Pe vremuri locuitorilor unui ținut le ziceau supuși. Apoi, odată cu proclamarea drepturilor omului, au început să le zică cetățeni. Cum bine spunea Zarathustra că tot ce este în timp se va reîntoarce, iată că, și noi, din cetățeni redevenim supuși.

7 Responses to “Pe vremuri locuitorilor unui ținut le ziceau supuși. Apoi, odată cu proclamarea drepturilor omului, au început să le zică cetățeni. Cum bine spunea Zarathustra că tot ce este în timp se va reîntoarce, iată că, și noi, din cetățeni redevenim supuși.”

  1. sorin gyorgyfalvi spune:

    asta poate e de cind din parlamentari ati devenit nimeni…. ca noi ceialti eram deja nimeni de dinainte… prin gratia celor care ziceau ca ne reprezinta! Ma rog, in ce va priveste ati zis mereu ca suntem nimeni si ca v-am ales sa ne conduceti… Ei bine, acum sunt altii alesi sa va conduca pe dumneavoastra si tara asta.. pe ultimul drum!

  2. Radu Urdea spune:

    Exact ! In măsura in care votații s-au transformat din Reprezentanți in Stăpâni !

  3. adrian spune:

    Credeti ca pentru fosta scoala armeneasca din Roman exista un fond de arhiva la comunitatea armeana? Sau aveti ideeunde ar putea gasi un student mai multe informatii pentru proiectul sau de diploma (arhitectura) cu acest subiect al restaurarii si extinderii ?