Iată o fațetă edificatoare a modului în care psihoza paranoidă a guvernanților a sporit nejustificat suferințele românilor și risipa bugetară.


Potrivit cadrelor medicale angajate, spitalul Colentina a oferit, până în luna martie, tratament pentru cca 20 000 de pacienți lunar. https://rohealthreview.ro/medici-si-angajati-ai-spitalulu…/….
Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București ne spune că în ultimele trei luni, la Spitalul Colentina, devenit suport pentru COVID, au fost internați 542 de pacienți https://rohealthreview.ro/assmb-informatii-actualizate-pri…/
Cu alte cuvinte, un spital care în trei luni ar fi oferit servicii medicale pentru aproape 60 000 de pacientți, a făcut-o doar pentru … 542, adică pentru mai puțin de 1%! Ca să nu mai vorbim că o bună parte dintre aceștia s-au dovedit, în urma testărilor, sănătoși tun.
În prezent, un spital cu aproape 900 de paturi și peste 1200 de cadre medicale deservește… 77 de pacienți, dintre care doar 7 în stare gravă, iar o treime dintre ei fără simptome și fără vreun tratament specific.
Faceți un calcul să vedeți cât a costat întreținerea acestui spital în ultimele trei luni, în comparație cu serviciile medicale oferite. Gândiți-vă că, în același timp, spitalele modulare ale armatei inaungurate cu mare pompă și sălile de sport transformate în spitale de campanie au stat goale.
Nu vă sugerez să calculați și suferințele bolnavilor care nu au putut fi tratați la timp, căci pentru așa ceva nu există unități de măsură.

One Response to “Iată o fațetă edificatoare a modului în care psihoza paranoidă a guvernanților a sporit nejustificat suferințele românilor și risipa bugetară.”

  1. drm spune:

    Problema tarii este ca nu exista oameni capabili sa citeasca ce se intimpla si sa spuna acest lucru. Unele lucruri s-au scris pe ActiveNews, dar…..
    Nu stiti in ce v-ati bagat si nu va puteti imagina consecintele! Cei care isi inchipuiesc ca sint deasupra oricaror evenimente, sa citeasca istoria ca sa inteleaga cu precizie unde se afla. GPS-ul nu ajuta!