Nu cred în sinceritatea (aș putea spune, la fel de bine, onestitatea) guvernanților în ce privește informările despre epidemia de coronavirus.

 Argumentele sunt numeroase. Iată unul dintre ele: modul selectiv, manipulator prin care sunt prezentate opiniile Organizației Mondiale a Sănătății. Valeriu Gheorghiță, pentru a intimida și îndemna, în același timp, pe români să se vaccineze, ne amenință cu declarațiile OMS privind ipoteticul val de îmbolnăviri cu noua tulpină Delta. În schimb, trece complet sub tăcere recomandarea OMS potrivit căreia copiii și adolescenții nu trebuie vaccinați anti-COVID, ba chiar se arată încântat de „emoția și bucuria copiilor care se imunizează”.

2 Responses to “Nu cred în sinceritatea (aș putea spune, la fel de bine, onestitatea) guvernanților în ce privește informările despre epidemia de coronavirus.”

 1. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  Hai sa va zic eu una mai tare: eu nu ma vaccinez, ca n-am incredere in nimic, nici vaccin, nici riscul COVID pentru persoane sub 60 de ani, si cu atit mai putin in sistemul medical romanesc care-i include si pe medici! Intrebarea e urmatoarea: now what?

  Este sau nu dreptul meu de a calatori liber in UE eradicat pe critierii de segregare fascista care imparte lumea in vaccinati si nevaccinati?

 2. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  dom;le, sincer, eu nu inteleg de ce postezi vrajelile astea! N-ai nici curaj sa zici lucrurilor pe nume, te feresti de cuvintul securist ca de dracu, si totusi vrei si tu sa spui niste vrajeli foarte asemanatoare cu vrajelile si snoavele pe care le spuneai la televizor cind erai la putere!

  Care-i scopul????

  N-ai priceput ca palavrele si minciunile din trecut v-au adus aici pe toti? Ce dracu vrei sa dovedesti? Ca nu erai lingau securist? Erai! Ca va luptarati voi pt drepturile omului? Aiurea!

  A fost cazul cu Avocatul Poporului, cred ca ti-a tremurat curu de frica sa nu cumva sa zici ceva, cu toate ca Renate Weber a fost in ALDE! Mori de frica sa iesi pe strada, mori de frica sa zici ceva! Ce dracu mai cauti aici?

  Nu-ti e nici un pic de rusine?