Nu e de mirare că după ce a anunțat Festivalul „Testarea României”, ministrul sănătății și-a dat demisia :(

Chestia asta cu testarea tuturor bucureștenilor și pe urmă a locuitorilor celorlalte mari orașe e ca povestea cu cocoșul roșu. Știm când ar putea începe dar nu știm când s-ar putea termina. Eu am fost testat și am văzut cu ochii mei ce înseamnă asta. Teoretic, pentru a încheia operațiunea în timp de – să zicem – o lună, trebuie să fie testați 70 000 de locuitori pe zi.

 Mergând din casă în casă, cu echipă mobilă îmbrăcată cu echipament de protecție și cărând celelalte ustensile după ea, sunând la interfoane, explicând cine sunt, așteptând câinii să fie legați, completând formulare și punând oamenii să le semneze, recoltând probele, așezându-le în ordine și ducându-le înapoi la ambulanță etc.etc.. cam cât credeți că ar dura tot protocolul ăsta? Și cam de cât personal de specialitate ar fi nevoie? Nu era mai corect să se spună că se vor testa mai întâi țintit anumite categorii expuse, bolnavii cronici, de pildă? Ca să avem sentimentul că angajamentele astea sunt realiste?

3 Responses to “Nu e de mirare că după ce a anunțat Festivalul „Testarea României”, ministrul sănătății și-a dat demisia :(”

 1. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  pai asta e guvernul DE HOTI pe care l-ati votat!

  Doar n-o sa-mi spuneti acuma ca v-ati asteptat ca HOTII odata ajunsi in functii, si culmea, si cu starea de urgenta la indemina sa uite ca sunt hoti si sa se apuce de muncit?! Adica cum? Tocmai acum cind e vremea marilor TUNURI “justificabile” prin starea de urgenta???

  Tot ceea ce se petrece v-am spus dinainte ca se va petrece! Nu v-a interesat nimic altceva decit sa scapati de anticipate! Felicitari! Ati scapat de anticipate! Dupa voi… potopul!

 2. Andrei spune:

  @VV, 588 de parlamentari au imunitate si salarii speciale. Tinand cont de asta va rugam sa ne aratati ca nu luati bani degeaba si mergeti sa ajutati batranii si bolnavii.

  Unii dintre voi sunteti doctori, ingineri, barmani, tractoristi, liber ganditori. Acu’ sa ne zici tu ce meserie ai, parca economist de “stat”.

  Mai si admiti ca faci spalare de bani “Banii aceia au trecut prin mine așa cum trece apa printr-o țeavă. Nu știu dacă trebuia să apară în declarația de avere. Am fost și eu milionar o zi.”

 3. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  aici e dovada pentru faptul ca guvernul Romaliei este PENAL!

  https://youtu.be/i6pMWgZsB6g?t=23s

  E o campanie inceputa chiar la preluarea mandatului, si vad ca o mentin! Zice asa:

  “Folositi masca de protectie NUMAI DACA SUSPECTATI CA SUNTETI RACIT SAU SUNTETI IN APROPIEREA OAMENILOR BOLNAVI!”

  Pentru asta tot guvernul ar trebui bagat in puscarie pe viata! Infractiunea la care se incadreaza e TENTATIVA DE GENOCID, si sper sa nu se transforme si in GENOCID ADEVARAT!

  ASTA se itnimpla domnule Vosganian cind votezi NISTE IMBECILI SA CONDUCA O ASTFEL DE SITUATIE DE CRIZA doar ca sa te asiguri ca mai iei 5 salarii grase de la Parlament!

  De unde sa “suspecteze” oamenii ca sunt bolnavi? Imbecilii n-au auzit nici macar acum ca MAJORITATEA CAZURILOR SUNT ASIMPTOMATICE? Sa le traduca cineva ce inseamna ASIMPTOMATICE!

  Apoi, DE UNDE sa stie oamenii ca persoanele de care se apropie sunt bolnavi? Scrie pe ei? Le scrie pe frunte?

  UNDE I-ATI GASIT PE IMBECILII ASTIA DOMNULE?