Am tot mai mult sentimentul că inducerea unei stări de panică în rândul populației a devenit politică de stat în România.

3 Responses to “Am tot mai mult sentimentul că inducerea unei stări de panică în rândul populației a devenit politică de stat în România.”

 1. Andrei spune:

  Romanii sunt panicati pentru ca desi au platit 30 de ani, taxe si impozite, au fost si sunt condusi de parlamentari care NU au facut nimic constructiv. ZERO SPITALE, cativa km de drumuri si cateva scoli.

  In schimb avem mii de pensionari speciali, mii de biserici, mii de spagari cu imunitate !!!

 2. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

  Si statul fiind cine? Nu VOI cei care ati investit acest guvern de HOTI?

  Eu zic sa stati linistit ca o sa fie bine pentru dumneavoastra, eforturile va vor fi rasplatite! Din MEGA TUNURILE care se dau zilele astea veti putea trai bine muuuult timp, atit de mult incit cred ca dupa terminarea ISTERIEI INDUSE cu covid pesta cea galbena nu va mai avea nici macar interes sa ramina la guvernare, ii veti lasa pe altii sa-si bata capul de unde sa astupe gaurile in urmatorii 10 ani, timp in care cei mai descurcareti dintre voi isi vor putea savura linistiti coctailul pe plaja in Miami, sau pe la Monaco sau Las Vegas….

  10.000 ron PE LUNA costa “statul” asta pentru fiecare izolat, si sunt bagati la gramada cite 3-8 insi in conditii jalnice, cu baie la comun si cu meniu de neinvidiat nici macar la cantina saracilor!

  Adica… “statul” asta CHELTUIE ZILNIC cu un singur izolat cam cit PLATESTE LUNAR 10 pensionari care au muncit o viata intreaga!

  Si am descoperit si cu ce se ocupa securistii mai nou: sunt preocupati sa contracareze mesajele DE REVOLTA ale oamenilor pe net!

  https://legestart.ro/statul-va-deconta-300-de-lei-pe-zi-pentru-fiecare-om-aflat-carantina-pentru-coronavirus/

 3. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  Si referitor la inducerea starilor de panica, faceti-va timp sa vedeti acest documentar extrem de bine realizat de BBC, ca sa aflati si dumneavoastra ca aceasta metoda a fost patentata DEMULT! Odata cu dezvoltarea internetului aceasta metoda a devenit chiar banal de usor de pus in practica, imbecilii astia portocalii vopsiti in galben sunt doar niste “cumparatori de franciza” in acest domeniu!

  https://www.youtube.com/watch?v=yMrCgLt67FU