitie cum aud ca se pregateste – vreo 3 la numar, ca sa il absolve si pe Dragnea si pe restul infractorilor politici de TOATE dosarele,- primiti un sincer HUO de la cetateni! In plus, sper ca va dati seama ca NU veti mai putea iesi pe strada de teama flegmelor iar partidele europene va vor scuipa ca pe masele stricate! NIMENI si NIMIC nu va mai spala, veti fi paria mapamondului!

    • Bănuiesc că niciun dosar nu poate fi clasat prin lege. Pate cel ult să fie rejudecat, dacă nu au fost respectate condițiile de legalitate. Sau tu crezi că dacă cineva nu a fost judecat corect, așa trebyie să rămână?