Privind rezultatul alegerilor din Republica Moldova, un ochi râde și un ochi plânge. Mă bucur că cetățenii Republicii Moldova sunt pro-europeni, mă întristez că ei sunt pro-europeni înainte de a fi pro-români. Faptul că parcursul european al Moldovei nu trece prin România este una dintre tragediile poporului nostru.

2 Responses to “Privind rezultatul alegerilor din Republica Moldova, un ochi râde și un ochi plânge. Mă bucur că cetățenii Republicii Moldova sunt pro-europeni, mă întristez că ei sunt pro-europeni înainte de a fi pro-români. Faptul că parcursul european al Moldovei nu trece prin România este una dintre tragediile poporului nostru.”

 1. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  Cum? “Faptul că parcursul european al Moldovei nu trece prin România este una dintre tragediile poporului nostru” ???

  Zevedei fereste! Mare-i gradina ta!

  Tragedia poporului asta e prostia! Dar in anul de gratie 2021 sa mai vezi in tara asta vreo lumina si sa mai si vrei sa legi si soarta altora de ea… asta depaseste puterea mea de intelegere! Nu pot decit sa te compatimesc: saracu de tine, saracu de tine!

 2. Gabriel spune:

  Ar fi păcat ca Cîțu (kk) să fie prim ministru și în Moldova. Nu că n-ar avea și ei proștii lor. Tu te lamentezi de pe margine, iar președinte e Iohannis și premier Cîțu. Numărul aberațiilor e nesfârșit și la noi și la ei. Sigur că e păcat că moldovenii (după ce au scăpat de „rusul” Dodon), au dat peste globalista Maia Sandu. Oricum ai da-o, moldovenii au votat tot împotriva propriilor interese.