Campanie fără oprire!

PHOTO-2019-03-19-18-12-42

18 Responses to “Campanie fără oprire!”

  1. Ieseanul spune:

    Iata cum lucreaza DNA-ul lui Dragnea:
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=536742526854502&set=pcb.536744326854322&type=3&theater
    Poza asta e una dintre “dovezile” cu care sluga Adina Florea vrea s-o infunde pe Kovesi.

  2. Adam Mareș spune:

    @VV
    :D :D :D

  3. elenick spune:

    VV,

    Pacat de hartie ca afisul e complet mincinos! In realitate Tariceanu si dvs. ati contribuit ca Romania sa nu mai fie deloc respectata in Europa, ci mai degraba tolerata… Stelutele alea ”europene” de deasupra siglei nu prea va reprezinta deoarece promovati o politica gretos de nationalista si suveranista, in linia PSD-ului. Stiti cum se zice, capre raioase dar ”mandre ca sunt romance”. Iar numele ALDE il cam uzurpati, cum a zis si Guy Verhofstadt, ca atat timp cat nu va tineti promisiunile cu ”repararea” belelelor pe care le-ati facut in justitie -veti fi out! oricum ”NU in numele nostru….”

    In locul dvs as schimba postul! :)

    • elenick spune:

      dar recunosc, am vazut un afis mai penibil decat asta, cu un Tariceanu fotosopat pana la a fi de nerecunoscut si cu o Norica Nicolai fata mare, adica pe la 1900 toamna :) :) :) imi pare rau ca nu-l mai gasesc, merita popularizat!

    • Când suntem cu capul plecat nimeni nu ne critică, firește. Așa sunt cei ca Iohannis, PNL sau USR. Poate că vouă vă place așa, e treaba voastră. Demnitatea nu inseamnă izolaționism și antieuropenism.

  4. sorin gyorgyfalvi spune:

    @ VV

    ca norocul… se intimpla ca unele salupe care aduc droguri de mare risc sa se mai si rastoarne, asa am putut vedea si noi cum au esuat introducerea in tara a unei cantitati de o tona de droguri de mare risc..

    eu am avertizat inca de acum un an si ceva ca in Romalia situatia drogurilor a fost scapata de sub control! Ma rog, stiu si parlamentarii acest lucru, dar… cred ca e nevoie ca oamenii sa fie adusi la exasperare inainte de a se lua masuri mai ferme. Problema e ca acest fenomen odata pornit greu mai poate adus sub control, vedem ce patesc americanii: 30% din populatie au consumat odata in viata droguri de mare risc, 10% din ei sunt dependenti pina la moarte!

  5. sorin gyorgyfalvi spune:

    @ VV

    ministrul ALDE Rudotel Toader, dupa ce si-a schimbat pampersul de la primul set de ordonante s-a repliat printr-o noua inventie in materie de democratie: ordonanta cu aviz de la Bruxelles! :D :D :D

    PS – va rog nu va grabiti sa spuneti ca Rudotel ar fi ministrul psd si nu al ALDE pentru ca beneficiile de imagine stiti sa vi le asumati!

  6. sorin gyorgyfalvi spune:

    @ VV

    in martie 2017 nu stiati de protocoale? :D :D :D

    Da acuma stiti? :D

    Sau… o sa ziceti ca au fost dentunate si ca nu mai produc efecte :D :D :D

    Doar cu vreo luna in urma dadeam aici linkul despre ce zicea lazar despre protocoale, am pus pe youtube, dar … se pare ca n-a interesat decit vreo 6 persoane!

    Iar cu vreo 5 zile i urma se intimpla asta:

    https://www.antena3.ro/actualitate/moment-halucinant-la-iccj-judecatorul-din-dosarul-microsoft-a-primit-un-plic-de-la-dna-chiar-in-513138.html

    Apoi, in cazul kovesi ati putut vedea o mobilizare exemplara in laboratoarele adevaratei puteri!

    Dar in fine, eu n-am vreo iluzie, nu cred ca lupta cineva pentru instaurarea statului de drept, si daca mai zic cite ceva e doar ca sa se stie ca nu sunt prost!

  7. Barosanul spune:

    @ All

    Parca se zicea: ”Numele Prostilor pe toate gardurile” ;)

  8. sorin gyorgyfalvi spune:

    @ VV

    deci, dupa ce a discutat cu ONG-urile de utilitate publica (alea la care le-ati dat tone de bani in buget) iohan s-a decis: va fi referendum!

    Iata-i, i-ati putut vedea si la TV pe cei mai guralivi, Initiativa Romania, cei care promoveaza ca legiferarea sa se faca in Parlament exclusiv pe baza recomandarilor institutiilor europene, greco, ale Comisiei de la Venetia (ceea ce se incadreaza si in spiritul inventiei lui Rudotel, si anume ordonante cu aviz de la Bruxelles)

    https://www.initiativaromania.ro/

    PS – nu va lasati derutati, site-ul e complet gol :D :D :D Important e ca incaseaza banii!

    • sorin gyorgyfalvi spune:

      @ livia

      da, banii i-au furat, iar acum autostrazile le fac in PPP…

      eu abia astept sa vad terminat un proiect din asta ca sa-i vad pe oameni cum injura la punctele de taxare! :D :D :D