Uite, mie nu mi-a venit ideea să-mi dau o medialie de aur din partea Uniunii Armenilor din România :)

 

Klaus Iohannis va primi Insigna de Aur, ca semn de apreciere din partea comunității germane din România. Iohannis a fost președinte al Forumului Democrat al Germanilor timp de 11 ani.

https://www.capital.ro/iohannis-a-dat-lovitura-timp-de-11-ani-le-a-a-reprezentat-interesele-acum-este-premiat.html?fbclid=IwAR0JwuLxknve00DrPnub-VT9awXLWbd8UaNlQ_PqzDwiEKHBw-pfkBO-Or8

7 Responses to “Uite, mie nu mi-a venit ideea să-mi dau o medialie de aur din partea Uniunii Armenilor din România :)”

  1. edi spune:

    Extraordinar…, dar se poate citi clar invidia care rãzbate de aici pentru cã, sã fim seriosi, dispui oricând de “sclavi” în organizatie [...eu prefer totusi termenul de /instalatie/] care sã “percuteze” /întocmai/ si /la timp/.

    Deci, iar te victimizezi, maistre, zãu…, pentrucãdece [vorba lui Gigi :) ], în situatii comparabile cu cea prin care treceti alde voi acum, indicat se stie c-ar fi procedeul keep-low-profile… :)

    At least for a while…

  2. Marga Maggie Gigi spune:

    Varujel, nu mai plange, ia si da-te cu mir :D
    Tie nu ti-a mai venit nicio idee de multi ani :D

  3. livia spune:

    Pai cate a facut klaun pentru organizatia asta, era pacat sa nu-i fie recunoscute meritele…..Ca doar atatea are. In rest, sluga si atat.

  4. livia spune:

    Urmeaza doctor in fizica, academician doctor , membru al academiei, si chintesenta chintesentelor, cel mai iubit fiu al poporului. Ura!