Ne vedem deseară, 10 octombrie 2017, ora 20,00, la Antena 3, impreună cu Radu Tudor

antena 3

18 Responses to “Ne vedem deseară, 10 octombrie 2017, ora 20,00, la Antena 3, impreună cu Radu Tudor”

 1. Filip G spune:

  @cris,
  esec dupa esec il face pe taran sa fie reticient.
  Cunosc un centru de colectare a laptelui unde cetatenii au fost entuziasmati ca au unde preda laptele.S-a construit un centru modern.
  Pasul urmator a fost ca fiecare taran sa faca analize a laptelui pe cheltuiala lui,au depasit si acest moment.Analizele costa cat productia de lapte livrata cu 70 de bani.De la o analiza pe luna s-a ajuns la doua iar acum centru modern sta cu lacatul pe usa si aproape toti satenii apti de munca sunt plecati sezonieri in Austria in agricultura.
  Sincer pana la articolul cu ”Punguta cu doi bani” nu aveam reticiente sa spun ca il cunosc pe VV.Acum unde mergi auzi doar vorbe de duh la adresa lui VV si ALDE.
  Unii ar zice ca publicitatea negativa e buna,poate nu in ”gospodaria taranului”,locul unde onoarea si strangerea de mana sunt contracte pecetluite.
  Cam cate aprobari si analize ar trebuii facute ca taranul sa poata vinde legal un ou cu un leu?
  Cat ar ramane profit in buzunarul gospodarului?

  • Ți-o fi rușine cu mine? :)

   • Filip G spune:

    Sincer mi-e rusine sa spun ca v-am cunoscut si sunteti un om cu viziune.
    Am fost Duminica la o nunta …….si acolo se facea bascalie pe seama dumneavoastra.
    Cum ati putut spune ca dintr-un leu (valoarea ipotetica a unui ou) …………50 de bani sunt partea statului?
    In cealalta parte sunt costurile si profitul gospodarului.

    • La magazin un ou ecologic e 1,20 lei. Un ou mare e cam 0,75. Sunt și unele de 0,60. La poarta fermei oul e 0,30 – 0,35 lei, restul e adăugat de rețelele de comercializare. Am pus un leu ca să fie calculul simplificat. Dacă luăm în cALCUL TVA (redus), CASS și impozit pe salarii, impozit pe profit, alte costuri de funcționare și de tranzacționare. Din salariile obținute din nou îndreptate spre consum avem TVA (care poate fi și 20%) și alte venituri bugetare. Am dat un ordin de mârime, poate că diferă cu câțiva bani de această cifră. Dacă socotim că din ouăle de la fermă unele se vând ca omlete și altele întră în produsele industriale îți imaginezi că evantaiul e mai larg. :)

    • Filip G spune:

     Sustineti impozit ZERO pe DIVIDENTE si de 200% pe oul gospodarului.Asa e interpretat de catre cetateni.
     Dividentele sunt un profit ce se doreste neimpozitat pe cand LEUL din valoarea oului are si costuri.
     Ce sa mai zic,o sa va fie greu sa va reabilitati in ochii gospodarului.Gospodarul nu uita cine i-a dorit raul…….. :D

     • Filip, te îmtreb pentru că mi-ești drag: te-ai tâmpit de tot? Chiar atât te duce mintea să crezi idioțenia aia cu impozit pe coteț? Sau e ordin să repeți asta cretinește?

     • Filip G spune:

      Eu execut cateodata ordinul dat de sotie in rest nu primesc ordin ce sa spun si ce sa scriu.
      Avantajul meu e ca vad la firul ierbii reactiile in urma celor spuse de politicieni.
      Promit sa va las in pace,vedeti cum va reabilitati in ochii gospodarului…………. :D

     • Dragă Filip, adevărurile nu se caută în ceea ce cred alții despre ele.

     • Dragă Filip, cei care mă votează pe mine nu interpretează așa. Si sper ca , odată cu trecerea timpului, ei să fie tot mai mulți.

  • cris spune:

   Filip am raspuns acolo unde mi te-ai adresat – scuze de intirziere. Inteleg ce spui, birocratia si incompetentza vor ucide Romania mai repede decit orice coruptie, dar se pare ca nu preocupa decit cea din urma. De unde atita dorintza de a distruge? ca in bancul acela cu iadul in care cazanul romanilor nu avea nevoie de niciun dracusor: cum scotea unul capul la suprafata cum sareau ceilalti din cazan sa-l traga la fund…. o forma de “autoconsum” ai zice. Nu te indoi de VV, ce spune e corect dar incomplet, asta-i tot, eu reactionez calm fiindca sunt altundeva, nu imi ard urechile de scandalul permanent din Romania – il am pe cel permanent de aici :) -, am o comparatie, inteleg ce spune; voi aveti prea multe necazuri si dezamagiri ca sa mai existe macar un dram de rabdare si dorintza de a intelege ce spune altul, sa-i tragi o pereche de palme si un scuipat e mai usor pentru omul prea presat de necazuri, dar si formatat spre agresivitate de diversi, ca sa mai judece.

   • Filip G spune:

    @cris,
    eu nu scuip si nu dau palme…….dar spun lucrurilor pe nume.
    Un prieten adevarat iti spune cand gresesti.
    Cand nu ai ce pune pe masa si nu doresti nici statut de asistat mai furi cate un ou din propria gospodarie vaduvind statul de impozitul pe ou…. :D

    • cris spune:

     nu ma refeream la tine, Filip, tu discuti, ci la numerosii oameni care nu au macar o gaina in poiata lor de jurnalisti sau scriitori de facebook de ocazie si se grabesc sa comenteze de-a dreptul aiuritor. Dar zau nu reveni la prosteala zilei, VV nu se referea la impozitarea oului pe care-l pui in tigaie, ci la a vinde ouale in exces dincolo de consumul gospodariei si a stimula acest exces. Hai sa fim seriosi, pe Iohannis l-ati tradus si cautionat in toate felurile si la taceri si la zapacelile pe care le-a tot spus, genul “ghinion”, mai aveti “putintica rabdare” si cu altii. :)

     • Filip G spune:

      Sunt niste lucruri sensibile in istoria taranului roman…….portareii.Acestia dadeau iama in gospodaria taranului.
      Acum sa revenim in zilele noastre:
      Impozitul pe norma de venit marca CHITOIU actual in ALDE.Acesta exista
      Ori a cobora la nivelul oului e prea mult……

     • Iar spui idioțenii? Te plătește cineva cu borcane goale ? :)

     • cris spune:

      Unde mai pui ca dupa portarei a venit secretarul de partid care sa te intrebe de ce ti-ai taiat porcul crescut de tine ca sa nu-ti moara familia de foame, asta pina la Chitoiu…Sunt rani adinci si nu se poate trece peste ele fara a le lua in seama, si nimeni de nicaieri nu are vreun dram de grija sa le vindece se vede, eventual sa le foloseasca in orice mod.

      Spuneam la un moment dat ca mi-am facut o casa si o gradina in mijlocul lui niciunde ca sa nu mi-o mai darime nimeni – cu angoasa bucuresteanului caruia i s-a intrat in gradina si in casa cu buldozerul. In Illinois, e un fermier roman, sunt acum la dracu-n praznic fata de el, tot ii comand iarna diverse si mi le pune la posta, jumari, sorici, mere din livada :) – si-a facut si omul acolo o ferma banateana ca la carte, cu acelasi gind sa nu-l mai opreasca nimeni din munca si viata lui. Si mai am unul de la care comand….la New York, face o placinta cu brinza de vis, merdenea la cubul cubului. Am ajuns sa plecam la capatul pamintului ca sa existam si sa nu ne mai darime careva. Cum sa scapi de asemenea spaime daca nu se face mai nimic decit o adincire a acelorlasi rani in Romania, nu stiu… oricum, opinia mea e ca VV ar trebui sa acorde atentie la ce spui, chiar dincolo de cuvinte.

     • Filip are ordin, e limpede. Impozitarea cotețelor e o idioțemie atât de mare încât trebuie să fii de-a dreptul cretin s-o crezi. Sau naiv.

 2. Filip G spune:

  @cris,
  eu urmaresc filmulete cu romani plecati in lume.
  Acolo se poate ,la noi nu.
  Un hotel de 5 stele nu poate obtine avizu ISU contra incendiului.
  Pai atunci taranul e frunza-n vant in fata birocratiei.
  La noi pentru a reusi sa autorizezi o sala de extractie iti trebuie mii de euro,casa de locuit de chirpici si sala de extractie ultra moderna.
  In America se poate si mai simplu,la noi ne omoara birocratia.
  https://www.youtube.com/watch?v=TKrnaPaLxwg&t=1s