Astăzi, 02.02.2020 este o zi perfectă, așa-numita zi-palindrom, ziua forței interioare, a oglindirii lăuntrice, a înțelegerii destinului propriei vieți. Ziua-palindrom se întâlnește odată la o mie de ani, cea anterioară, dacă vă amintiți :) a fost 01.01.1010, iar următoarea la care vă invit va fi 03.03.3030

12 Responses to “Astăzi, 02.02.2020 este o zi perfectă, așa-numita zi-palindrom, ziua forței interioare, a oglindirii lăuntrice, a înțelegerii destinului propriei vieți. Ziua-palindrom se întâlnește odată la o mie de ani, cea anterioară, dacă vă amintiți :) a fost 01.01.1010, iar următoarea la care vă invit va fi 03.03.3030”

 1. Adam Mareș spune:

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 2. livia spune:

  Inca un raspuns la intrebarea de ce trebuia sa vina ciuma galbena la guvernare:
  La finalul anului trecut si inceputul acestui an, ambasadorul german la Bucuresti, Cord Maier-Klodt, asa cum am precizat mai sus, a reluat demersurile pentru promovarea intereselor companiilor germane, interese care vizeaza obiectivul la care am facut referire anterior (compania Tarom). De aceasta data traficul de influenta nu se face doar in favoarea companiei Lufthansa Technic, ci si in favoarea DHL. Deja au fost aranjate si s-au realizat intalniri intre Cord Maier-Klodt si Virgil-Daniel Popescu, ministrul economiei, energiei si mediului de afaceri, care, in luna decembrie, il instiinteaza printr-o Scrisoare, avand numarul de inregistrare 5634/VDP/16.12.2019, despre ceea ce a convenit cu oficialul german, pe Lucian Nicolae BODE, ministrul transporturilor, infrastructurii si comunicatiilor, ulterior avand loc discutii si la sediul acestui minister, dar si la sediul Guvernului Romaniei. Oficialii romani l-au asigurat pe ambasadorul german de toata sustinerea lor. Era si firesc sa fie sustinut, avand in vedere cat de mari sunt comisioanele! Unii sustin ca se ridica la cifre cu sase zerouri, mie insa imi vine greu sa cred ca ministrii nostri penelisti se preteaza la asa ceva… Care este situatia, d-le Orban, ne vaduviti si de acest obiectiv deosebit de important?

  Raspundeti romanilor daca este adevarat sau nu, ca vi s-a cerut acest lucru cu tarie si de la Cotroceni! Va rog sa o faceti insa cand nu cantati la mandolina si nu sunteti cuprins de euforia bahica!

  Ce va anima asa de puternic d-le ambasador? Cumva argintii promisi? Eu nu cred pana nu imi spune Excelenta-voastra. Nu puteti fi atat de corupt si de aceea ma detasez pana primesc raspunsul dvs moralist, de cei care sustin contrariul…

  Stati linistiti! SRI doarme pentru voi!

  Dumnezeu sa ne apere de hienele europene si de tradatorii de neam si tara!

  Va urma!”, dezvăluie Dumitru Iliescu (fost sef SPP).

  • edi spune:

   Ei! cum le spui dumneata, să tot stai s-asculți; ca dumneata, bobocule, mai rar cineva.

   Nu e revuluție, domnule, e reacțiune; ascultă: „Reacțiunea a prins iar la limbă. Ca un strigoi în întunerec, ea stă la pândă ascuțindu-și ghearele și așteptând momentul oportun pentru poftele ei antinaționale… Națiune, fii deșteaptă!” … Și noi dormim, domnule!

   … obicei mitocănesc.
   Știi, a făcut oamenii chef, c-aseară a fost lăsata-secului. A fost lăsata, secule!

 3. livia spune:

  „Licu, cel care n-a făcut vreun dosar în viaţa lui, a avut deal cu Predoiu Dogioiu să candideze singur ca prim adjunct al PG şi să iasă pe primul loc. Se vede treaba că o comunicare ilegală dar promptă că nu-l investighează pe Costache Medlife Polisano orice ar fi e mai tare decât un plagiat ilegal. Că servește ca procuror puterii, partidului, #ura. Așa cum a făcut all his life, indiferent de cine a fost la putere. E atât de transpartinic încât ia mereu forma vasului puterii în care este pus. Și de aceea este pus, fără rezultate, pentru că este comod, predictibil, slab, vulnerabil, maleabil. Deci este cum trebuie: controlabil”, a scris Sorina Matei.

  Va mai amintiti ce cutremur a fost la Bruxelles cand Mona Pivniceru, ministru al justitiei trebuia sa aleaga capii parchetelor, cum cerea madam Reading (comisar pe justitie care se dadea cu fundul de pamant) transparenta totala, adica sa le arate lor, bruxellezilor chiar si chilotii candidatilor? Ati mai auzit asa ceva in cazul lui Predoiu? Nu. A facut ce a vrut el. Curat transparent, cloaca Europa!

  • edi spune:

   Ada Mares, omul, bunioară, de par egzamplu, dintr-un nu-știu-ce ori ceva, cum e nevricos, de curiozitate, intră la o idee; a intrat la o idee? fandacsia e gata; ei! și după aia, din fandacsie cade în ipohondrie. Văzuși?