E posibil ca una dintre consecințele economice ale epidemiei de corona virus să fie încetarea migrației românilor către Europa Occidentală, dacă nu chiar reîntoarcerea multora dintre cei care au plecat.

5 Responses to “E posibil ca una dintre consecințele economice ale epidemiei de corona virus să fie încetarea migrației românilor către Europa Occidentală, dacă nu chiar reîntoarcerea multora dintre cei care au plecat.”

 1. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  mai degraba cred ca s-ar putea ca in urma epidemiei sa nu mai ramina nimeni in tara asta de rahat! Nimeni dintre cei care au putere de munca si nu fac parte din sitemul securocratic din care faceti voi parte…

  Sa va lasam sa va reglementati singuri toate alea: voi sa va reglatii pensii mari… si securistii sa le plateasca, sau invers!

  In programul de guvernare pe baza caruia ati ajuns in Parlament erau niste spitale regionale! Ar fi fost bune acuma, dar deh… nu poti sa dai miliarde de euro la securisti si sa ai si spitale regionale!

 2. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  https://www.stiripesurse.ro/varujan-vosganian-plan-pentru-ca-romania-sa-faca-rost-de-o-suma-uria-a-voi-propune-asta-presedintelui-video_1442023.html

  … si gugustiucii, gugumanii si guguvizii romalezi vor hali carligul asta cu tot cu undita si cu tot cu bratul care tine undita! :D :D :D

  Chiar asa de prosti ne credeti?

  Banii aia s-au dus! Pa, ura si la gara!

  Bine ca n-ati cerut sa ne dea aia bani din executia bugetara 2007-2013! :D :D :D

  In schimb DA, pierderile cu coronavirusul vor fi imense si romalezii le vor plati (ca de obicei) din buzunarul propriu! Si nu le plang de mila, asta au votat… asta au! Eu unul n-am mai pus botul sa am incredere in economia gestionata de hoti! Am halit-o pe aia din 2009, mi-a ajuns! Si n-a trebuit sa treaca prea mult timp pina sa se dovedeasca ca am avut dreptate in tot ce am prevazut ulterior ca se va intimpla!

  Asa ca, cine n-a priceput nici de data asta… n-are decit sa tot ia viata de la capat!

  PS – acuma hai, bagati un nou ttitlu cu manipularea de mai sus, ca sa nu aiba nimeni timp sa citeasca ce am scris eu aici!

 3. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ all

  vreti sa cistigati multi bani? Pariati pe CRIZA! Hotii de la guvernare exact asta fac! Si ca sa fie siguri ca vor cistiga ei nu lasa lucrurie la voia soartei: produc CHIAR EI criza!

 4. Petrache Pechea spune:

  Nu cred ca se vor intoarce romanii. Dar sigur nu vor mai pleca.