Câte unii mă întreabă, indignați, ce ne facem dacă stările de alertă se tot prelungesc și dacă n-ar fi cazul să organizăm, cu cei care sunt de partea noastră, niște proteste. Le răspund că s-ar putea, dar e cam dificil, dat fiind că cei care organizează proteste sunt de partea cealaltă.

6 Responses to “Câte unii mă întreabă, indignați, ce ne facem dacă stările de alertă se tot prelungesc și dacă n-ar fi cazul să organizăm, cu cei care sunt de partea noastră, niște proteste. Le răspund că s-ar putea, dar e cam dificil, dat fiind că cei care organizează proteste sunt de partea cealaltă.”

 1. adrian spune:

  Bag seama ca daca va intreaba, nu pare ca mai sunteti dispus la amabilitatea de a si raspunde … De ca si cum de cand ati iesit din politica ati fi inundat de intrebari pe blog si nu mai prididiti sa raspundeti tuturor.

  • Nu mă mai întrwabă nimeni, dacă asta te satisface. Mă întreb singur.

   • adrian spune:

    M-ar fi satisfacut daca imi raspundeati la intrebarea asta:

    adrian spune:
    februarie 9, 2021 la 10:25 pm
    Credeti ca pentru fosta scoala armeneasca din Roman exista un fond de arhiva la comunitatea armeana? Sau aveti ideeunde ar putea gasi un student mai multe informatii pentru proiectul sau de diploma (arhitectura) cu acest subiect al restaurarii si extinderii ?

 2. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ adrian

  :D :D :D :D :D

  exact aia ma gindeam si eu, unde-l intreaba atitia… probabil la birt!