Înainte de a spune dacă Rareș Bogdan vorbește bine sau rău, să convenim că vorbește prea mult.

Deunăzi, Rareș Bogdan a anunțat că premierul Ludovic Orban va demisiona în luna februarie. Cu alte cuvinte, dacă ne luăm după el, noi, ceilalți, jucăm într-un film cu proști. Am acceptat angajarea răspunderii pentru bugetul pe un an al unui Guvern care intenționează să demisioneze peste două luni. Tare, nu?

9 Responses to “Înainte de a spune dacă Rareș Bogdan vorbește bine sau rău, să convenim că vorbește prea mult.”

 1. Klimowicz Gabriel spune:

  Vi se pare că nu jucați într-un film cu proști? S-ar putea să vă înșelați. Oricum nu vă mai întreabă nimeni despre nimic în politica românească. Cu atât mai mult nu o să vă întrebe nimeni când să-și dea Orban demisia. Dacă mă uit la sondaje anul 2020 nu există pentru ALDE. Deloc.

 2. Klimowicz Gabriel spune:

  Altfel, la mulți ani și numai bine.

 3. emi spune:

  Sanatate si sarbatori luminate!

 4. edi spune:

  Dragã…, acuma, deh, vorbeste necazul din tine, dar o dai pe Rares Bogdan — cã asa si pe dincolo — ca sã mai spui si tu ceva, cumva …

  Dacã PNL si PSD [fiecare separat !] ajung la concluzia cã anticipatele le pot aduce, probabil, voturile ALDE si, respectiv ProRomania, anticipatele vor fi foarte aproape, recte la primavara.

 5. Adam Mareș spune:

  @VV & armenii
  Crăciun fericit!

 6. emi spune:

  V-am vazut la Antena 3!!!
  Microfonul dumneavoastra nu prea functiona.
  Totusi ati reusit sa subliniati cate ceva, pacat ca trebuie sa spuneti mai mereu cam aceleasi lucruri.
  Apropo, si pe mine ma enerveaza aroganta ecologistilor ca schimbarile climatice se datoreaza doar omului, si ca el poate repara totul.
  A fost interesant ce a spus ca a citit domnul Mircea Diaconu: “Cand diferenta dintre tehnologie si spiritualitate devine prea mare, apar reglaje prin calamitati/catastrofe”.

 7. livia spune:

  “….Scăparea a venit de la partenerul Călin Popescu Tăriceanu, despre care, nu știu de ce, se aude că va fi miluit cu un post în diplomație. Cred că e pe merite, nu ca mulțumire pentru demolarea PSD și umflarea gușii liberale. Schema este foarte simplă și Orban chiar a fost încântat. Există suficiente județe în care ALDE deține poziții confortabile. Recrutarea de primari social-democrați și de președinți de Consilii Județene, pesediști și ei, o vor face chiar oamenii lui Tăriceanu. Vor fi incluși în ALDE, ca să nu bată la ochi coțcăria, iar de aici, transferul lor în PNL va fi doar o formalitate. Uite cum, dintr-odată, PSD nu mai este toxic. Nu mai este nociv și nici nu mai trage România în jos. A devenit bun, practic, eficient și cu multă pricepere în administrație. Primarii și președinții de Consilii Județene nu vor mai fi hoți, escroci, traficanți de influență, mituiți sau mituitori și nu vor mai înfunda pușcăriile patriei, soartă care îi aștepta sub domnia PSD. Vor deveni brusc eroi liberali și nu vor mai fi acuzați de găinării, pentru că PNL e un partid de îngeri. Problema rămâne însă alta. Dacă până la căderea guvernului Dăncilă și până la alegerile prezidențiale erau doar o gașcă de ticăloși la care Iohannis și Orban tocau mărunt, acuzându-i de toate nefăcutele, cum de au devenit, peste noapte, oameni de nădejde? Când a mințit Iohannis? Nu cred că se mai poate lăuda cu lupta lui împotriva PSD, din moment ce demonstrează că fără social-democrați e un om mort. Se asociază cu dușmanii ca să învingă? Și cu lupta cum rămâne? Dar cu mințirea propriului electorat, că PSD e „Ciuma roșie”?

  Cititi mai mult: https://www.national.ro/news/iohannis-se-bate-cu-psd-de-ochii-lumii-676746.html/#ixzz6APpvKLtn
  National

  • edi spune:

   Haaai, tu, nu mai face aici pe nestiutoarea, …vaai, deja-mi dau lacrimile !

   Problema reala a multor traitori din tarisoara noastra este caracterul de doi lei si girueta pe care multi o au infipta, dada, exact acolo…, si tocmai de asta se misca DOAR DUPA PROPRIUL INTERES si nicidecum dupa ACELE principii declarate, doar asa, sforaitor, de ochii lumii.

   La foarte putini demnitari vezi azi CONSECVENTA si ONOARE, dupa cum la fel se intampla si in cazul multor “VECTORI-DE-OPINIE” din mass-media asta din care tot vii cu “informatii” si “comentarii”.

   Deci, si tu, la fel ca si toti aia de care spuneam, nu faceti nimic altceva decat sa va victimizati ATUNCI CAND NU PUTETI AJUNGE IN POSTURA [ravnita mereu] DE CALAI.

   Mai reciteste-l pe Caragiale, mãcar din cand in cand, ca sa-i recunosti si sa te recunosti [ca sustinatoare naiva... :) ] a categoriilor respective !

 8. Adam Mareș spune:

  Gheorghe Piperea
  1 oră ·
  De-abia ieșit din bârlog, Isarescu spune ca nu sunt bani pentru majorarea pensiilor, pentru ca e deficit bugetar, si nu surplus.
  Dar cum de sunt bani, mai precis 314 mil euro, pentru ca Eximbank sa cumpere Banca Romaneasca de la actionarul grec?
  Cum de sunt bani, mai precis 330 mil euro, pentru ajutor de stat pentru multinationalele energofage (la care se adauga o scutire de la plata certificatelor de CO2 cifrata la 500 de mil euro anual)?

  Daca nu sunt bani, pentru ca e deficit, si nu surplus, atunci de ce s-a renuntat la taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor energetice, la taxa pe lacomia bancilor si la taxa pentru licenta de telefonie 5 G, venituri cumulate estimate chiar de guvernul Orban la 8,5 mld lei (1,7 mld euro)?
  Daca nu sunt bani, pentru ca e deficit, si nu surplus, de ce a crescut intr-o luna datoria publica rezultata din imprumuturi la banci cu 1% din PIB (10 mld lei, adica 2,2 mld euro)?

  In fine, de ce bancherilor centrali, in special dlui Isarescu si colegilor sai pensionari din CA, li se permite cumulul pensiei cu salariul? De ce pensia, salariul si alte sinecuri publice ii aduc dlui Isarescu cca 26.000 de euro lunar?

  Cum va place tupeul “de dreapta” al acestor functionari publici eterni?
  Ma adresez mai ales celor care, ca si mine, platesc cu varf si indesat taxe, impozite si contributii sociale. Nu va deranjeaza deloc modul in care se cheltuiesc banii nostri in ultimele 2 luni?