ALDE Iasi lider de necontestat pe Facebook

Pornind de la un studiu realizat in data de 16 februarie 2016 de catre cotidianul Ziarul de Iasi, filiala Partidului Aliantei Liberalilor si Democratilor din Iasi conduce detasat in clasamentul paginilor de Facebook.

„Câte “like”-uri fac partidele ieşene. Bătălia de pe Facebook” este titlul articolului la care facem referire.

http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/cate-a-likea-uri-fac-partidele-iesene-batalia-de-pe-facebook–119297.html

Astfel ALDE Iasi are, in acest moment, un numar de 16.300 like-uri, fiind urmat la mare distanta de PSD Iasi cu 5.729 de aprecieri primite pe Facebook.

Practic ALDE Iasi are, socotind numărul de “like”-uri,  o popularitate care depaseste toate aprecierile inregistrate de celelalte formatiuni politice din Iasi prezente pe reteaua de socializare, la un loc.

https://www.facebook.com/ALDEIASI/

 

 

28 Responses to “ALDE Iasi lider de necontestat pe Facebook”

  1. Mihail spune:

    Mare este gradina Ta, Doamne si ai mai lasat si usa deschisa.
    Sa te lauzi ca ai cele mai multe like-uri pe Facebook, chiar este o treaba extraordinara.
    Bun, deja este super jenant !

    Nu am crezut ca voi ajunge sa dau citate din Baselu, dar iata care este opinia marinerului despre antene si cum devoaleza adevarul gol-golutz:

    http://www.stiripesurse.ro/basescu-intervine-in-scandalul-de-la-antena-3-atac-dur-la-tariceanu_982807.html

  2. Mihail spune:

    Iar aici, etapele pe care le-a parcurs “scandalul” de la Antene.
    Asta ca sa fie limpede, unde este adevarul si cum sunt ei cenzurati, omorati si alte bazaconii:

    http://psnews.ro/etapele-din-spatele-scandalului-antenelor-ce-s-a-intamplat-pas-cu-pas-114338/

  3. Mihail spune:

    In sfarsit ceva si mai interesant, cu totul interesant.
    Avem niste bebelusi morti, pe de o parte, si altii intr-o situatie incerta.
    Pe de alta parte avem niste “antene” care sunt in pericol de a fi inchise(mai mult sau mai putin).
    Cum reactioneaza clasa politica, la cine “sare” si la cine nu ?
    Restul aici:

    http://www.stiripesurse.ro/bomba-nu-este-doar-antena-3-opinie_982811.html

  4. Emil Mihai spune:

    In general nu sint de acord cu Mihail , dar acum inclin sa-i dau dreptate: chestia cu Like-urile se rezolva extrem de usor cu niste baieti din IT ; mai greu e cu voturile! Apropos de ALDE – la mine in oras aveti blat cu PNL-ul (cel putin asa se lauda Gigi de la Prefectura , ca merge pe mina cu Martin!

    • Chestia e ca ziarul respectiv a ignorat complet ALDE. A facut clasamentul ca si cum ALDE nu ar exista, cu PSD, PNL, MP etc. Culmea, in conditiile in care ALDE de departe e pe primul loc. De asta am pus comentariul. La Iasi e o actiune de izolare a ALDE.

  5. Adam Mares spune:

    “Curtea Constituțională, cu majoritate de voturi, a admis excepţia de neconstituţionalitate şi a constatat că sintagma „ori de alte organe specializate ale statului” din cuprinsul dispoziţiilor art.142 alin.(1) din Codul de procedură penală este neconstituţională. Curtea a constatat că textul criticat contravine prevederilor constituţionale cuprinse în art.1 alin.(3) conform cărora România este stat de drept, în care drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor sunt garantate. De asemenea, sintagma supusă controlului nu respectă condiţiile de calitate inerente unei norme legale, sub aspectul clarităţii, preciziei şi previzibilităţii, întrucât nu permite subiecţilor de drept să determine care sunt organele specializate ale statului abilitate să realizeze măsurile dispuse prin mandatul de supraveghere tehnică”.
    http://cursdeguvernare.ro/curtea-constitutionala-sparge-binomul-sri-dna-sri-nu-mai-are-voie-sa-faca-interceptari-in-dosare-penale.html#.VsNm8cOBlyA.facebook

  6. Adam Mares spune:

    @VV
    Nu vă bazați pe like-uri. :P

    • Nu asta e tema. Ziarul de Iasi a scris comentariul de parca ALDE n-ar exista. A laudat PSD ca are 5000 de like-uri si nu stiu care partid pentru Iasi ca are 3000. Dar nu a suflat o vorba de ALDE, care are 16 000 Eu nu zic ca like-urile iti aduc victoria, nu inteleg insa de ce presa din Iasi incearca sa izoleze ALDE. Probabil ca nu ai intrat pe link-ul Ziarului de Iasi pe care l-am mentionat in comunicat.

      • Mihail spune:

        Iasul este, oarecm, un oras mare, peste trei sute de mii de locuitori.
        Este foarte complicat ca sa promovezi un nou partid, pretins liberal, acolo.
        Lumea stie de PSD, PNL si de Vadim….dar a cam murit !
        Sa te umfli in pene ca ai cele mai multe like-uri, eu gasesc ca este destul de ridicol, in nici un caz nu poate fi considerat, politicianul care spune asa ceva, ca serios.
        Cel mult mistocar.

        PS: nu inteleg, cum poate fi considerat ALDE un partid liberal, atata timp cat presedintele lui si vicepresedintele, amandoi indeamna la nerespectarea legii. Ma refer la antene.

        • Mihail spune:

          Inca ceva, mare smecherie cu “Ziarul de Iasi”, ce sa spun….il citeste jumatate de Iasi, sau chiar mai mult, jumatate de Moldova.
          Sa fim seriosi, nimeni nu se omoara dupa el.

    • Adam Mares spune:

      Îi stă mult mai bine cu noua coafură. Iar în fotografia de la spate se vede că are forme de femeie.
      O fi de fier, dar n-are ochi de viperă. :-)

      • Mihail spune:

        @Adam Mares,

        Am aratat fotografiile catorva persoane feminine, care teoretic, ar fi trebuit ca sa o recunoasca.
        Nimeni nu a recunoscut-o, iar toate doamnele au concluzionat, pe loc, ca este mult mai frumoasa, ca arata “beton”.
        Ea este un alt personaj feminin care nu i-a fost frica de inchisoare.
        Cat despre privirea de “vipera”, nici vorba, are o privire si este foarte-foarte femenina.
        Si sexi, daca vrei.

  7. Adam Mares spune:

    Cică trustul Intact are în prezent 2-3 studiouri la Romexpo și are închiriat teatrul Excelsior, cu toate echipamentele pentru transmisiuni în direct. Probabil se așteptau la evacuare.

    • Mihail spune:

      Evident ca se asteptau la asta, iar ei bani au.
      Nu mi-a placut ca sa reproduc afirmatiile lui Baselu, dar erau singurele informatii pe care le-am gasit la indemana.
      M-a revoltat faptul, ca Gadea afland ca regiile de specialitate au primit dispozitie ca sa debranseze apa si energia electrica….el (Gadea) a afirmat batzos ca le pericliteaza viata, ca-i omoara ANAF pe toti din antene.

      Asa cum m-a revoltat atitudine lui ALDE, dar si a domnilor Tariceanu si Vosganian.
      Cum tipa ei ca se incalca drepturile presei, cum solicita incalcarea legii.
      Bun, inteleg ca cinci zile sunt insuficiente, dar asa “spune” legea, ca este o imperfectiune, un detaliu la care nimeni nu s-a gandit.
      Dar, nu-i asa, cei doi distinsi senatori, tocmai ei sunt cei care voteaza legile ?
      Efectiv, sunt inmarmurit, amandoi(si nu numai ei) cer incalcarea legii.
      In ce tara traim ?

      PS: aceasta este “noua clasa politica” pe care ar trebui sa o votam ???
      Nu cred !

  8. cris spune:

    @ VV

    Desigur ca se putea si se poate gasi o solutie referitor la a3 – nu se doreste asa ceva, si se poate numi oricum: dispret, rea vointa, razbunare, iar dupa unii “bine le-a facut”. Din partea mea nimic nou, doar scara la care se face si obiectul sunt mai mari si e mai grav fiindca e o institutie de media, iar ce se intimpla e nimic mai mult decit un rictus, un rinjet ca uite i se poate inchide gura cuiva cu un dos de palma vatasesc.

    Imi aduce aminte de anii ’70 – eram copil, cinci, sase ani. Strada noastra a fost una dintre primele darimate de Ceausescu. Stiti cum a fost? Au venit pur si simplu, au taiat lumina, apa, copacii si au inceput sa intre cu buldozerele in case, peste oameni. Ai mei au plecat normal la munca dimineatza, seara cind s-au intors era totul taiat. Pur si simplu. Era in miezul iernii, decembrie. Familiile din jur, toti, am fost aruncati in nici o zi in strada, in zapada, de-a valma, copii, virstnici, adulti care altfel trebuiau sa mearga zilnic la munca. Cu aceeasi generozitate desigur, citeva zile ca sa ne mutam, in niste blocuri inca in constructie, pe Drumul Gazarului, niste paduchelnite confort III, si semnind, cu buldozerul deja in casa, ca donam casele statului. Ei, tot mai fericiti noi… o buna prietena, medic, locuind in acel bloc de linga Biserica Armeneasca darimat ca sa faca loc sinei de tramvai, a plecat de acasa normal dimineata si cind s-a intors de la spital blocul nu mai exista – asta in anii ’80. De atunci, inclusiv dupa ’90 au fost sute si sute si sute de oameni aruncati in strada, cu nerusinare, cu aroganta, pe alte motive decit “sistematizarea” lui Ceausescu, dar la fel de mizer si cu acelasi dispret fata de drepturile ori viata lor. Acum o televiziune intreaga. Cine fura azi un ou miine fura un bou… se pare ca merge si la dispret, cine arunca azi in strada un om miine arunca un sat, ori o televiziune, ca ce mai conteaza, nu-i asa? Si stiti ce ma sperie? ca unora li se pare in regula, altii se chiar bucura…s-au obisnuit in asemenea masura cu anormalul (oare acestia ce soi de oameni sunt, sau sunt hipopotami tinind cont de grosimea pielii obrazului?)

    E bunul plac gros fardat cu o aparenta legalitate – caci dupa cite inteleg exista si o decizie judecatoreasca spunind ca au un contract valid de chirie pina in August, si au adresat zeci de scrisori autoritatilor intrebind despre un time-line. E un stat, sunt si oameni in proportie de speriat, de un narcissism cras, adica de impotenta patologica in ce priveste respectul fatza de altcineva si existentza sa ca individ si evident este orice numai stat de drept nu – acela in care dreptul individului e privit ca fiind egal cu cel al statului si persoanele privite ca egale in fata legii. In Romania legea nu a devenit ci a ramas ca in comunismul multilateral desantzat un instrument de represiune, de abuz, un bici, si nu unul de aparare a drepturilor individuale sau de cadru in care sa-ti exprimi libertatea individuala si tot ce inseamna aceasta.

    ……..

    Mda, ce sa spun, ieri mi s-a luat un interviu. Jurnalista mi-a pus niste intrebari interesante. M-a intrebat in ce moment am fost cea mai mindra de realizarile mele, i-am spus ca nu-mi place mindria de felul meu si nu pot sa-i identific un asemenea moment, dar pot sa-i spun despre miile de momente de bucurie si multumire cind vad ca pacientii mei se simt bine si zimbesc. M-a intrebat ce consider eu ca inseamna a conduce, I-am raspuns ca inseamna a munci mai greu decit oricine, cu responsabilitate fata de toti ceilalti si mai ales umar la umar cu ei, ca inseamna sa faci ce e mai bine in pozitia ta din acest jigsaw puzzle care inseamna binele unei societati si al oamenilor, alaturi de ceilalti care muncesc in aceeasi directie. Adica am spus , din partea mea, lucruri banale, normale, cotidiene. Cum credeti ca pot privi acest display de lipsa de umanitate, de dispret, de distrugere, de infumurare, predominante in orice domeniu in Romania, nu doar acum cu afectarea unei parti a media? Cit de departe credeti ca e statul roman de a oferi oamenilor libertatea de a face ce e mai bine pentru ei si ceilalti, de a respecta munca si viata lor, dar si oamenii de normalitatea de a se bucura vazind cum se lumineaza fatza altcuiva ca ii merge bine? Si cit e de aberant? Ce tara e aceasta care se bucura de necazul altuia, ori care cauta mereu vinovati in care sa arunce cu pietre?….Ce sa mai scriu? – ma uit cu mare tristete si cred ca ar trebui sa tac.

    PS. referitor la discutia despre opinie si abuz: nu, nu era adresat dumneavoastra ci doar un statement ca libertatea trebuie sa aiba coloana vertebrala, cea a responsabilitatii. Libertatea din Romania cea vesnic in tranzitie e la stadiul invertebrat, molusca bunului plac cu cohilie de nesimtire in trecere spre dinozaurul cu cap patrat care calca pe oricine in picioare.

  9. Filip G spune:

    http://www.stiripesurse.ro/exclusiv-nebunie-totala-in-rela-iile-dintre-partide-ce-e-oficial-nu-seamana-deloc-cu-realitatea_982755.html
    O radiografie aproape corecta.
    Dar ce te faci cu ”protocolul” semnat.E piatra de moara in campanie.
    Asta arata orientarea ca partid,daca PSD sa zicem are deschidere catre asa zisii ”liberali autentici” .Cum ramane cu aplecarea ALDE spre stanga comunista.
    UNPR o sa fuzioneze cu PSD.

    • Mihail spune:

      …foarte interesanta analiza, articolul.
      Ai remarcat, ca si la ei, ALDE nu exista la nivel de Bucuresti ?
      E varza !

  10. epolitikon spune:

    @VV
    Nu am postat ieri ceea ce scriu acum pentru ca am spus sa mai treaca o zi, poate se mai domolesc apele dar vad ca dvs. ati luat-o pe repede inainte si ati bagat articole noi la foc automat. Desteapta decizie.

    De ce zic desteapta? Pentru ca v-ati facut datoria fata de Tariceanu & PSD sa postati ceva pro Antena 1,3 si trustul INTACT dar v-ati grabit sa ascundeti rahatul sub nisip, doar-doar nu-si aduce careva aminte ca un om ca dvs. NU are niciun motiv sa fie un sustinator al trustului INTACT si al intereselor familiei Voiculescu.

    Si cand spun asta imi aduc aminte ca Marius Tuca, v-a “executat” ca la carte, iar despre consecintele acestei calomnii ati scris de mai multe ori. V-a dat banii? El si securistul ala care i-a fost partas?
    Revenind, eu nu sunt nascut ieri ca sa cred ca Tuca v-a executat “pe persoana fizica”, nu, v-a executat pentru ca i-a cerut-o Voiculescu si interesele sale politice din acele vremuri.
    Iar dvs. postati mesaje de sustine pro Antena si indirect Voiculescu.

    Cu tot respectul, NU AVETI COLOANA VERTEBRALA!
    Spor la preamarirea Iasului.

    • Mihail spune:

      @ epolitikon,

      Ia lasa tu Iasul deoparte, ce vina are bietul oras si locuitorii lui ?
      Apoi….domnul senator are o circumscritie electorala care contine cateva comune mari din judetul Iasi, in frunte cu Rediu.

      Deci, nu a fost votat de locuitorii orasului. De ce nu a fost pe listele PNL din Iasi “nu stiu”, dar nici domnul Fenechiu nu a fost.
      Era greu de crezut ca ultimul ar fi avut vreo sansa in oras, prea multi ii stiau de cal breaz.
      S-a dus in provincie, la tara, unde s-a laudat cu fapte facute in oras.
      Cam asta este esenta intamplarilor.

      …am vazut esenta faptelor domnului Vosganian, cum vede si prezinta Domnia sa lucrurile.
      Ce sa spun mai mult, decat ca jigneste inteligenta celor din oras, asta daca nu cumva chiar ne sfideaza.

    • Draga epolitikon, pe mine, in diverse faze, m-au acuzt pe nedrept toate televiziunile. Gadea nu m-a acuzat, moderatorul, ci Tuca, invitatul. L-am actionat in judecata si am castigat. Nu e prima para cand iau apăararea antenelor, am facut-o si in alte dati. Nu pentru ce am patit eu, ci pentru ce au facut corect in alte situatii.

  11. Mihail spune:

    Baselu a oferit ieri cateva explicatii despre locatiile unde antenele isi fac emisiunile.
    In esenta, fostul Presedinte, afirma ca ei s-au pregatit, ca oricum nu emit din cladirile care urmeaza sa fie eliberate.
    Mircea Badea vine cu o precizare importanta:

    “Haideți să îi răspundem și lui Traian Băsescu, cel mai fidel telespectator al Antenei 3. Cum e la televiziune? Poate mulți nu știu. De la voi, de la Teatrul Excelsior, de unde sunteți acum, semnalul nu pleacă la satelit, ci vine aici unde sunt eu, la clădirea din București-Ploiești. Ce fac eu cu semnalul? Eu nu fac nimic, dar semnalul vine la master control room. Este o încăpere uriașă plină de echipamente foarte costisitoare. Care este rolul lor? Fundamental pentru orice televiziune!”, a spus Mircea Badea ” .