Nu înțeleg modul caraghios (ori manipulator) al Guvernului de a declara decesele de COVID 19.

 Cica de ieri până azi s-au raportat 123 de decese dintre care 118 au murit mai demult, unii chiar acum un an. De ieri până alaltăieri au fost 150 de decese dintre care 130, morți lunile trecute, i-au prins din urmă pe ceilalți. Alaltăieri au fost 148 de decese dintre care 124 mai muriseră odată, în vara și toamna trecută.
Parcă aș citi „Suflete moarte” de N.V. Gogol sau „Generalul armatei moarte” de Ismail Kadare.

4 Responses to “Nu înțeleg modul caraghios (ori manipulator) al Guvernului de a declara decesele de COVID 19.”

 1. Papalaga spune:

  Puteai sa te limitezi la a scrie doar atat : “Nu mai inteleg demult”

 2. Gabriel spune:

  Manipularea Papalabelor continuă. Nimic nou sub soare.

 3. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ all

  demiterea Avocatului Poporului ESTE UN ACT FASCIST!

  https://www.hotnews.ro/stiri-politic-24864137-parlamentul-revocat-renate-weber-din-functia-avocat-poporului-coalitia-intarzie-numirea-unei-noi-conduceri.htm

  “Deputaţii şi senatorii au votat, miercuri, proiectul de hotărâre privind revocarea Renatei Weber de la conducerea instituţiei Avocatul Poporului cu 247 de voturi “pentru” și 32 ‘împotrivă’. PSD a refuzat să participe la vot și a anunțat că va contesta la Curtea Constituțională proiectul de hotărâre prin care aceasta a fost revocată din funcție. Coaliția aflată la guvernare nu a nominalizat încă o persoană care să preia conducerea instituției. De precizat este că funcția de Avocat al Poporului este foarte importantă pentru Coaliție pentru că poate bloca ordonanțele de urgență emise de Guvern prin atacarea lor la Curtea Constituțională.

  In felul asta fascistii de la guvernare se asigura ca POPORUL NU MAI ESTE APARAT DE NIMENI!