Ideologia dominantă a tranziției postdecembriste nu a fost nici stânga, nici dreapta, ci populismul. Iar populism nu înseamnă să-ți iubești poporul, ci să te folosești de el.

5 Responses to “Ideologia dominantă a tranziției postdecembriste nu a fost nici stânga, nici dreapta, ci populismul. Iar populism nu înseamnă să-ți iubești poporul, ci să te folosești de el.”

 1. Adam Mareș spune:

  V-au trebuit 30 de ani ca să ajungeți la concluzia asta? :D :D :D

  • edi spune:

   …eeeh, vax…, mai trebuiau niste vorbe ca sã le mai dea apoi cu bidineaua, aici, pe /wall/…, pãi, nuuu ?

 2. livia spune:

  Dragnea acuza: condamnat pentru ca era prea nationalist

  Nu este prima data cand Liviu Dragnea afirma ca putea sa scape de inchisoare daca era de acord cu vanzarea Romaniei. A mai facut-o anul trecut, in 1 decembrie 2019, de Ziua Nationala a Romaniei, cand Dragnea a subliniat ca a dorit sa scape Romania de statutul de colonie, inclusiv prin masuri care au nemultumit marile puteri si multinationalele, ca si-a dorit ca niciun copil roman sa nu mai manance alimente pline de chimicale refuzate de altii, ci mancare romaneasca sanatoasa, ca batranii sa isi recapete demnitatea, iar tinerii sa aiba speranta unui viitor mai bun in Romania, ca si-a dorit ca romanii sa isi pastreze padurile, iar acestea sa nu ajunga in buzunarele exportatorilor straini de cherestea, ca romanii sa vada campurile pline de grane si economia romaneasca in crestere.

  ALDE a pus umarul “barbateste” la vanzarea tarii care se desfasoara sub ochii nostri tampi….

  • edi spune:

   …si ce jmecherã trebuie sa fi ca sã-l plângi acum pe ãl mai bogat individ dintr-unul din cele mai sãrace judete…, eeeeh, tot minciuni komuniste in falsch…, ce naiba, chiar nu te pricepi decât la national-comunizme dintr-astea ?

 3. livia spune:

  În momentul de faţă Herăstrăul are, pe 110 ha, dintre care 74 sunt luciu de apă, 43 de bodegi şi zeci de bufeţele şi buticuri
  La Paris, în Jardin de Luxembourg, există numai 2 cafenele. Tot la Paris, Bois de Boulogne care se întinde pe 845 de hectare are 2 cafenele şi 2 restaurante, adică 4 în total, şi nici un club de noapte. Şi e de 8 ori mai mare decat Herăstrăul.
  În Bois de Boulogne găseşti cluburi de echitaţie şi de tir, bazine de înot, terenuri de sport
  La Londra, Hyde Park măsoară 253 ha şi are vreo 2 localuri şi alte 2 cafenele, între care Serpentine Bar & Kitchen plus Lido Café. Băutor de elită, englezul merge în parc ca să facă mişcare
  Central Park din New York are 341 ha şi găzduieşte, la rândul său, tot 2 restaurante – Tavern on the Green si The Loeb Boathouse plus alte 2-3 cafenele