N-ajunge că am tot amânat și stopat evenimente din cauza molimei.

 Acum Florin Cîțu și Raed Arafat ne recomandă să anulăm ori să stopăm evenimentele și din cauza codurilor galbene, portocalii și roșii de ploaie. A mai rămas să le amânăm și stopăm când e prea frig ori prea cald și atunci singurele evenimente care or să ne scoată din casă or să fie alegerile, pentru care, cum s-a văzut, nu există nici coduri, nici pandemii.

https://www.stiripesurse.ro/florin-citu-raed-arafat-si-lucian-bode-cer-stoparea-evenimentelor-publice-in-zonele-cu-cod-galben_1854654.html?fbclid=IwAR2_ByDzU28TPwupWvxw_l8Zh995ZnZgTC70a44FA-g880DJ8OTTkJylRJs

One Response to “N-ajunge că am tot amânat și stopat evenimente din cauza molimei.”

 1. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  Pai se dovedeste ca strategia lor e chiar buna! Ca de pilda uite, pina si dvs. care pun pariu ca va considerati un om inteligent in loc sa discutati de miliardele de euro care se fura discutati povesti din astea de 2 lei…. Bravo!

  Pe mine nu ma deranjeaza, caci eu mi-am redefinit demult strategia si eu unul nu mai platesc nimic la bugetul acestei tari de pitecantropi, sa-si bata capul cei care se asteapta sa beneficieze de ceva (orice) de pe urma efortului lor din partea acestui stat securist!

  Mai mult ma deranjeaza ca securistul Arahat ma trezeste din somn cu telefoane imbecile sa ma anunte ca afara e cod portocaliu peste 15 minute! Deja cind aud telefonul ca urla ca toti draci stiu: iaaar e cretinul de Arahat care se sterge la cur cu serviciul RoAlert platit din banii prostilor! Ca si cum daca as fi afara si as vedea ca ploua nu mi-as crede ochilor pina nu primesc SMS, si bineinteles ca odata lamurit care-i treaba mesajul SMS mi-ar crea mai multe optiuni decit cele pe care le am deja la fata locului…. :D :D :D Sau daca as fi in casa doar uitindu-ma pe geam nu mi-as putea da seama ca in 15 minute se va declansa potopul pina sa ma convinga acel SMS!

  Mai rau o sa fie cind va veni un cutremur sau un pericol real (precum cele prevazute de legea functionarii serviciului RoAlert) si obisnuit fiind cu cretinitatile lui Arahat voi ezita sa citesc SMS-ul…

  Ca sa nu mai zic ca scarbit fiind deja de prostia acestor securisti intentionez la modul cel mai serios sa renunt la telefon! Nu pot sa-i las la infinit pe acesti retardati sa-si bage organul pina-n inima mea culmea chiar utilizind aparaturi pe care eu le-am cumparat cu banii mei! In ziua de azi telefonul (cel putin pentru mine) nu mai e un obiect indispensabil, iar in tara asta cu regim de apartheid mascat realitatea imi arata ca acel aparat e mai util pentru securisti decit pentru mine! Eu unul am optiuni, exista internet, exista device-uri care nu vor putea fi niciodata controlate de ei, detin suficiente cunostinte ca sa stiu care dintre softuri sau companii de IT sunt unelte securiste… asa ca eu imi pot trai viata linistit departe de aceste scursuri care in obscuritatea lor isi traiesc existenta din urmarirea vietii altora!