Nu ar fi corect ca ministrul justiției, cu Codul de Procedură Penală în mână, să declanșeze urgent o anchetă privind modul în care doamna Sorina Pintea este tratată în timpul arestului preventiv?


Noi speram ca vremurile în care defilarea cu cătușe la mâini prin locuri aglomerate și cu înștiințarea prealabilă a presei să fi trecut.

6 Responses to “Nu ar fi corect ca ministrul justiției, cu Codul de Procedură Penală în mână, să declanșeze urgent o anchetă privind modul în care doamna Sorina Pintea este tratată în timpul arestului preventiv?”

 1. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  ceea ce se intimpla acum se poate numi privatizarea statului!

  Hotii pe care ii sustineti la guvernare asta fac! De aceea nu cu 5 luni, ci cu 5 ore daca dispareti mai devreme e un cistig enorm!

  Iar ceea ce se intimpla cu Sorina Pintea este ce ati promovat pe sest cit erati cu PSD-ul, si s-a devoalat atunci cind ati inceputi sa sustineti re-uniunea hotilor!

  Uman imi pare rau de Sorina Pintea, dar ea nu trebuia in primul rind sa ajunga vreodata ministru! Asta a fost un mod de a face politica a celor din PSD-ul lui Dancila prin bagarea la inaintare a unor fraieri pentru ca prin dos sa se poata permite tot felul de manevre.

  Asa ca sfatul meu practic pentru cei care decid functii de conducere este sa le faca mai intii analize medicale, sa nu aiba surpriza ca se imbolnavesc subit atunci cind sunt saltati de DNA!

  Iar sistemul asta de executii politice sper sa continue, ca sa ajungeti toti sa “beneficiati de eforturile depuse prin munca la Parlament”…

  PS – Sa nu ne lasam derutati de chestiuni minore precum cea din titlu care tine loc si de articol… Mai bine ia ziceti: cum mai merge economia? :D :D :D Mai aveti bani de pensii si de salarii? :D :D :D

 2. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  NB – Apropo de filmul cu prostii, imbecilitate nu e sa crezi ca vor exista anticipate in ciuda tuturor chichitelor pe care le pot utiliza niste parlamentari disperati ca ramin fara loc de munca, ci imbecilitate e sa crezi ca poti tine tara in anarhia asta timp de 10 luni! Anticipatele exact pentru asta s-au inventat, pentru situatii cind nu se mai poate forma o majoritate capabila sa guverneze!

  Chiar daca majoritatea parlamentarilor sunt niste nulitati in economia reala ei nu vor avea alta sansa decit sa cerseasca un post de portar pe undeva la stat prin metode specifice, si anume vanandu-l pe Orban in pauza vreunui meci de fotbal in toaleta unui stadion precum Zgonea!

 3. Andrei spune:

  De 30 de ani Vosganian se plimba inutil prin parlament si nu a cerut macar o ancheta de ce avem mizerie, lipsa medicamente si echipemente in spitale !!!

  • sorin gyorgyfalvi spune:

   Securistii nu vor fi de acord cu tine!

   • Andrei spune:

    Oare securistii care te urmaresc pe tine si VV ce-or zice de obiceurile voastre mai ciudate

    • sorin gyorgyfalvi spune:

     @ Andrei

     pe mine ma intrebi? Daca da, cred ca n-ai inteles ce-am zis… Securistii n-ar fi de acord cu tine… pentru ca VV plimba hirtiile alea cu foarte util pentru securisti!