PNL și USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl țin să nu cadă

Iată ce declară KWI: „Vă asigur că voi construi o nouă majoritate, în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie că vor fi la termen sau anticipate.”

O nouă majoritate presupune un nou Guvern. Noua majoritate se va constitui după alegeri, zice KWI. Deci abia după alegeri s-ar încumeta PNL să vină la guvernare, ca să nu aflăm cum stă treaba cu știința noilor peneliști de a guverna. Până atunci Viorica Dăncilă, cu voie de la Iohannis, poate sta liniștită în fotoliul prim-ministerial.

Alegerile pot fi la termen sau anticipate, mai spune KWI. Chestia cu alegerile anticipate e o gogoriță, știm cu toții că așa ceva nu se poate întâmpla. Așa că dacă vreți să aflați ce pot gălăgioșii oponenți de azi, dacă vreți să vedeți un Guvern PNL cu USR în coadă, întâi votați. Adică mergeți în orb, blind. cum se zice la pocker. Ceea ce, adesea, sugerează cacealmaua. Dar asta abia la sfârșitul anului viitor. Până atunci PNL și USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl țin să nu cadă.

7 Responses to “PNL și USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl țin să nu cadă”

 1. Pacala spune:

  @VV
  Sociologic va zic, repet postarea anterioara. Tariceanu intra in turul 2 dacs nu rupeti alianta, psdistii il vor vota. Daca rupeti alianta Veorica intra in turul 2 ca ati tradat.
  V am zis si la europarlamentare, fara Daniel Barbu pe lista. Tariceanu trebuia sa fie primul pe lista. Daca intelegeti veti castiga

  • sorin gyorgyfalvi spune:

   In realitatea politica din Romalia adevarul e ca romalezii voteaza pe cei pe care-i vad mai puternic sustinuti, fara sa se uite la alte aspecte… As face un pariu: daca Tariceanu … indiferent cum se vor alinia astrele … va lua mai mult de 3% in primul tur … as considera ca am pierdut! Tariceanu e compromis din toate punctele de vedere dupa mine, adica oricare tabara care l-ar fi simpatizat la un moment dat are motive serioase sa fie dezamagit crunt de Tariceanu!

   Iti dai seama? Sa te desparti de PSD … ca sa te aliezi cu … Ponta! :D :D :D :D :D Pai pata asta nu se mai ia de pe el nici daca 3 luni iese zilnic si zice ca a fost fake news, pixelul albastru…

   Aici Vosganian e de vina cred, unde-si baga el coada iese cam asa cum a iesit acuma…

   • Pacala spune:

    Dacă, e ciudat rău. Să te aliezi cu ponta. Si sa sucești logica in asa hal. Să santajezi PSD cu obligația de a il baga pe ponta in guvern???
    Pe bune?
    Iar faptul că psdistii l ar fi preferat pe Tari Viorica e sociologic, pe analize curs

    • sorin gyorgyfalvi spune:

     Tristetea e in alta parte defapt: dupa 30 de ani de “democratie” ajungi la concluzia ca toti cei care-ti cer votul defapt se bazeaza pe smecherii de culise, nu-si pun nicio secunda problema sa te convinga cu ideologie… pentru ca ei stiu precum isi stiu numele ca alegerile se cistiga doar prin sustinerea celor din sistem! De-aia s-au tot chinuit sa-i cumpere cu mariri de salarii, si toate facilitatile din lume in timp ce despre celelalte categorii de oameni nu scot un cuvint si nu fac nimic…

 2. Pacala spune:

  @vv
  Asa mesaje abracadabrante si asa mesaje sucite si tampite ca sa justificati iesirea de la guvernare nu puteati crea decat voi. Nici usr nici pnl nu puteau crea asa aberatie

 3. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  Pentru mine lucrurile au fost mai mult decit clare inca din ziua alegerilor. V-am zis atunci ca ar fi bine sa iesiti de la guvernare ca sa cistigati un tempo (cum se zice in sah), sa veniti in intimpinarea dezastrului care vi s-a prescris. N-ati vrut! Acuma… daca o sa iesiti de la guvernare “mega stirea” asta ar fi uitata in 2 zile!

  Sunteti foarte slabi ca oameni politici dvs si Tariceanu, de pilda Tariceanu va ramine in istorie cu mega performanta de a lua vreo 20% in alegeri dupa o guvernare foarte buna, si in care in lipsa de critici se discuta la tv doar despre taxa auto de dimineata pina seara.

  Ceea ce tot ziceti dvs in “articolele” astea ar putea avea si un alt titlu: “Uite cum disparem noi din istorie!” :D :D :D

 4. Marga Maggie Gigi spune:

  Somn usor si vise placute Varujel, de la 4% poti sa visezi orice, viata e frumoasa cand esti ramolicean :D