Politica românească devine tot mai mult o iluzie. Niște umbre pe cearșaf ale unor chipuri care nu se văd.

One Response to “Politica românească devine tot mai mult o iluzie. Niște umbre pe cearșaf ale unor chipuri care nu se văd.”

 1. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  :D :D :D
  buna smecherie, sa astepti pina se inchid comentariile si sa dai raspuns doar dupa aaceea! :D Te asiguri ca ai ultimul cuvint, si cine citeste ulterior ramine cu el!

  http://vosganian.ro/?p=9235&cpage=1#comment-340430
  Ziceti asa:
  “Ba, dacă nu te superi, eu n-am votat în martie Guvernul Orban. Încearcă să gândești puțin (măcar puțin). Dacă Guvernul Dăncilă ar fi rămas până la prezidențiale, cădea oricum după aceea. Se făceau anticipate și PNL și USR ar fi avut peste două treimi din Parlament. O fi fost mai bine pentru tine, cine știe…”

  Da, exact asta s-ar fi intimplat! Si exact asta era bine sa se intimple, nu doar pentru mine ci chiar si pentru dumneavoastra! Anticipatele ar fi schimbat configuratia Parlamentului pentru un an, un an in care N-ATI FI FOST IN SITUATIE DE IMPOSTURA, si daca nu va lacomeati la citeva salarii ACUM IN MOD CERT AVEATI O SANSA DE REVENIRE IN FORTA! Dar ce sa-i faci, unde minte nu e… nici Dumnezeu nu cere! Ati ales sa girati toate aceste mizerii ca si cum defapt PNL si USR chiar au doua treimi din Parlament! :D :D :D Si acum ca a cam expirat termenul bociti ca niste babe la cimitir! Eu v-am tot spus: TIC, TAC, TIC, TAC!

  Daca tot nu v-a dus capul sa ginditi singuri ce va urma… macar sa va fi aplecat un pic urechea la ce ziceau fostii dvs. sustinatori, si sa observati ca sunteti cam singuri pe contrasens! Ati preferat ca mai sus sa credeti prosti pe toti ceilalti… (probabil eu eram prost cind v-am prezis la virgula tot ce traiti acuma :D ), eu nu o sa cad in greseala asta, am zis mereu ca nu puteti fi chiar atit de prosti, ci… vinduti securistilor! :D :D :D