Domnule președinte, ați lansat deunăzi proiectul „România educată”. Potrivit Dicționarului explicativ al limbii române educat înseamnă „care a primit educație, manierat, civilizat, politicos”. Și atunci vă întreb, domnule președinte, cum poți educa o Românie condusă de atâția oameni needucați?

3 Responses to “Domnule președinte, ați lansat deunăzi proiectul „România educată”. Potrivit Dicționarului explicativ al limbii române educat înseamnă „care a primit educație, manierat, civilizat, politicos”. Și atunci vă întreb, domnule președinte, cum poți educa o Românie condusă de atâția oameni needucați?”

 1. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  depinde ce intelegeti prin “educatie”… Si puscariasii merg in puscarie pentru re-”educare” si in final cind ies ajung sa fie experti policalificati in diferite tipuri de infractiuni…

  Cind la putere e guvernul hotilor sustinuti de securisti ce poa sa iasa? Evident ca in urma acestui program poporul va putea invata cum se fura 4 miliarde cu vrajeala asta de proiect fara sa se faca nimic si fara sa intre cineva la puscarie pentru asta!

 2. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ all

  https://www.anofm.ro/?idpostare=17000

  “Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 22.191 locuri de muncă la nivel naţional.

  De asemenea, angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 268 locuri de muncă vacante.”

  Deci, 22191 locuri de munca, din care maxim 2-3% sunt pentru cei cu studii superioare. Din experienta spun si faptul ca locurile de munca inscrise la AJOFM-uri sunt bataie de joc in stare pura, firme de escroci care cauta sclavi.

  Bun, pina aici nimic din ce n-am mai vazut in ultimii 31 de ani. A inceput insa campania asta ultra agresiva cu eu sunt tu din viitor despre care lesne va puteti da seama ca ne costa multe milioane de euro, chiar zeci de milioane as zice. Pe de o parte sunt platit smecherii care iau aceste contracte, pe de alta parte sunt mituite mascat televiziuni.

  Escrocheria asta este buna de pus in manualele Romaniei Educate, la capitolul Jaf si Furt din banii prostovanilor!

  • sorin gyorgyfalvi spune:

   …sau zis mai pe scurt, in Romania Educata a lui Iohannis…. “meditatiile” vor fi baza!